voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
ΕΚΑΝΑ εξετασεις DNA και εχω τα αποτελεσματα στα χερια μου (ΔΕΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΩ)
Τεστ πατρότητας;;;;
ΕΚΑΝΑ εξετασεις DNA και εχω τα αποτελεσματα στα χερια μου (ΔΕΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΩ)
Τεστ πατρότητας;;;;
No Savra,
We believe everyone should have the opportunity to look inside their genes and understand what makes them unique. In addition to fascinating details of your past, present and future, there are many instances where genetic information could help save your life.
Πιστεύεις οτι ήπια αψέντι παλι;;;
για πες;;
Βαλε στο "γουγλη" all το αγγλικο κειμενο....(to get tha answers)
Ειναι φιλοι μου...
Αντε να σε βοηθησω λιγο (που ξερεις μπορει να το κανεις και εσυ)
χε, χε, χε
Αααααααα, δεν πιστευω στην μοιρα...
Τι να γκουγκλάρω ρε....
Την έκανες πάλι την παπαριά.
Η καλλίτερη εταιρεία για DNA testing είναι η εταιρεία της ίδιας της Google.
Ψάξε τι ακριβώς τεστάρουν οι υπόλοιποι (Y-DNA και mtDNA μόνον) και θα καταλάβεις την διαφορά.
και μια που μιλήσατε για γονίδια για δειτε και το γονιδιακο χαρτη της Ευρωπης www.nytimes.com/2008/08/13/science/13visual.html?_r=4&ref=science]http://www.nytimes.com/2008/08/13/science/13visual.html?_r=4&ref=science[/url]
(δυστυχως δεν ειναι Αλβανια και Τουρκια στη μελέτη..)
θα ήθελα τη γνωμη σας.
δεν μου λες μας δουλευεις πρωινιατικα...
η θελεις να παμε τουαλετα γρηγορα-γρηγορα
Μήπως έχεις δει τον εαυτό σου αυτοκράτορα και όλους εμάς, υπηκόους ;;
Γιατί μην μου πεις..
Ένα τουλάχιστον όνειρο με εσένα αυτοκράτορα, δεν μπορεί, θα το έχεις δει..
χουατ ντα φακ ο___Ο
τι σκατά πάθατε ρε?
«Το δικαστήριο έκλεισε τη Χάλκη»
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009, 20:25
Δεν τίθεται ζήτημα αμοιβαιότητας στα θέματα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και τη Δ. Θράκη, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, κ. Εγκεμέν Μπαγίς.
Ο κ. Μπαγίς αναφέρθηκε στην ιστορία της απαγόρευσης της λειτουργίας της Σχολής: «Τη λειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης δεν την απαγόρευσε ούτε η δική μας κυβέρνηση, ούτε και το Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης. Η Θεολογική Σχολή έκλεισε με δικαστική απόφαση», είπε.
«Ακόμη εξετάζεται αν απαιτείται κάποια τροποποίηση νόμου, αν χρειάζεται κάποια τροποποίηση του Συντάγματος, αν χρειάζεται τροποποίηση κάποιου κανονισμού ή αν δεν χρειάζεται τίποτε από όλα αυτά», είπε ο υπουργός.
«Ενώ εμείς κάνουμε αυτά, οι ομογενείς μας που ζουν στη Δυτική Θράκη αντιμετωπίζουν προβλήματα», πρόσθεσε.
Τα θέματα αυτά, καθώς και το Κυπριακό, περιλαμβάνονται στην επιστολή που έστειλε στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός Ερντογάν, ανέφερε επίσης ο Τούρκος υπουργός και τόνισε ότι τα θέματα αυτά, όπως και τα ζητήματα που συνδέονται με τη λαθρομετανάστευση και η εξέλιξη του σχέσεων Τουρκίας- ΕΕ θα συζητηθούν σε συνάντηση που θα έχουν στο μέλλον οι δύο πρωθυπουργοί.
Ο Τούρκος υπουργός τόνισε, ωστόσο, ότι δεν τίθεται θέμα «αμοιβαιότητας» στην αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων. «Δεν είναι θέμα αμοιβαιότητας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας», είπε , αλλά εξήγησε ότι «το να κάνουν οι δύο χώρες ταυτόχρονα βήματα καλής θέλησης, θα συμβάλλει στη λύση των προβλημάτων».
Πηγη:
Χμμμμ αν δεν κανω λαθος και τα σωματεια η δικαιοσυνη δεν τα "εκλεισε" στη Θρακη?
Εκει οι δικαστικες αποφασεις πρεπει να ειναι σεβαστες αλλα εδω αμφισβητισημες κατα τον κ.Μπαγις??? Βεβαια η εκει "σφαγιασθεισα" Ελληνικη μειονοτητα κατα τη γνωμη του τα περνα μια χαρα και απολαμβανει οοοοοολα τα δικαιωματα του κοσμου!
περα απο τη σποντα για την Θρακη και για τα μεγαααααααλα προβληματα που εχει η υιοθετημενη απο τους Τουρκους μειονοτητα(ες)(εμ βεβαια κοτζαμ νομαρχια ειναι αυτη!! μεγα προβλημα), το σημειο κλειδι στο κειμενο ειναι η απομακρυνση απο την αρχη της αμοιβαιοτητος ...... δηλαδη ο "αγαπητος" Κος Μπουρεκ Μαχαλα, ουτε λιγο ουτε πολυ εννοει πως εμεις ειμαστε υποχρεωμενοι να κανουμε οτι επιθυμει η Τουρκια χωρις δευτερη κουβεντα αλλα εκεινοι "θα το σκεφτουν" αν μας κανουν το χατηρι και βεβαια σε θεματα που εκεινοι θα επιλεγουν!
Αυτο λεγεται θρασσος! Οι Τουρκοι προκαλουν με τη φασιστικη λογικη του "θα χορευεις οπως σου χτυπαω εγω"αδιαφοροντας οχι μονο για αρχες και κουραφεξαλα, αλλα παραβλεποντας επειδικτικα τα ανθρ.δικαιωματα των Ελληνων της Πολης!......ειμαι περιεργος να ακουσω την αποψη των απανταχου ΠΠων για το θεμα!!!!
Μηπως τελικα θα πρεπει να εφαρμοσουμε κι εμεις την αρχη της αμοιβαιοτητας στις ΑΡΝΗΣΕΙΣ?
το σχόλιο, μεμακο, είναι μια αναλογία:
οι εθνικιστές / φασίστες ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ είναι κι απ' τις δυο μεριές των συνόρων!
γκεγκε μεμακο;
Αυτο που αποφευγεις να συνηδειτοποιησεις ΠΠε, ειναι οτι εδω, οι εθνικιστες απλως φωναζουνε.......ΕΚΕΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!
Εχει μια μικρη διαφορα, δε βρισκεις?
Αυτο που αποφευγεις να συνηδειτοποιησεις ΠΠε, ειναι οτι εδω, οι εθνικιστες απλως φωναζουνε.......ΕΚΕΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!
Εχει μια μικρη διαφορα, δε βρισκεις?
ναι, αλλα επισης οταν μιλάμε ελληνικα ειναι λογικο να μην με διαβασουν τα εκει εθνικια οπότε οσο γραφω ελληνικα σε ελληνικο φορουμ να ασχολουμαι με τον ελληνικο εθνικισμο.
Να χα Τουρκους μπροστα μου, να λεγα για τα δικα τους.. όσο εχω Ελληνες, λέω για το φαινομενο του ελληνικου φασισμου
ωωωω ναι!!! υπαρχει και ζει αναμεσα μας!!! .....ύπουλα.
το σχόλιο, μεμακο, είναι μια αναλογία:
οι εθνικιστές / φασίστες ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ είναι κι απ' τις δυο μεριές των συνόρων!
βλέπουν τις "δικές τους" μειονότητες στη "γειτονική" χώρα και δε βλέπουν τις "γειτονικές" μειονότητες στη "δική τους" χώρα.
γι' αυτό η λύση είναι δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα παντού! χωρίς εθνικοκρατικές σκοπιμότητες!
γκεγκε μεμακο;
Για άλλη μια φορά εξοιμοιώνει ο πι-πι το βεβαιωμένο κακούργημα με το εικαζόμενο πταίσμα...