OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Niro Abekasis, ένας από τους κορυφαίους Ισραηλινούς δεξιοτέχνες στο Ούτι...
Εγώ σαν ερασιτέχνης πληκτράς δεν θα τολμούσα να παίξω στον δρόμο γιατί θεωρώ πως πρέπει να είσαι σε καλό επίπεδο μουσικά για να το κάνεις και ειδικά σόλο που το παραμικρό λάθος θα φανεί και θα γίνεις ρόμπα. Βέβαια η επόμενη ερώτηση είναι...Γιατί να πας να παίξεις στον δρόμο αν είσαι καλός μουσικός και να μην πας σε κάνα κέντρο με κάποιο δυνατό όνομα...
Σε αυτό έχεις δίκιο...Εδώ ζητάνε οι μαλάκες με 50 και πιο κάτω ευρώ να πας να παίξεις live και να διακινδυνεύσεις το όργανο σου που κοστίζει μια περιουσία, να του ρίξει κάποιος μεθύστακας καμιά βότκα πάνω και να φύγει για τα σκουπίδια μετά...Ένας λόγος που δεν ασχολήθηκα επαγγελματικά είναι αυτόςξέρεις πόσοι καλλιτέχνες είναι άνεργοι?
που δεν βρίσκουν πουθενά δουλειά λόγο κρίσης?
η που εργάζονται απλήρωτοι?
σίγουρα στο δρόμο θα βγάλουν ένα μεροκάματο λειψό μεν αλλά κάτι θα βγάλουν έστω για τα τυπικά τους έξοδα
Πρε μήπως είσαι Ρόδο και δεν το λές?--->Δυστυχως ολες τις ευρωπαικες χωρες εχουν κατακλυσει γυφτοι ζητιανοι δηθεν μουσικοι,οι περισσοτεροι με ακκορντεον,που σαμποταρουν τα πραγματικα ταλεντα μουσικους του δρομου.
Κακοποιουν τη μουσικη και τα αυτια μας.
Οι συγκεκριμενοι γυφτοι ειναι μπαστακωμενοι 8ωρες στο ιδιο ποστο και μετα ερχεται και τους αλλαζει αλλος γυφτος.
Εννοειται οτι ταυτοχρονα μασουλανε και τα επιδοματα του κρατους.
Και φυσικα κανεις δεν τους λεει τιποτα..
Πρε μήπως είσαι Ρόδο και δεν το λές?--->
Έχω τραμπουκίσει άσχημα τουρίστια που δίνουν λεφτά σε γύφτους! Αν έχω τις καλές μου τους λέω "Με αυτό που κάνετε δεν λύνετε κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα το κάνετε μεγαλύτερο διότι τα λεφτά σας συντηρούν αυτή τη κατάσταση" ή στις κακές μου που τους λέω "if you came to Rhodos to support the Gipsys, stay at your stupid country and take them there" Βέβαια τα "ΕυρωΠΑΙΟ-Ζόμπι" δεν αλλάζουν, άντε να προβληματιστούν με τον καλό τρόπο μέχρι το επόμενο γυφτάκι...Οι γύφτοι με έχουν στο μάτι και τους βλέπω κάθε μέρα για να πάω στη δουλειά μου... τουλάχιστον ακόμα φοβούνται λίγο και δεν ενοχλούν τη περίμετρο που βρίσκομαι! Και υπάρχουν πολλά ζώα πάλι ντόπιοι που απορούν γιατι οι δουλειές τους δεν πάνε καλά ενώ δίπλα απο τις επιχειρήσεις τους είναι στημένοι τσιγγάνοι...Δουλευουν με βαρδιες και οι λοβοτομημενοι Ευρωπαιοι και τουριστες τους ριχνουν λεφτα.