Νέα

Μουντομπάσκετ 2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα παρει το χρυσο?

• Η.Π.Α.

Ψήφοι: 51 75,0%
  • αργεντινη

Ψήφοι: 5 7,4%
  • ισπανια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • σερβια

Ψήφοι: 3 4,4%
  • τουρκια

Ψήφοι: 9 13,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παμε γεραααααααααααααααααααα   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• serbia-2.jpg
    serbia-2.jpg
    45,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • teodosic.jpg
    teodosic.jpg
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • ivkovic.jpg
    ivkovic.jpg
    17,4 KB · Εμφανίσεις: 18

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
με τον λημνιατη συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε μαλάκες;
ακόμα και δω με τους σπανουλομήτσηδες;
Ε Λ Ε Ο Σ γαμώ το ξεστάυρι σας και το γαβροβάζελό σας ρε καμμόενοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι...σωστα...με την διαφορα οτι ο ολυμπιακος εχει φαει το κραξιμο της αλεπους απο τα μμε ενω ο βαζελος στο μπασκετ ;;;;βλεπεις καποια διαφορα;;; ;) ;) ;) ;)
ναι. ότι ο γάβρος έφαγε και 9 αγωνιστικές και 112 χιλιάρια πρόστιμο ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Έτσι γίνεται πάντα. Όταν σε συμφέρει δε βλέπεις τίποτα.
Όπως οι Ολυμπιακοί την τελευταία 15ετία στο ποδόσφαιρο δεν ήξεραν τίποτε για την παράγκα του θείου και του κοκαλιάρη, έτσι και οι Παναθηναϊκοί στο μπάσκετ δεν ξέρουν τίποτε για την παράγκα του "σωλήνα".
Κακη η συγκριση σου.
Ο Παναθηναικος στο μπασκετ τα τελευταια 10 χρονια εχει υποδειγματικη ομαδα με παιχταραδες και ισως τον καλυτερο προπονητη στην ευρωπη. Εξ ου και οι ευρωπαικοι τιτλοι. Εκτος αν θεωρεις κ'οτι κ'εκει παιζει παραγκα.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
τι να πουμε βρε ,μαλακα που με εβγαλες εξω απο το κολπο πριν καν ξεκινησει...
αμα ησουνα μαγκας ας το αφηνες να παιχτει (ας πουμε...) στα ισα...

....ρε  σου  εχω  πει  την  αποψη   μου..........καλα  σου  κανανε  για  τα  καφριλικια.......9  αγωνιστικες  και  λιγες    ηταν.............μονο  ετσι  θα  καταλαβουν  τα  ζωα  ή  οι  διοικησεις.........και   φυσικα  τα  ιδια  υποστηριζω  για  το  ΟΑΚΑ  και   ΠΑΟ......

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ναι. ότι ο γάβρος έφαγε και 9 αγωνιστικές και 112 χιλιάρια πρόστιμο ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
Αφού σου είχα πει ρε τρόμπα ότι στη φυλάω αυτή την κωλοτούμπα!!!! :grin:
[move] :birdman:  :birdman:  :birdman: [/move]

[size=16pt]κρίμα η πιο υγιής οικονομικά, οπαδικά[/size] και από πλευράς εγκαταστάσεων ομάδα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή να μην αγωνίζεται σε καμμιά ευρωπαική διοργάνωση.
ΚΡΙΜΑ.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Τι   λεει  ρε  ο  Μητσος αυτη την στιγμη  στην  ΕΤ1 ?   Φευγει   απο  την  Εθνικη ?   Αυτος  ειναι  μονο  30  χρονων !!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε καραγκιοζη...αυτη τη σκηνη την θυμασαι;;;;
αν ειχε γινει κατι αντιστοιχο στο σεφ με κανενα τανατζη η κανενα χριστοδουλου θα ειχαν διαλυσει τον συλλογο και θα ειχαν παραδωσει την σφραγιδα στο πρωτοδικειο...
μυτη δεν ανοιξε και εφαγα 9 και 110000 προστιμο...
αντε γαμισου που εχω εγω μονο μαλακες οπαδους...
αμα δεν βλεπεις καμμια διαφορα τι να σου πω...
ξαναδες την εικονα θυμησου την ποινη και συγκρινε την με την δικη μου στο μπασκετ....

Συνημμένα

• F7E8860A96931BA5EEF66DBEE995A4DC.jpg
    F7E8860A96931BA5EEF66DBEE995A4DC.jpg
    34,5 KB · Εμφανίσεις: 28

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Το κριμα για τον προεδρο του. Του αξιζουν καλυτερα.
Θυμαμαι στο τελευταιο ματς που παρακαλουσε τους καφρους να βγουν και τον γραφανε. Μια εικονα χιλιες λεξεις. Το βλεμα του τα ελεγα ολα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
....ρε  σου  εχω  πει  την  αποψη   μου..........καλα  σου  κανανε  για  τα  καφριλικια.......9  αγωνιστικες  και  λιγες    ηταν.............μονο  ετσι  θα  καταλαβουν  τα  ζωα  ή  οι  διοικησεις.........και   φυσικα  τα  ιδια  υποστηριζω  για  το  ΟΑΚΑ  και   ΠΑΟ......
αντε παλι...εσυ λες τα ιδια αλλα η αθλητικη δικαιοσυνη στο μπασκετ λεει οτι ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΩ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ...το καταλαβες;;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τι   λεει  ρε  ο  Μητσος αυτη την στιγμη  στην  ΕΤ1 ?   Φευγει   απο  την  Εθνικη ?   Αυτος  ειναι  μονο  30  χρονων !!
τελος εποχης τυπε..
τραγικη απωλεια...χωρις υπερβολη..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αφού σου είχα πει ρε τρόμπα ότι στη φυλάω αυτή την κωλοτούμπα!!!! :grin:
[move] :birdman:  :birdman:  :birdman: [/move]
εμένα δλδ μου αρέσει να βλέπω το γάβρο να παίζει μισό γύρο σε άδειο γήπεδο;
είναι αυτό καλό για το ελληνικό μπάσκετ;
μ αυτά και μ αυτά και με τα καραγκιοζιλίκια εντός μεταξύ σερβοελληνογαβροβάζελων τερματίσαμε εκτός 8άδας.
συγχαρητήρια.

Υ.Γ.
στη μπάλλα πότε έχουν σπάσει το γήπεδο καραισκάκη;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Παει ο Μήτσος--- τα κατάφερε ο ...  κος Καβλάουσκας ... :headbang:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Και ο Ολυμπιακός είχε ομαδάρα με παικταράδες (για τα ελληνικά δεδομένα) την εποχή της παράγκας.
(σωστα το τονιζεις για τα ελληνικα δεδομενα)
καποιες χρονιες ναι...επαιξε και καλη μπαλα...βεβαια ολοι οι αλλοι ηταν ανυπαρκτοι.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ρε καραγκιοζη...αυτη τη σκηνη την θυμασαι;;;;
αν ειχε γινει κατι αντιστοιχο στο σεφ με κανενα τανατζη η κανενα χριστοδουλου θα ειχαν διαλυσει τον συλλογο και θα ειχαν παραδωσει την σφραγιδα στο πρωτοδικειο...
μυτη δεν ανοιξε και εφαγα 9 και 110000 προστιμο...
αντε γαμισου που εχω εγω μονο μαλακες οπαδους...
αμα δεν βλεπεις καμμια διαφορα τι να σου πω...
ξαναδες την εικονα θυμησου την ποινη και συγκρινε την με την δικη μου στο μπασκετ....

Μην ασχολείσαι ρε με υπανθρωπους ... καλά μας έκαναν και μας έριξαν την ποινή αφού πέσαμε στη παγίδα των κοντοπούτανων . Αλλά μακάρι τα βουτυρόπαιδα οι δικοί μας να πάρουν την ομάδα και να φύγουν από το πρωκτάθλημα της δυσωδίας και να μείνει ο λαγός να σηκώνει κούπες με τον Εσπερο , τον Κολοσσό και την Νήαρ Ηστ...εξάλλου έτσι έφτιαξε την "αυτοκρατορία" του .

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κακη η συγκριση σου.
Ο Παναθηναικος στο μπασκετ τα τελευταια 10 χρονια εχει υποδειγματικη ομαδα με παιχταραδες και ισως τον καλυτερο προπονητη στην ευρωπη. Εξ ου και οι ευρωπαικοι τιτλοι. Εκτος αν θεωρεις κ'οτι κ'εκει παιζει παραγκα.
ρε....αφηστε το παραμυθι με ευρωπαικους τιτλους....δηλαδη η διαφορα του μπασκετικου παο με τον ποδοσφαιρικο οσφπ ειναι οτι ο μεν εχει ευρωπαικους τιτλους ενω ο αλλος οχι;;;
ειναι ιδια τα αθληματα;;;
στο μπασκετ ευρωπαικους τιτλους εκτος απο εσενα και μενα εχου ακομα ο αρης ο παοκ η αεκ και το ΜΑΡΟΥΣΙ,,,δηλ ο πανιωνιος του μπασκετ...
τι γαμημενη προπαγανδα ειναι αυτη ρε....
την ωρα που μια πουστικη και κλεψιμεικη συμμετοχη σου σε τελικο στο ποδοσφαιρο την διαφημιζεις εδω και ΠΕΝΗΝΤΑ χρονια...ελεος πια...
γαμω τα επιχειρηματα σας....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το κριμα για τον προεδρο του. Του αξιζουν καλυτερα.
Θυμαμαι στο τελευταιο ματς που παρακαλουσε τους καφρους να βγουν και τον γραφανε. Μια εικονα χιλιες λεξεις. Το βλεμα του τα ελεγα ολα...

όταν πλακώνανε εν χορώ τον ευθυμιάδη και έφευγε με αίματα μέσα στη λεωφόρο πόσες αγωνιστικές έφαγε το μαγαζί;

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Παει ο Μήτσος--- τα κατάφερε ο ...  κος Καβλάουσκας ... :headbang:

.....δεν  παιζει  ρε  μαγκες   Εθνικη  χωρις  τον  Δημητρη.......μπορει  να  προσφερει  ανετα  για τα επομενα  2   χρονια.......

Παρόμοια θέματα

?
Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
24K
Απαντήσεις
13K
Εμφανίσεις
153K

Stories

Νέο!