george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τα αλλα οκ, αυτο ομως δεν κανει γιατι προσβαλεις εμεσα τον οποιοδηποτε παρευρισκεται και πιστευει σε αυτα.να μη λεω γαμωπαναγίες
Τα αλλα οκ, αυτο ομως δεν κανει γιατι προσβαλεις εμεσα τον οποιοδηποτε παρευρισκεται και πιστευει σε αυτα.να μη λεω γαμωπαναγίες
καλά νταξ, μπορεί να διαφέρει η διακόσμηση των σπιτιών τους
η ελληνική κουλτούρα ταιριάζει πολύ σε πολλές κουλτούρες αραβικών κρατών, πιστεύω. για τα άκρα -βλέπε λιθοβολισμούς, κλειτοριδεκτομές κτλ- υπάρχουν οι νόμοι.
τι άλλο θέτε? >![]()
Νόμοι υπάρχουν και για τη βιομηχανική και πενευματική ιδιοκτησία, για το εμπόριο όπλων και πρέζας και για την πορνεία έως και τις ληστείες και τους φόνους αλλά ένα ποσοστό μεταναστών, ακόμη και νόμιμων, δεν τους πολυσέβεται...
Άσε που είμαι βέβαιος ότι αν πχ φτάσει καμια καταγγελία για κλειτοριδεκτομή ή εξαναγκαστικό γάμο κάποιοι θα αρχίσουν να μιλάνε για θρησκευτική ελευθερία και ανάγκη να δούμε το ζήτημα αλλιώς...
Με ενδιαφέρει η θρησκεία εάν ενδιαφέρει εσένα. Εάν πχ η θρησκεία σου κυριαρχεί τη ζωή τότε χωριό δεν μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπορεί εγώ να είμαι χαλαρός και να ζω τη ζωή μου κι εσύ να θέλεις το ένα, το άλλο, το τρίτο, να φοβάσαι το τέταρτο, και να μην κάνεις το πέμπτο λόγω θρησκείας. Ε, εκεί θα αρχίσει να με ενδιαφέρει το τί είσαι. Αλλιώς ΟΚ.
Μην βγάζεις συνεχώς αυθαίρετα συμπεράσματα (τονισμένα), βαρέθηκα να τα αποκρούω σε κάθε σου ποστ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ. Αυτό είναι από το να μου ανάβεις συνεχώς καντήλια με κίνδυνο πυρκαϊάς, από το να μου τα πρήζεις να πίνω αγιασμό, να μη λεω γαμωπαναγίες μέχρι το να μισείς όλους τους αλλόθρησκους.
Τέλος, δεν θα αφομοιωθούν στην κουλτούρα μας εάν είναι πάρα πολλοί. Λογικό δεν είναι;
καλά νταξ, μπορεί να διαφέρει η διακόσμηση των σπιτιών τους
η ελληνική κουλτούρα ταιριάζει πολύ σε πολλές κουλτούρες αραβικών κρατών, πιστεύω. για τα άκρα -βλέπε λιθοβολισμούς, κλειτοριδεκτομές κτλ- υπάρχουν οι νόμοι.
τι άλλο θέτε? >![]()
Τέλος, δεν θα αφομοιωθούν στην κουλτούρα μας εάν είναι πάρα πολλοί. Λογικό δεν είναι;
Άσε που είμαι βέβαιος ότι αν πχ φτάσει καμια καταγγελία για κλειτοριδεκτομή ή εξαναγκαστικό γάμο κάποιοι θα αρχίσουν να μιλάνε για θρησκευτική ελευθερία και ανάγκη να δούμε το ζήτημα αλλιώς...
προσωπικά με ενοχλούν πολύ οι καμπάνες. αν ακούω και ιμάμη δε θα με ενοχλεί περισσότερο. θα με ενοχλεί το ίδιο. θα λέω α γαμηθείτε καργιόληδες με τις καμπάνες και τους ιμάμηδές σας. οπότε δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου. είτε σε ενοχλεί η θρησκεία είτε όχι.
Τα αλλα οκ, αυτο ομως δεν κανει γιατι προσβαλεις εμεσα τον οποιοδηποτε παρευρισκεται και πιστευει σε αυτα.
Τα αλλα οκ, αυτο ομως δεν κανει γιατι προσβαλεις εμεσα τον οποιοδηποτε παρεβρισκεται και πιστευει σε αυτα.
τη σχεση εχει η κλειτοριδοτομη με την μαντιλα και οχι μπουρκα οπως γραφεις
μαντιλα γιατι να μην φοραει καποια?
τον προσβάλλεις μόνο αν πεις γαμώ την παναγία σου
γιατί δεν κάνει? ο καθένας προσβάλλει αβέρτα τα πολτικά πχ πιστεύω άλλων, χωρίς κανένα πρόβλημα. αλλά αν αντί για γαμώ την αριστερά/δεξιά σας πει κανείς γαμώ το χριστό μου, ολαλα, είναι τραγικό γιατί... ε.... γιατί είναι το πιστεύω μερικών (?)![]()
τότε γιατί θεωρείς κρίμα να έρθει το ισλάμ? το ίδιο με το χριστιανισμό θα είναι.
απλώς το χριστιανισμό τον έχεις συνηθίσει.
για καν'τα νιανια για μας τους βλακεςΘεσ/νίκη. Εκεί θα σου λυθούν όλες οι απορίες
Έτσι λες;
Νόμοι υπάρχουν και για τη βιομηχανική και πενευματική ιδιοκτησία, για το εμπόριο όπλων και πρέζας και για την πορνεία έως και τις ληστείες και τους φόνους αλλά ένα ποσοστό μεταναστών, ακόμη και νόμιμων, δεν τους πολυσέβεται...
Οχι κοπελιά, δεν είναι το ίδιο...
Αν το θεωρείς το ίδιο, πήγαινε ζήσε στη σαουδική αραβία ή για να αποφύγεις τα έξοδα και το σοκ, βρες μια μουσουλμάνα και ρώτα την για τη ζωή εκεί...
Οχι κοπελιά, δεν είναι το ίδιο...
Αν το θεωρείς το ίδιο, πήγαινε ζήσε στη σαουδική αραβία ή για να αποφύγεις τα έξοδα και το σοκ, βρες μια μουσουλμάνα και ρώτα την για τη ζωή εκεί...
Αρχισαν τα τσαμπουκαλεματα δια της οθονης δικηγορε?Ή στο όνομα της λαϊκής αγανάκτησης οργανωμένες ομάδες παρακρατικών μπορούν να δολοφονούν, να καίνε και να σακατευουν και μόλις πάει να επιβληθεί ο νόμος, που ναι, μωρή πούστρα, προβλέπει και χρήση βίας, θυμάσαι το "νομικό πολιτισμό" και τα "ανθρώπινα δικαιώμα" σε μια δική σου αρρωστημένη ερμηνεία;