Εξαιρούνται οι κοινωνικοί αγωνιστές πάντα
εεε φυσικά φίλε.. αυτοί εξαιρούνται.. παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο...
Εξαιρούνται οι κοινωνικοί αγωνιστές πάντα
πλεζουρας speaking..Ποιος το 'πε, ο Νεύτων ή ο Αρχιμήδης;
η έννοια "κίνδυνος για την ελλάδα" είναι τουλάχιστον αόριστη.την εποχή των αδικημάτων ο ποινικός κώδικας προέβλεπε την ποινή του θανάτου.. εξάλλου αν διαβάσεις προσεκτικά το wiki θα δείς ότι η πρακτική αυτή δεν εφαρμόστηκε σε όλους αλλά μόνο σε αυτούς που κατά την εκτίμηση αποτελούσαν κίνδυνο για το καθεστώς.. δεν ξέρω που βασίστηκε η εκτίμηση τότε, αλλά σημερα στοιχεία για το ποιοί και ποιές πρακτικές (και όχι ιδέες για να συνενοούμαστε) αποτελούν κίνδυνο για την Ελλάδα υπάρχουν πολλά και τεκημριωμένα...
αυτή η λογική είναι η βάση για τις ναζιστικές διώξειςτην εποχή των αδικημάτων ο ποινικός κώδικας προέβλεπε την ποινή του θανάτου.. εξάλλου αν διαβάσεις προσεκτικά το wiki θα δείς ότι η πρακτική αυτή δεν εφαρμόστηκε σε όλους αλλά μόνο σε αυτούς που κατά την εκτίμηση αποτελούσαν κίνδυνο για το καθεστώς.. δεν ξέρω που βασίστηκε η εκτίμηση τότε, αλλά σημερα στοιχεία για το ποιοί και ποιές πρακτικές (και όχι ιδέες για να συνενοούμαστε) αποτελούν κίνδυνο για την Ελλάδα υπάρχουν πολλά και τεκημριωμένα...
μην ασχολεισαι..γνωστος σπαμαδορος ο βουδας..Συγγνώμη, ψάχνω τόσην ώρα να καταλάβω που κολλάει αυτή η δημοσίευση και δεν μπορώ. Καμμιά χείρα βοηθείας;;;
ποια δημοσιευση?μην ασχολεισαι..γνωστος σπαμαδορος ο βουδας..
ειστε αδελφη & εφιαλτης κυριε..Εθνικιστικά παραληρήματα και αντιδραστικές νοοτροπίες και από τις δύο πλευρές δεν ωφελούν και δε θα έπρεπε να ενθαρρύνονται και δεν οδηγούν και πουθενά.
Πρόκειται για φιλήσυχους και καλοπροαίρετους ανθρώπους, καμιά σχέση ούτε με εγκληματικότητα
εικαστική παρέμβαση ήταν.....Συγγνώμη, ψάχνω τόσην ώρα να καταλάβω που κολλάει αυτή η δημοσίευση και δεν μπορώ. Καμμιά χείρα βοηθείας;;;
η οποια είναι και η μονη λύση.εμεις ειμαστε τελειωμενοι μαλακες που δεν τους εχουμε αφομοιωσει προ πολλου..
δεν εχει ξαναπαιξει αυτο το εργο τυποι μου?
Είπα και εγώ αυτή δεν θα μιλήσει,άρρωστη είναι;!Ναι αλλά σε άσχετο θρεντ που παρεκτράπηκε
Είπα και εγώ αυτή δεν θα μιλήσει,άρρωστη είναι;!