kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ανίδεοι,
ανόητοι,
ανιστόρητοι.
φυσικά αφού δεξιοί.
πες αυτό που θέλεις γραφικέ και κόψε τις ερωτήσεις έχεις καταντήσει βαρετός
ανίδεοι,
ανόητοι,
ανιστόρητοι.
φυσικά αφού δεξιοί.
πες αυτό που θέλεις γραφικέ και κόψε τις ερωτήσεις έχεις καταντήσει βαρετός
ολοι ιδιοι ειμαστε μεγαλε...ολοι με σαρκα και οστα εκτος απο τις ελλεινιδεςΜια απο τις πιο σημαντικές μάχες της ανθρωπότητας ήταν η μάχη του Μαραθώνα. Ξέρετε γιατί? Γιατί εμπόδισε τον σκοταδισμό του τότε (ισλαμισμό του σήμερα) να μπει στην Ευρώπη.
Λέτε τότε να ήταν οι Χριστιανοί που τους έδιωξαν? Γιατί εγώ θυμάμαι Δωδεκάθεο.
Όσο για τους αριστερούς υποστηρικτές των μουσουλμάνων θα ήθελα να ήξερα πως θα αντιδρούσαν αν η κόρη τους τους έφερνε Πακιστανό αρραβωνιάρη στο σπίτι...
Κι εγω περιμενω ακομη απαντηση εαν ο Συριζα ειναι υπερ του ανοιγματος των κλειστων επαγγελματων και του ονοματος Μακεδονια για την FYROM.αφού το μόνο που μπορείτε να κάνετε όλοι οι εγκάθετοι της φασιστοδεξιάς εδώ είναι να ποστάρετε ανόητα και άσκοπα προπαγανδιστικά βιντεάκια...
δεν μπορείτε να διαλεχθείτε, υπό καμμιά έννοια.
ακόμα περιμένω απάντηση στο πότε γεννήθηκαν οι ταλιμπάν
να σας βάλω και μια ακόμα ερώτηση
σε ποια χώρα της ευρώπης εφαρμόζεται η σαρία και γιατί?
Κι εγω περιμενω ακομη απαντηση εαν ο Συριζα ειναι υπερ του ανοιγματος των κλειστων επαγγελματων και του ονοματος Μακεδονια για την FYROM.
Οσο για το δευτερο ερωτημα σου, η απαντηση ειναι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Τι κερδιζω?
Μια απο τις πιο σημαντικές μάχες της ανθρωπότητας ήταν η μάχη του Μαραθώνα. Ξέρετε γιατί? Γιατί εμπόδισε τον σκοταδισμό του τότε (ισλαμισμό του σήμερα) να μπει στην Ευρώπη.
Λέτε τότε να ήταν οι Χριστιανοί που τους έδιωξαν? Γιατί εγώ θυμάμαι Δωδεκάθεο.
Όσο για τους αριστερούς υποστηρικτές των μουσουλμάνων θα ήθελα να ήξερα πως θα αντιδρούσαν αν η κόρη τους τους έφερνε Πακιστανό αρραβωνιάρη στο σπίτι...
μην δινεις πολλυ σημασια σαυτα που λενε εδω μεσαΕσένα θα σε χάλαγε η γυναίκα του γιού σου να ήταν κόρη σαουδάραβα εκατομμυριούχου;
Εκεί σου ξινίζει ο μουσουλμανισμός;
Τι προσπαθεις να αποδειξεις τύπε? Δεν εχω καταλαβει.Εσένα θα σε χάλαγε η γυναίκα του γιού σου να ήταν κόρη σαουδάραβα εκατομμυριούχου;
Κι εγω περιμενω ακομη απαντηση εαν ο Συριζα ειναι υπερ του ανοιγματος των κλειστων επαγγελματων και του ονοματος Μακεδονια για την FYROM.
Οσο για το δευτερο ερωτημα σου, η απαντηση ειναι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Τι κερδιζω?
Τι προσπαθεις να αποδειξεις τύπε? Δεν εχω καταλαβει.
Έξυπνοοοοοοοο! Ο Σαουδάραβας εκατομμυριούχος θα ερχόταν Ελλάδα να φάει τα λεφτά του. Αλλού δεν μπορούσε... Εδώ έρχονται μόνο οι άπλυτοι...Εσένα θα σε χάλαγε η γυναίκα του γιού σου να ήταν κόρη σαουδάραβα εκατομμυριούχου;
Δεν ξερω αντιλαμβανομαι ορθώς τι εννοεις "γιατι".στο γιατί δεν απάντησες. πως θες να κερδίσεις?
Ναι, γιατι εγω οταν με ρωτανε κατι απαντω, δεν κανω κοντρα ερωτηση.κερδίζεις δίκες παρ' όλα αυτά?
Ή καλύτερα η κόρη του Σαουδάραβα...Έξυπνοοοοοοοο! Ο Σαουδάραβας εκατομμυριούχος θα ερχόταν Ελλάδα να φάει τα λεφτά του. Αλλού δεν μπορούσε... Εδώ έρχονται μόνο οι άπλυτοι...
Ναι, γιατι εγω οταν με ρωτανε κατι απαντω, δεν κανω κοντρα ερωτηση.
χασοδίκη έτσι περνάνε τα νομοσχέδια σας:, καμάρωσε: