Επισκέπτης
Για εμένα όμως ναι!!που δεν ξεντύνομαι για σένα
Το ξέρω μην μου κρυφτείς!!!
Για εμένα όμως ναι!!που δεν ξεντύνομαι για σένα
Για εμένα όμως ναι!!
Το ξέρω μην μου κρυφτείς!!!
Ναι με πείσατε!!! ;)Εκοψες το μαλι ρε μλκα?
του μπατσου η πουτσα δεν καυλωνει..σεξιστικά γουρούνια
Ναι με πείσατε!!! ;)
Τώρα θα δείξει αν ήταν καλή επιλογή ή όχι!!!
Υ.Γ.Πέταξα και τα άσπρα φανελάκια και αγόρασα μαύρα!!!
Υ.Γ.Πέταξα και τα άσπρα φανελάκια και αγόρασα μαύρα!!!
Ασέ ρε μου το έπαιζαν και ιστορία οι γκόμενες,δεν είμαι λέει πολύ μαχητής,δεν σπάω τίποτα και δεν έχω ιστορίες με μπατσόνια!!!ετσι
Σιγα σιγα και τις παρεες φτιαξε μακρυα απο αναρχοκουμουνιτισες και ολα θα γινουν
και βρακακια ελπιζω μαυρα ετσι?
Μπουρδελάνθρωπο ελπίζω!!!έεετσι, το μπου θα σε κάνει άθρωπο
Εσύ σε ακραίες απόψης χρυσής αυγής πότε και πού αντέδρασες ακριβώς;!
οτι γαμιεσαι απο κουνια..Ποιά είναι ακραία άποψη και αποκλειστικότητα της Χρυσής Αυγής;;
Σωστό το α και β!!!Ποιά είναι ακραία άποψη και αποκλειστικότητα της Χρυσής Αυγής;;
Ότι είναι καλύτερα που δεν μπήκαμε στο ανατολικό μπλόκ;
Και κατά συνέπεια δεν στέλνουμε σήμερα τις γυναίκες στη "δουλειά" όπως όσοι είχαν μπει;
Ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο είναι προδότες της ελλάδος;
Ότι οι πουτάνων γιοί που αποκαλούνται αναρχικοι δεν έχουν το δικαίωμα να σκοτωνουν όποιον θέλουν άνευ δίκης και να καταστρέφουν περιουσίες;Αυτές είναι ακραίες απόψεις και αποκλειστικότητα της ΧΑ ???
Σχόλιο ΠΠ Μόνο οι τυφλοί δε βλέπουν….
Σωστό το α και β!!!
Το γ και δ επίσης αν η ποινή δεν είναι θάνατος!!!
Κοίτα έχετε και κάποια δίκια σας τα αναγνωρίζω,αν είναι όπως τα λες!!!
Οχί ακριβώς έτσι,από εδώ και πέρρα κέντρο ακριβώς!!!Μιλαμε στροφη 180 μοιρων κανεις!
Σιγουρα θα γαμησεις σιγα σιγα και μουναρες δαπιτισες θα το δεις
Οχί ακριβώς έτσι,από εδώ και πέρρα κέντρο ακριβώς!!!
Δεν μπορώ ρε συ εχθές πήγα σε κάτι αριστερό εκδηλώσεις και φρίκαρα με τα μυαλά και αυτόν,άλλος κάλος,από τα αριστερά!!!
Ασέ τις αριστερές που συναναστρεφόμουν,μαγκιά κλανία και εξάτμιση,ακού λέει δεν είμαι μαχητής ούτε πορείες ούτε τίποτα δεν κάνω!!!
Ποιά είναι ακραία άποψη και αποκλειστικότητα της Χρυσής Αυγής;;
1) Ότι είναι καλύτερα που δεν μπήκαμε στο ανατολικό μπλόκ;
2) Και κατά συνέπεια δεν στέλνουμε σήμερα τις γυναίκες στη "δουλειά" όπως όσοι είχαν μπει;
3) Ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο είναι προδότες της ελλάδος;
4) Ότι οι πουτάνων γιοί που αποκαλούνται αναρχικοι δεν έχουν το δικαίωμα να σκοτωνουν όποιον θέλουν άνευ δίκης και να καταστρέφουν περιουσίες;
Αυτές είναι ακραίες απόψεις και αποκλειστικότητα της ΧΑ ???
Σορρύ αλλά αυτοί δεν είναι αντιρατσιστές αλλά απλά βλάκες-ατάλαντοι!!!4) οι πουτάνων γιοι που απαρτίζουν τη χρυσή αυγή έχουν δικαίωμα να δέρνουν (ενίοτε με αποτέλεσμα σοβαρότατες σωματικές βλάβες) όποιον γουστάρουν; πέρα επό τις εκατοντάδες ανώνυμα περιστατικά με μετανάστες και αντιρατσιστές βλ συγκεκριμένα Κουσουρής, Μουζουράκης...
Σορρύ αλλά αυτοί δεν είναι αντιρατσιστές αλλά απλά βλάκες-ατάλαντοι!!!
Δηλάδη κάτι τέτοια βλέπεις και αν είσαι αριστερός ντρέπεσαι!!!
Υ.Γ.Υπήρξε και προσβολή δημόσιου συμβόλου να λέμε την αλήθεια!!!