Επισκέπτης
Eεεε να κάτι τέτοια άκουσα και έχασα πάσα ιδέα!!! :-γαμω το δημοσιο συμβολο σας ρε μαλακες..ουτε για να σκουπιζω τα χυσια μου δεν κανει..
Αλλάζεις σε κάτι ρε συ από τον θερμοκέφαλο Χρυσαυγίτη(ειλικρινά);!
Eεεε να κάτι τέτοια άκουσα και έχασα πάσα ιδέα!!! :-γαμω το δημοσιο συμβολο σας ρε μαλακες..ουτε για να σκουπιζω τα χυσια μου δεν κανει..
μακαρι να πυροβαλαγαν οι αναρχικοι μαλακακο..ισως τοτε ο κοσμος να ξεβρωμιζε γρηγοροτερα απο κατι κατακαθια σαν εσενα & τα λοιπα φασιστοειδη που κλαιτε για τα γουρουνια..ποτε η ΧΑ αποπειραθηκε να εκτελεσει 6 ατομα με οπλοπολυβολα???
το εχει υποθηκευμενο για να παρει κουβερτες στα πακια...το στρινγκ του ΠΠ σου κανει?
Ουτέ καν λογική!!!Το δεκέμβρη το δήθεν άτυπο μορατόριουμ έσπασε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο...
Όχι φυσικά ότι η οικονομική επιφάνεια ή η θέση ή το επάγγελμα του παθόντα δικαιολογεί την καταστροφή της περιουσίας του...
Και ως συνήθως, τα διάφορα mall έμειναν άθικτα- μη σου πω ότι εκεί γίνονταν και προσυγκεντρώσεις "οργισμένων" νέων για να κατέβουν να σπάσουν μαγαζιά στο κέντρο...
Επίσης, το δεκέμβρη κατέστη για άλλη μια φορά σαφές ότι στον "αντιεξουσιαστικό" χώρο δεν υπάρχει πολιτική λογική...
που να δεις τι μηδενισμος θα υπαρξει απο δω & μπρος..Επίσης, το δεκέμβρη κατέστη για άλλη μια φορά σαφές ότι στον "αντιεξουσιαστικό" χώρο δεν υπάρχει πολιτική λογική...
που να δεις τι μηδενισμος θα υπαρξει απο δω & μπρος..
μορατοριουμ & αρχιδια μαντολες..
καϊν,μαϊν & θεωρια,να ειχαμε να λεγαμε..
πανε αυτα..
φωτια & τσεκουρι πλεον..
μηδεν απο μηδεν=μηδεν..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ τον λαλακη θα τον καψουμε με μοετ..
εχεις καποια προτιμηση???
με κρισταλ βολευεσαι???
δε γαμιεσαι ρε αρχικωλοτουμπα???μακαρι να πυροβαλαγαν οι αναρχικοι μαλακακο..ισως τοτε ο κοσμος να ξεβρωμιζε γρηγοροτερα απο κατι κατακαθια σαν εσενα & τα λοιπα φασιστοειδη που κλαιτε για τα γουρουνια..
ομως ποτε δεν ξερεις..
ισως φετος να γινει & αυτο..
δεν με ενδιαφερει η εξωθεν καλη μαρτυρια ρε χαζουλη..Eεεε να κάτι τέτοια άκουσα και έχασα πάσα ιδέα!!! :-
Αλλάζεις σε κάτι ρε συ από τον θερμοκέφαλο Χρυσαυγίτη(ειλικρινά);!
Ελατε πουσταραδες αριστερατζες ελατε
εχω ρεντα σημερα θα σας ξεκωλιασω ρε πουστρονια εναν εναν...σειρα παρτε μπινεδες.
δεν με ενδιαφερει η εξωθεν καλη μαρτυρια ρε χαζουλη..
στα παπαρια μου την εχω γραμμενη..
το αυτο ισχυει & για χιλιαδες αλλους..
πιασε στασιδι μπροστα στο χαζοκουτι σου & παρακολουθα απο βδομαδα τι θα γινει..
το παρτυ αρχισε απο εχτες & μαλιστα με επιθεση στα γραφεια του τσυριζα(για ξεκαρφωμα)..
ααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιι..Ουτέ καν λογική!!!
Παραλογισμός έχει καταντήσει ο αναρχισμός,καμία σχέση με την θεωρία του,από το γήπεδο τρελαμένοι πάμε πορεία είναι!!!
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιι..
χουλιγκανοι-μπαχαλακηδες-μεταναστες στα ορια εξαθλιωσης,θα σας φανε σουβλιστους..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ οι βαριεστημενοι β.π τους πληρωνουν,η μοσαντ,η μιτ & οι ελοχιμ..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
θα σε βοηθησει να ερθεις σε οργασμο αν το πω?
Δεν σε βλεπω να καταδικαζεις παντως οταν καιγονται περιουσιες του κοσμακη...
Ισα ισα χλευαζεις η το περνας στα "ασημαντα" αν ο αλλος χασει το αμαξι του η το μαγαζι του απο επιθεση αναρχικων...
γιατί αν το πει στην ΧΑ και σταματήσουν μπορείς εσύ να κάνεις το ίδιο για τους αναρχικούς;
θα το κάνεις πριν ή μετά την πρέζα και τη φούντα για να σε καταλάβουν;
ποτε η ΧΑ κατεστρεψε περιουσια αλλων πολιτων????
ποτε η ΧΑ αποπειραθηκε να εκτελεσει 6 ατομα με οπλοπολυβολα???η περιπτερου που πηγε να καει ζωντανη εχει αλλη αποψη...
πουτσες μπλε & αρχιδια μανταρινε..τις καουτσουκ σφαιρες τις εχεις ακουσει?
πουτσες μπλε & αρχιδια μανταρινε..
ο λαλακης με τις ταϊγκες του & εσυ με τις πλαστικουρες σου..
ονειρα θερινης νυκτος..
για να μπεις σε τετοια διαδικασια πρεπει να εισαι ζουλου-απατσι..
εσεις εισαστε κοταρες του κερατα..
δεν με ενδιαφερει η εξωθεν καλη μαρτυρια ρε χαζουλη..
στα παπαρια μου την εχω γραμμενη..
το αυτο ισχυει & για χιλιαδες αλλους..
πιασε στασιδι μπροστα στο χαζοκουτι σου & παρακολουθα απο βδομαδα τι θα γινει..
το παρτυ αρχισε απο εχτες & μαλιστα με επιθεση στα γραφεια του τσυριζα(για ξεκαρφωμα)..
ααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Αγαπητέ πραγματικά παραλογίζεσαι/στε(αφού μιλάς για πολλούς)!!!ετσιιιιιιιιιιιιιιιιι..
χουλιγκανοι-μπαχαλακηδες-μεταναστες στα ορια εξαθλιωσης,θα σας φανε σουβλιστους..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Υ.Γ οι βαριεστημενοι β.π τους πληρωνουν,η μοσαντ,η μιτ & οι ελοχιμ..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
οταν ξεμπερδευτεις με τις διαφορες αναρχικου-μηδενιστη ξαναελα να σε χυσω..δε γαμιεσαι ρε αρχικωλοτουμπα???
αυτοι που πυροβολησαν τι ηταν???Χρυσαυγιτες???
Υ.Γ.Και εσυ φασιστας εισαι.απλα αλλου χρωματος..ομως εισαι τοσο ηλιθιος που δεν το εχεις παρει πρεφα..
Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αντιλαμβάνομαι από τις παραπάνω απαντήσεις των εκεί αναφερόμενων χρηστών ότι συμφωνούν με την βία που ασκεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στους πολιτικούς της αντιπάλους…
Άρα η αντίθεση των παραπάνω χρηστών δεν είναι κατά της βίας γενικά, αλλά κατά της βίας που εκπορεύεται από μη ακροδεξιούς φορείς….
Είναι οι παραπάνω δλδ υποστηρικτές της νεοφασιστικής - ρατσιστικής βίας!
ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;