Συστηνω στις γυναικες του φορουμ, οι οποιες αποτι φαινεται εχουν προσβληθει απο τον ιο Η1Ναριστεριτιδα, να καταλαβουν επιτελους οτι τα "ανθρωπινα δικαιωματα" και δη τα περι του συνερχεσθαι και συνδικαλιζεστε και πολιτευεσθε, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΝΝΑΚΕΙΑ! Αντιθετα τα "ανθρωπινα δικαιωματα" ακομη και κατα ΕΔΑΔ μπορουν μια χαρα να καταπατηθουν οταν συντρεχουν λογοι!Ποσο μαλλον σε αυτη την περιπτωση που ξερουν ολοι οτι διακυβευονται σοβαροτατα εθνικα συμφεροντα!Εμένα δε με νοιάζει ποιος κάνει τα χειρότερα. Το ότι οι τούρκοι είναι χειρότεροι δεν κάνει καλύτερη την ελλάδα στα μάτια μου. Την κρίνω με βάση αυτά που κάνει, όχι με μέτρο σύγκρισης μια άλλη χώρα, όπως πάντα γίνεται σε αυτό το φόρουμ.
Οπότε ξαναλέω, ναι, καταπατάει ένα δικαίωμα (όσο σημαντικό κι αν είναι αυτό), σύμφωνοι, όμως κατά τα άλλα πολύ καλά κάνει και το καταπατάει μπουαχαχαχχ
Δε χρειάζεται να τσακιζόμαστε να δείξουμε ότι είμαστε καλοί, ούτε να προβάλλουμε δικαιολογίες για να φανούμε καλοί. Δεν πάμε με το σταυρό στο χέρι και πολύ καλά κάνουμε κατά τη γνώμη μου.
Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες και απεγνωσμένη προσπάθεια να μη φανεί πως η ελλάδα κάνει κάτι κακό
Οταν καποιος παρανομησει και τον κλεινουν στη φυλακη, δεν καταπατουνται τα ανθρωπινα δικαιωματα του?
Μη μασατε το παραμυθακι (το οποιο βεβαιως χρησιμοποιειται οποτε βολευει) των"ανθρωπινων δικαιωματων"!
Το εχω ξαναπει και το ξαναλεω! Οι νεοανακαλυφθεις οροι της "οικολογιας" και των "ανθρωπινων δικαιωματων", ειναι ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ και τιποτε αλλο!
Οσο για την αγαπητη κατασκευαστρια του φορουμ, θα της προτεινα να ξεχωρισει επιτελους τις εννοιες του εθνικισμου και της πατριδοφιλιας!
Οι Ελληνες (αυτοι που με ευκολια αποκαλειτε εθνικιστες) σε αντιθεση με τους αντιστοιχους Τουρκους, δεν τρεφουν κρυφα ονειρα για απελευθερωση της Πολης ή σφαγιασμου των απιστων!
Δειτε απλα, ποιοι ειναι αυτοι που παραποιουν το νοημα των ορων ωστε να εξομοιωσουν την αμυνα των Ελληνων με την αλυτρωτικη επιθεση των Τουρκων!!!
Οπως ειπε και ο ισιος,
το να εξομοιωνεις μια τροχαια παραβαση με ενα φονο κατα συρροην, για να αποδειξεις οτι και οι δυο πλευρες ειναι "εξισου " παρανομες, ειναι τακτικη δολια και καταπτυστη!
Το ιδιο ακριβως ισχυει και για την εσκεμμενη και αβασιμη μεταφραση της πατριδοφιλιας σε εθνικισμο!
Στην τελικη δεν εχουμε την υποχρεωση να απολογουμαστε σε κανεναν ΠΠο επειδη δεν επιθυμουμε τη συρρικνωση της πατριδας μας! Και δεν εχουμε σιγουρα καμια υποχρεωση να απολογουμαστε σε εναν φονια κατ'επαναληψιν!!!! Η ολη ιστορια ειναι σαν να πρεπει να εγκαλουμαστε και να απολογουμαστε στον Πασσαρη επειδη δεν τον αφηνουμε να εχει καλωδιακη τηλεοραση στο κελι του! Αυτη ακριβως ειναι η αναγωγη και ο νοων νοειτο!