Επισκέπτης
Λέει και μερικά ωραία του το αναγνωρίζω!!!
τι έγραψες βρε μεγάλε πάλι?
ζωγράφισες αρχηγέ μου!!!!!μ έστειλες!
τ ακούς παπαζόλη? από τέτοιυς ανθρώπους αξίζει να μαθαίνεις!
Σχολή ράφμαν! υποκλίνομαι!
Λέει και μερικά ωραία του το αναγνωρίζω!!!
τι έγραψες βρε μεγάλε πάλι?
ζωγράφισες αρχηγέ μου!!!!!μ έστειλες!
τ ακούς παπαζόλη? από τέτοιυς ανθρώπους αξίζει να μαθαίνεις!
Σχολή ράφμαν! υποκλίνομαι!
ρε συ είδες τι ωραία πράγματα λέει!Λέει και μερικά ωραία του το αναγνωρίζω!!!
Μαύρο χιούμορ ήταν αγαπητέ!!!ρε συ είδες τι ωραία πράγματα λέει!
"πάω στο κορίτσι μου" είπε! όχι να γαμήσω τη γκόμενα! ;)
ωραίος κυριλάτος, με χιούμορ, γνώσεις και άποψη!
αυτά να αντιγράφεις! όχι τα ΠΖ που θυμήσουν τον άρρωστο ανώμαλο του σάιτ!
ναι βρε! απλά να μην αναφέρω για άλλη μια φορά πόσο τσογλαναράς είναι ο πουστρόπαπιας?Μαύρο χιούμορ ήταν αγαπητέ!!!
Θα σε πούνε εμπαθή στο τέλος!!!ναι βρε! απλά να μην αναφέρω για άλλη μια φορά πόσο τσογλαναράς είναι ο πουστρόπαπιας?
"Ο κώλος του ΠΠ: περάστε, γαμήστε,τελειώσατε"!Θα σε πούνε εμπαθή στο τέλος!!!
Υ.Γ.Απόρώ γιατί το θέμα λέγεται ακόμα:<<Μουσουλμανική Μειονότητα Θράκης: Τι νομίζετε;>>;;;;
To στέκι του ΠΠ έπρεπε να λέγεται!!!
Δεν ξέρω αν φταίει μόνο ο ΠΠ αλλά μετά από 20 σελίδες νόημα εδώ μέσα δεν υπήρχε!!!"Ο κώλος του ΠΠ: περάστε, γαμήστε,τελειώσατε"!
πες μου ποιος πέρασε από δω και δεν το πήδηξε με τις παπαρολογίες που λέει!
μόνο κακίες,βρισιές,εμπάθεια στο ανθρώπινο είδος,καμουφλαρισμένη σε ένα πλέγμα ανθρωπισμού και ίσων δικαιωμάτων, ίσα για να καλύψει τα κόμπλεξ και τις ψυχώσεις του!
χέστον, μόνο για βρισίδια είναι το άτομο! τίποτα άλλο!
Θα σε πούνε εμπαθή στο τέλος!!!
Υ.Γ.Απόρώ γιατί το θέμα λέγεται ακόμα:<<Μουσουλμανική Μειονότητα Θράκης: Τι νομίζετε;>>;;;;
To στέκι του ΠΠ έπρεπε να λέγεται!!!
Πώς δεν υπήρχε!Δεν ξέρω αν φταίει μόνο ο ΠΠ αλλά μετά από 20 σελίδες νόημα εδώ μέσα δεν υπήρχε!!!
Άκουσε μουνακια.gr, εγω θα σου δώσω τον δικό μου ορισμό λοιπόν για την
Πολιτική διότι αποφεύγεις να τοποθετηθείς.. και μάλλον σε πείραξαν τα λόγια μου
Παραπάνω..
Άκου….λοιπον
Πολιτική για εμένα σημαίνει ΨΕΜΑ και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
Και θέλω να το αντικαταστήσω με κάτι ΑΛΗΘΙΝΟ
Δεν με ενδιαφέρει τι φουστανάκι (ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ) θα φορέσει στην τελική..Δημοκρατία, χούντα, βασιλεία..
δεν με ενδιαφέρει και το δηθεν δόγμα.
ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ
ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΣ – ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ (Λε-μπουτσουαρ ντε ζαν)
………
Δεν με απασχολεί τρελά το φουστανάκι….
Αυτό που με απασχολεί είναι ή μαλακία της δήθεν δημοκρατίας με το νομό περί ευθύνης υπουργών, με τα λαμόγια να κονομάνε, με το αν έχεις άκρες είσαι υπεράνω του νομού …και μύριες άλλες μαλακίες βαπτισμένες σε ένα πολίτευμα..
μπουρδελο που ο καθε ενας κανει οτι γουσταρει και κανεις δεν παει μεσα για τιποτα.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…της Πούτσας ….Sorry about this..
Δεν γουστάρω τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ που καταχρέωσαν την Ελλάδα και γαμούσαν
ΣΑΒΟΥΡΕΣ --> βλ. ΠΑΣΟΚ
Θες να σου πω και άλλα….. ψιλοβαριέμαι
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ !!!
Next Question Please
Πώς δεν υπήρχε!
με το ανάποδο της μαιευτικής μεθόδου του ΠΠ δηλ σας γκαστρώνω όλους με τον εγωισμό άνευ σοβαρών θέσεων βγήκαν πολύτιμα συμπεράσματα
καταρχήν έχουν καταλάβει όλοι τι σούργελο είναι!
μετά συμφώνησαν όλοι πως δεν θα πρέπει επ ουδενί λόγω να αναγνωρίσουμε τουρκική μειονότητα γιατί είναι εθνικά επικίνδυνο!
και πλέον κανείς δεν ασχολείται πλέον με τις παπαρολόγίες του μαλάκα και έχουν μπει σε άλλα θέματα που δείχνει και πάλι τον κάλο στον εγκέφαλο που διαθέτει.
Αυτά τα ωραία! εγώ πάντως για ένα θέμα που δεν με αφορούσε και πολύ γνώρισα για άλλη μια φορά πόσο κακός κόσμος υπάρχει και πόσο το κόμπλεξ και τα ψυχολογικά προβλήματα μπορούν να αποτελέσουν αιτίες να αναθεωρήσεις απόψεις και να βγάλεις απ τη "ναφλαλίνη" θέματα που μέχρι χθες τα παιρνούσες στο "ντούκου".
Τέλος το σπαμ! πάμε αλλού!!!!!!!!
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η «Blogger» της Κούβας
Η Yoani Sanchez, δήλωσε ότι κρατήθηκε και υπέστη ξυλοδαρμό το βράδυ της Παρασκευής στην Αβάνα από μυστικούς αστυνομικούς.
"Με χτύπησαν και με ανάγκασαν να μπω σε ένα αυτοκίνητο, χωρίς καμιά εξήγηση, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελαν να συμμετάσχω σε μία πορεία των νέων εναντίον της βίας" έγραψε στο blog της "Generacion Y".
Σύμφωνα με την 34χρονη Yoani, οι τρεις μυστικοί αστυνομικοί κράτησαν και χτύπησαν δύο ακόμη άτομα, ανάμεσα τους τον Orlando Luis Pardo, σύντροφο της Sanchez, ο οποίος επίσης διατηρεί blog.
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έσπευσε να καταδικάσει με ανακοίνωση του την "ωμή χρήση βίας ", ενώ τόνισε ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον Raul Castro για του πει ότι αυτές οι επιθέσεις κατά των ανεξάρτητων φωνών είναι απαράδεκτες.
Η ελευθερια λογου και τα ανθρωπινα δικαιωματα, ανεκαθεν ηταν "ενοχλητικα" για την αριστερα! Ασχετα αν μας το παιζουν τιμητες των!!!
Εκτος αν μας πει ο Βολταιρος ή ο ΠΠ οτι ο Καστρο ειναι ενα ακροδεξιο, φασιστικο εθνικι!
Τα "παρατηρητήρια" της Κούβας είναι έγκυρα, ενώ τα "παρατηρητήρια" της Ελλάδας είναι άκυρα;
και....αγράμματε ΠΠ δεν έκανε παρατήρηση στην Κούβα το Παρατηρητήριο ανθρ.δικαιωμάτων της Κούβας αλλά αυτό της Νέας Υόρκης!!!! σιγά μην έχουν και τέτοιες επιτροπές εκεί! μαλάκα! τόσο σε κόβει χαζούτσικο τόσο λες και συ!!!
Πωπω δυσκολα που μας βαζεις βραδυατικααααααα
Financials
Rights Watch is an independent, nongovernmental organization, supported by contributions from private individuals and foundations worldwide. It accepts no government funds, directly or indirectly. Contribute today or view Human Rights Watch's financial statements first.
Τι εκπληξη!!!!! Ειναι ΜΚΟ που τα παιρνει απο ιδιωτες και επιχειρησεις!!!!
Ενας τοσο καλος οργανισμος, που κανει 120.000.000$ ετησιο τζιρο (απο χορηγιες!!!!!!) και ειναι και κερδοφορος!!!
Για δειτε και μερικους απο τους "χορηγους"
Κουιζ! Τι εθνικοτητας ειναι η πλειοψηφια των χορηγων? Οποιος εχει υπομονη ας τους ψαξει εναν εναν και θα βγαλει λαυρακια!!!!Αξιζει να σημειωθει πως 22 ΑΝΩΝΥΜΟΙ χορηγουν ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΣΤΟΣ!!!!!!
$100,000 +
Adobe Foundation
Καλα εσυ με τις απανωτες βλακειες σου εχεις χασει καθε ιχνος σοβαροτητας!!!!! Τι καλοι ανθρωποι που ειναι αυτοι ε? Και ο Γκεητς για φιλανθρωπιες δεν εδωσε τοσα δις??Πω, πω, μεγάλε Μέμαρε, έβγαλες λαυράκι.
Και η Adobe μέσα στο κόλπο.
Δεν μπορεί, αφού βγάζουν τα pdf πράκτορες θα είναι.
O μεμάκος μέσα στο γνωστό πλέον αντικομμουνιστικό του παραλήρημα ξεσήκωσε μια είδηση για κρατική βία εκ μέρους της κουβανέζικης αστυνομίας εναντίον κουβανών μπλογγερς.
ρε χαζούτσικε κομπλεξικέ πορνόγερε!χαζούτσικε κομπλεξικούλη!
τόσες ώρες λείπει ο ΠΠ
κι εσύ δεν έχεις τίποτε άλλο να πεις
αλλά με τον ΠΠ ασχολείσαι...
πόσο κούφιος είσαι...
μόνο για λύπηση!
ρε χαζούτσικε κομπλεξικέ πορνόγερε!
σηκώθηκες δηλ μες τη νύχτα που κοιμούνται όλοι για να με βρίσεις χωρίς να είμαι εδώ ε?
ω! ρε ! αυτό είναι κάψιμο!!!!!
ξύπνα ΠΠ, υπάρχει και ζωή εκτός προπαγάνδας! και αύριο μέρα είναι να βγάλεις μεροκάματο!!!!
ανώμαλε!!!
Τι λένε τα ανωτέρω εθνίκια για τη φερεγγυότητα του παραπάνω παρατηρητηρίου;
ναι και μόλις γύρισε το πρώτο του ποστ ήταν να με βρίσει (αφού την είπε και στο ράφμαν)η σηκωθηκε μεσ' στη νυχτα
η γυρισε νωρις μετα απο καλοπεραση
η εχει την τυχη να πιανει δουλεια κατα το μεσημερι
αχ η ζωη δεν ειναι για ολους τελικα...........