alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, τι θελεις να πεις παλι?χασοδίκη έτσι περνάνε τα νομοσχέδια σας:, καμάρωσε:
Ναι, τι θελεις να πεις παλι?χασοδίκη έτσι περνάνε τα νομοσχέδια σας:, καμάρωσε:
Δεν ξερω αντιλαμβανομαι ορθώς τι εννοεις "γιατι".
Υπαρχει η Συνθηκη των Αθηνών του 1912 ή 1913 νομιζω, που προβλεπει τη λειτουργια Ιεροδικειων. Αυτο εννοεις?
Καμία. Τεραστια μαλακία. Σε καλυψα?ναι αυτό. ποια είναι η ratio που εφαρμόζεται η σαρία ακόμα?
Καμία. Τεραστια μαλακία. Σε καλυψα?
βρήκα ένα ωραίο βιντεάκι στο Youtube, βαριέμαι να το ποστάρω αλλού:
www.liveleak.com/view?i=f54_1337075813]http://www.liveleak.com/view?i=f54_1337075813[/url]
Ε γινε πιο συγκεκριμενος τοτε. Δεν θα σου πεσει η υποληψη αν εξηγησεις τι ζητας.όχι βέβαια...
Ρε φίλε, σοβαρά, τί προσπαθείς να αποδείξεις με τις φωτογραφίες;
Πόσο τρόμπας είσαι; Καταρχάς που ξέρεις ότι 1) αυτό που βλέπουμε είναι αντρόγυνα, 2) ότι είναι μουσουλμάνοι;
επιδή δεν κατέχω πράμα από αυτά και δεν καταλαβαίνω...
οι άλλοι βουλευτές δεν γνώριζαν ότι κάποια συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία θα έχει ψηφοφορία ?
Ε γινε πιο συγκεκριμενος τοτε. Δεν θα σου πεσει η υποληψη αν εξηγησεις τι ζητας.
Δικηγορος ειμαι φιλε, λες να κουνιεται το βλεφαρο μου με τετοια?Κάνεις τεστ αντοχής στα νεύρα σου;
Καλό κουράγιο!
Ε γινε πιο συγκεκριμενος τοτε. Δεν θα σου πεσει η υποληψη αν εξηγησεις τι ζητας.
Κάνεις τεστ αντοχής στα νεύρα σου;
Καλό κουράγιο!
ο λόγος διατήρησης της σαρία είναι ο φόβος εκλογής των μουφτήδων.
Α αυτο εννοεις. Καταλαβα. Πιθανον ετσι να ειναι.
Εξυπακουεται παντως οτι δεν εχουμε καμια δικαιολογια να μην εφαρμοζουμε την κοινοτικη νομοθεσια σε εδαφος της ευρωπαικης ενωσης.
καλώς τον γερμανοπροσκυνημένο...
σκίζεται ο πορδόπαπος για τα δικαιώματα των ανθρώπων με διαφορετική θρησκεία από τον χριστιανισμό.
πορδόπαπε πες μας πάλι πόσο ρατσιστής είσαι απέναντι στους 12θειστές για παράδειγμα, έτσι για να θαυμάσουμε τον αλτρουισμό που σε διακατέχει.
πρέπει να αναζητήσουμε τις ωραίες φασιστικές απόψεις σου πάνω σε αυτή τη θρησκεία που τυχαία μου ήρθε στο μυαλό.
Πάπια εγώ κομματόσκυλο δεν είμαι και ρώτα και τον Άλεξ τί έχω σούρει στον αρχηγό του.
Αλλά να ξέρεις πως ΠΑΛΙ αυτός θα κερδίσει τις εκλογές διότι είναι λίγο βλάκας ενώ ο δικός σου είναι ΠΟΛΥ.
Μόλις πήρε δημοσκοπικό προβάδισμα (λογικό αφού ο άλλος μας έχει ξεπατώσει στους φόρους) βγήκε και είπε πάλι μπαρούφες, να κάνουν τα παιδιά καταλήψεις στα σχολεία για να στηρίξουν τον "αγώνα" των εκπαιδευτικών (είχαμε μια φαγούρα για τα τεμπελόσκυλα) και έβαλε (πάλι!) αυτογκόλ.
Προφανώς το φοβάται το ενδεχόμενο να είμαι πρώτο κόμμα.
εσενα στην Μακρονησοδε θέλουμε μόνο ψήφους αλλά και συνειδητοποιημένους πολίτες. οπότε η θέση σου είναι στο σαμαρά.