και αμέσως, μετά, στο αυθαίρετο αυτό συμπερασμα
χτίζεις ένα (λογικό ύποτίθεται) συλλογισμό για να αποδείξεις τι;
ότι δεν έχω εμπειρική εικόνα του θεματος για το οποίο ομιλώ και άρα;
δεν δικαιούμαι δια να ομιλώ;
Οχι φιλε μου δεν θελω να αποδειξω τιποτα...Και σαφως δικαιουσαι να ομιλεις.Ποιος ειμαι εγω που θα σου πει να παψεις να λες οτι θες και
να υποστηριζεις οτι θες;
Ομως....
Ομως οι αποψεις ειναι σαν τις κολοτρυπιδες-ολοι εχουμε απο μια τουλαχιστον..(εκτος αυτων που ειναι διεδροι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)
Αποψη οπως προειπα μπορεις να εχεις αλλα ισως-λεω
ΙΣΩΣ- να ειχες διαφορετικη εαν ζουσες εδω,συμβιωνες εδω,μεγαλωνες
την οικογενεια σου εδω και αντιμετωπιζες τα οποια προβληματα(εαν οντως υπαρχουν..) προεκυπταν απο αυτη την συμβιωση με το μουσουλμανικο
στοιχειο...
Τοτε και μονο τοτε θα ειχες ενα παραπανω λογο να υποστηριζεις οσα ισχυριζεσαι...Απο προσωπικη εμπειρια εκ του συνεγγυς.Οχι απο μακρια
απο αυτα που εχεις διαβασει η ακουσει....Εδω δεν διαβαζουμε Ιστορια που ο καθενας την ερμηνευει οπως θελει....Οσοι μενουν Κομοτηνη την
γραφουν οι ιδιοι και η αποψη τους εχει και ενα νοημα....Αυτο εννοουσα
ας κλείσουμε εδω την επί του προσωπικού αντιπαράθεση,
ας σταματήσυμε τις αυθαιρεσίες
αναμένοντας κατάθεση των εμπειριών σου!!!
προσωπικά δεν συμμετέχω άλλο σε μπινελίκια και εξυπνακισμούς!!!
Προς Θεου δεν θελω να εχω ιντερνετικη αντιπαραθεση με κανεναν.Προτιμω τις εκ του συνεγγυς...
Στο αυθαιρετο συμπερασμα μου οτι δεν εχεις περασει ουτε και ζησει εδω δεν ειδα ομως μια διαψευση απο μερους σου,οποτε να υποθεσω οτι
εκανα διανα;
Καταθεσα ηδη οσα ειδα μεχρι τωρα,μερικα ηταν και πολυ ενδιαφεροντα,αλλα και παλι δεν ειδα εναν σχολιασμο απο μερους σου...
Π.χ. -την γνωμη σου για τις μαντιλες σε 8αχρονα και 9αχρονα κοριτσακια(αισθητικως ετσι;);
- για την Τουρκικη τραπεζα
-για την προκλητικη σημαιαρα στο Τουρκικο προξενειο και την αναγκαιοτητα υπαρξης δυο ταυτοχρονα -Κομοτηνη και Θεσσαλονικη
και καλα η Θεσσαλονικη ειναι και γενετειρα του αιματοβαμμενου εθναρχη τους η αλλη ομως στην ΚΟμοτηνη τι λογο υπαρξης νομιζεις
ΕΣΥ οτι παιζει εφοσον δεν υπαρχουν Τουρκοι πολιτες εδω;;
-για αυτο που μου ειπαν οι συναδελφοι χριστιανοι οτι τα παιδια μουσουλμανων μοριοδοτουνται στις Πανελλαδικες ενω οι ιδιοι
χριστιανοι πληρωνουν τα μαλλιοκεφαλα τους σε φροντιστηρια(δεν προλαβα να το διασταυρωσω-το προειπα αυτο...)
Εσυ εαν διαβιουσες εδω και πληρωνες φροντηστηρια για το παιδι σου,τι θα εκανες εαν ισχυει κατι τετοιο;
-για την ευνοικη αντιμετωπιση στα δικαστηρια (εκτος των εγκληματων κατα της ανθρωπινης ζωης..)
και πολλα αλλα....
Προσωπικα το οτι θα περασω για επαγγελματικους λογους 8 μερες στην Κομοτηνη (ηδη ειμαι εδω απο το Σαββατο..και μετα θα παω Ξανθη )
δεν με κανει αυθεντια στο θεμα της μουσουλμανικης μειονοτητας αλλα σιγουρα εχω τις πιο προσφατες εντυπωσεις απο ολους εδω
μεσα-εξαιρουνται οι οποιοι Κομοτηναιοι,οι οποιοι εαν παρακολουθουν δεν ομιλουν-και το παρον θρεντ με εκανε να εχω ιδιαιτερα
ερευνητικα μάτια σε μια πολη που ουτως η αλλως δεν με τρελλανε με τα καλλη της(εξαιρειται η μαγευτικη Ροδοπη)....
Εξ'ου και οι βολτες μου στον μαχαλα τους και οι προσπαθειες που εκανα να συνομιλησω με καποιους απο τους μουσουλμανους Ελληνες
πολιτες...
ΤΩρα για τα μπινελικια που λες,στο ειχα πει και παλαιοτερα οτι δειχνουν το επιπεδο πολιτισμου του καθενος απο εμας,εφοσον αυτα
γινονται ιντερνετικως και απροσωπα.... Προσωπικα θεωρω οτι αδικεις τον εαυτο σου εμπλεκομενος σε αυτες τις φασεις...Εαν καποιος
καταφερετε εναντιον σου...ε...αυτον να λεει οτι γουσταρει..