1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
στο ηθος ειναι η ενσταση αρχιδα...
ΜΕ Π Α Τ Ε Ν Τ Α λέμε......
στο ηθος ειναι η ενσταση αρχιδα...
εχει ριξει και σε αλλον παιχτη......δεν πιστευω να διαφωνεις........κι εχω ολο το βραδυ να επιχειρηματολογησουμε , πιστεψε με....
....επειδη εριξε μια ροχαλα στον πρεζακια δεν σημαινει οτι αμαυρωνεται η απιστευτη καριερα του !
τωρα μιλας ξεκαθαρα και κατανοηταΞερω πολυ καλα τι ειπες...
οτι την αξια την απεκτησε και την αποδειξε ο βαζελος μεσω των ευρωπαικων του τιτλων και οχι μονο των εγχωριων οπως εγω στη μπαλλα...ασε τα σαπια τωρα...
και εγω σου ειπα οτι ευρωπαικο τιτλο στο μπασκετ εχει μεχρι και το μαρουσι....
τραγουδα παραπερα μουτσε....
....επειδη εριξε μια ροχαλα στον πρεζακια δεν σημαινει οτι αμαυρωνεται η απιστευτη καριερα του !
Ο ... πρεζάκιας είναι όμως στους 8 του μουντομπάσκετ , δεν διασύρθηκε όπως ο "βάλτο αγόρι μου" απόψε .
....δεν ξερω για τον σωληνα , αλλα εσυ μην χαιρεσαι γιατι δεν ειπε οτι αποχωρει απο ΠΑΟ...ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στο εξοχικο ....Ξερεις εσυ... ;)
Δεν έχω αμφιβολία , το έχετε σπουδάσει το πράγμα . Η μόνη παρηγοριά είναι πως οι δικοί μας οι βουτυρομπεμπέδες είναι πολύ μικροί ακόμα ενώ οι κοντοί είναι με τα πόδια κόντρα στο φτυάρι . Απλά θέμα υπομονής είναι ...
πίπες.Από το 2003 οπότε και πρωτοτέθηκε το ζήτημα λέω ότι ο Παπαλουκάς είναι σαφώς ανώτερος παίκτη του Διαμαντίδη.
Δυστυχώς γι'αυτόν δεν είχε την τύχη του Δημητράκη να τον προμοτάρουν τα γερόντια της ΕΟΚ, ο Ιωαννίδης και η δημοσιογραφική μασονία.
Επιπλέον όσον αφορά τον τομέα ταλέντο ΚΑΙ ΜΟΝΟ, Ρεντζιάς και Διαμαντόπουλος ήταν ανώτεροι από τον ΔΔ. Ακόμη και ο Συρίγος το έχει παραδεχτεί αυτό.
διφορετικες πραγματικοτητες πατε να δειξετε εσεις....στο top επίπεδο συλλόγων δεν είναι πολλές οι ομάδες που έχουν τίτλο
δεν είναι όλοι οι ευρωπαϊκοί τίτλοι το ίδιο, μην πας να δείξεις μια διαφορετική πραγματικότητα
Ο ... πρεζάκιας είναι όμως στους 8 του μουντομπάσκετ , δεν διασύρθηκε όπως ο "βάλτο αγόρι μου" απόψε .
διφορετικες πραγματικοτητες πατε να δειξετε εσεις....
εγω δεν αμφισβητησα την αξια του παναθηναικου στο μπασκετ...
αμφισβητησα οτι για να γινει αποδεκτος ο ολυμπιακος του ποδοσφαιρου απο ολους επρεπε να κανει κατι αντιστοιχο στην ευρωπη με τον μπασκετικο παναθηναικο...
παιδια αν δεν καταλαβαινετε τι λεει ο αλλος να ρωτατε...
δεν ειναι ντροπη...
Είναι ο τσάτσος του προέδρου δηλαδή;
ααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τον χοψονιδη τι τον εβαλες για αβταρ?? για να μας φτιαχνεις
ρε μαλακα μη με βασανιζεις...με σενα ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΗ να συνεννοηθουμε...τωρα μιλας ξεκαθαρα και κατανοητα
δεν αντιλεγω σ αυτα που λες...δεν παυουν αυτα που πιστευω για τον μπασκετικο παο
εσυ τις συγκρισεις μην τις κανεις με βαση τα μεγεθη του ποδοσφαιρου...σε ποια διοργανωση πηρε το μαρουσι...στην κλαιν μαιν......και στην τελικη μην ξεχνας η Ελλαδα στο αθλημα που λεγετε μπασκετ θεωρειται απ τις κορυφαιες στην ευρωπη σε εθνικο αλλα και σε συλλογικο επιπεδο οποτε ειναι λογικο να παρει κ το μαρουσι αλλα και οποιοσδηποτε που εχει δυνατη ομαδα (στις υποδιεστερες ομως λιγκες)
Από το 2003 οπότε και πρωτοτέθηκε το ζήτημα λέω ότι ο Παπαλουκάς είναι σαφώς ανώτερος παίκτη του Διαμαντίδη.
Δυστυχώς γι'αυτόν δεν είχε την τύχη του Δημητράκη να τον προμοτάρουν τα γερόντια της ΕΟΚ, ο Ιωαννίδης και η δημοσιογραφική μασονία.
εσύ εισαι Ψ Ω Ρ Ι Α Ρ Η Σ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ
διφορετικες πραγματικοτητες πατε να δειξετε εσεις....
εγω δεν αμφισβητησα την αξια του παναθηναικου στο μπασκετ...
αμφισβητησα οτι για να γινει αποδεκτος ο ολυμπιακος του ποδοσφαιρου απο ολους επρεπε να κανει κατι αντιστοιχο στην ευρωπη με τον μπασκετικο παναθηναικο...
παιδια αν δεν καταλαβαινετε τι λεει ο αλλος να ρωτατε...
δεν ειναι ντροπη...
τον τίτλο τον έχει επάξια ο χρηστίδης στα οπαδικά.Καλύτερα από το να είμαι μαλάκας με πατέντα όπως εσύ .
Καλά, πάρε ένα ηρεμηστικό και πήγαινε μετά μαζί με τον Σκουντή και τον Φίλιππα να πάρετε καμιά πίπα του Δημητράκη που είναι στεναχωρημένος.
ντιμι ελεος ρε ...λυπησου με....δηλαδή δεν ενδιαφέρει κανένα ολυμπιακό η διάκριση στην ευρώπη?
καλος ειναι ρε...μην το γαμας τωρα...ειπαμε...απο τους κορυφαιους...Ευτυχώς που ήθελες σοβαρό διάλογο.
Εντάξει, ο Διαμαντίδης είναι ο μεγαλύτερος παίκτης του γαλαξία μετά τον Μάικλ Τζόρνταν. Ηρέμησες;