skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Και χρησιμοποιούνταν ο όρος Μακεδονία,όχι Ελλάδα.Ρε φιλαρακι για τους Μακεδονες δεν ελεγες? Ο Ομηρος ηταν χιλια χρονια πριν!
Μόνο αν μιλάει για το κρυφό σχολειό...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην ασχολεισαι, ειναι τυφλα ο παπαζολης...
Τύφλα ο ένας,Σεφερλής ο άλλος,μην δίτε αναρχομπολσεβίκους,κόκκινο πανί!!!ιδιος ο σεφερλης....
Άκόμα κι εκεί τυρόπιτες θα πούλαγες...![]()
Γιατί υπήρξε ποτέ κρυφό σχολείο;;;Ιστορικό λάθος νο 1: αναχρονισμός. Υπήρχαν τυρόπιτες την εποχή του κρυφού σχολειου?
Ιστορικό λάθος νο 1: αναχρονισμός. Υπήρχαν τυρόπιτες την εποχή του κρυφού σχολειου?
Γιατί υπήρχε ποτέ κρυφό σχολείο;;;![]()
κουρου...Ιστορικό λάθος νο 1: αναχρονισμός. Υπήρχαν τυρόπιτες την εποχή του κρυφού σχολειου?
Γιατί υπήρχε ποτέ κρυφό σχολείο;;;![]()
ω ρε φιλε, τερας μορφωσεως μιλαμε!!!!!!Πηγούλα το γνωστό τραγουδάκι: Φεγγαράκι μου λαμπρό, φέγγε μου να περπατώ...
Επίσης υπάρχει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς, η κόκκινη μηλιά, το κρυφό σχολειό και το λάβαρο της αγίας λαύρας...![]()
![]()
![]()
Με ιστορία από το Στόκο και τα Χρυσά Αυγά δεν πρόκειται να ασχοληθώ...
Γιατί, μήπως υπάρχεις εσύ?Όχι βέβαια, αφού το λέω εγώ.
Το λέει το wikipediaΑλήθεια...
Κανά κείμενο που να αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε κρυφό σχολειο έχουμε ή απλά βασιζόμαστε στο γεγονός ότι ο πεφωτισμένος σουλτάνος είχε επιτρέψει να λειτουργούν σχολεία στον ελλαδικό χώρο;
Aνθέλληνα!!!Τελικά είχε δίκιο ο πάπιας... παιχνίδι με τα λιμά τέλος.
Πηγούλα το γνωστό τραγουδάκι: Φεγγαράκι μου λαμπρό, φέγγε μου να περπατώ...
Αλήθεια...
Κανά κείμενο που να αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε κρυφό σχολειο έχουμε ή απλά βασιζόμαστε στο γεγονός ότι ο πεφωτισμένος σουλτάνος είχε επιτρέψει να λειτουργούν σχολεία στον ελλαδικό χώρο;
και χαρτομουτρο..ντροπη αριστερος ανθρωπος....Τελικά είχε δίκιο ο πάπιας... παιχνίδι με τα λιμά τέλος.
Δεδομένου ότι δεν υπήρχε τότε πανεπιστημιακό άσυλο και αυτοδιαχειρζόμενα στέκια, η προεργασία της επανάστασης, η εκπαίδευση των νεαρών ελλήνων όχι με το αναλυτικό πρόγραμμα των σουλτανικών σχολείων αλλά με το άλλο, το καλό, που γινόταν;
Μήπως κάπου κρυφά;