Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ναι. ότι ο γάβρος έφαγε και 9 αγωνιστικές και 112 χιλιάρια πρόστιμο ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.ναι...σωστα...με την διαφορα οτι ο ολυμπιακος εχει φαει το κραξιμο της αλεπους απο τα μμε ενω ο βαζελος στο μπασκετ ;;;;βλεπεις καποια διαφορα;;; ;) ;) ;) ;)
Κακη η συγκριση σου.Έτσι γίνεται πάντα. Όταν σε συμφέρει δε βλέπεις τίποτα.
Όπως οι Ολυμπιακοί την τελευταία 15ετία στο ποδόσφαιρο δεν ήξεραν τίποτε για την παράγκα του θείου και του κοκαλιάρη, έτσι και οι Παναθηναϊκοί στο μπάσκετ δεν ξέρουν τίποτε για την παράγκα του "σωλήνα".
τι να πουμε βρε ,μαλακα που με εβγαλες εξω απο το κολπο πριν καν ξεκινησει...
αμα ησουνα μαγκας ας το αφηνες να παιχτει (ας πουμε...) στα ισα...
Αφού σου είχα πει ρε τρόμπα ότι στη φυλάω αυτή την κωλοτούμπα!!!!ναι. ότι ο γάβρος έφαγε και 9 αγωνιστικές και 112 χιλιάρια πρόστιμο ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
[size=16pt]κρίμα η πιο υγιής οικονομικά, οπαδικά[/size] και από πλευράς εγκαταστάσεων ομάδα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή να μην αγωνίζεται σε καμμιά ευρωπαική διοργάνωση.
ΚΡΙΜΑ.
ρε καραγκιοζη...αυτη τη σκηνη την θυμασαι;;;;ναι. ότι ο γάβρος έφαγε και 9 αγωνιστικές και 112 χιλιάρια πρόστιμο ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
Το κριμα για τον προεδρο του. Του αξιζουν καλυτερα.ναι. ότι ο γάβρος έφαγε και 9 αγωνιστικές και 112 χιλιάρια πρόστιμο ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
αντε παλι...εσυ λες τα ιδια αλλα η αθλητικη δικαιοσυνη στο μπασκετ λεει οτι ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΩ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ...το καταλαβες;;;....ρε σου εχω πει την αποψη μου..........καλα σου κανανε για τα καφριλικια.......9 αγωνιστικες και λιγες ηταν.............μονο ετσι θα καταλαβουν τα ζωα ή οι διοικησεις.........και φυσικα τα ιδια υποστηριζω για το ΟΑΚΑ και ΠΑΟ......
τελος εποχης τυπε..Τι λεει ρε ο Μητσος αυτη την στιγμη στην ΕΤ1 ? Φευγει απο την Εθνικη ? Αυτος ειναι μονο 30 χρονων !!
εμένα δλδ μου αρέσει να βλέπω το γάβρο να παίζει μισό γύρο σε άδειο γήπεδο;Αφού σου είχα πει ρε τρόμπα ότι στη φυλάω αυτή την κωλοτούμπα!!!!
[move] [/move]
(σωστα το τονιζεις για τα ελληνικα δεδομενα)Και ο Ολυμπιακός είχε ομαδάρα με παικταράδες (για τα ελληνικά δεδομένα) την εποχή της παράγκας.
ρε καραγκιοζη...αυτη τη σκηνη την θυμασαι;;;;
αν ειχε γινει κατι αντιστοιχο στο σεφ με κανενα τανατζη η κανενα χριστοδουλου θα ειχαν διαλυσει τον συλλογο και θα ειχαν παραδωσει την σφραγιδα στο πρωτοδικειο...
μυτη δεν ανοιξε και εφαγα 9 και 110000 προστιμο...
αντε γαμισου που εχω εγω μονο μαλακες οπαδους...
αμα δεν βλεπεις καμμια διαφορα τι να σου πω...
ξαναδες την εικονα θυμησου την ποινη και συγκρινε την με την δικη μου στο μπασκετ....
ρε....αφηστε το παραμυθι με ευρωπαικους τιτλους....δηλαδη η διαφορα του μπασκετικου παο με τον ποδοσφαιρικο οσφπ ειναι οτι ο μεν εχει ευρωπαικους τιτλους ενω ο αλλος οχι;;;Κακη η συγκριση σου.
Ο Παναθηναικος στο μπασκετ τα τελευταια 10 χρονια εχει υποδειγματικη ομαδα με παιχταραδες και ισως τον καλυτερο προπονητη στην ευρωπη. Εξ ου και οι ευρωπαικοι τιτλοι. Εκτος αν θεωρεις κ'οτι κ'εκει παιζει παραγκα.
Καινούργιο είναι ακόμα, αμαρτία.Υ.Γ.
στη μπάλλα πότε έχουν σπάσει το γήπεδο καραισκάκη;
Το κριμα για τον προεδρο του. Του αξιζουν καλυτερα.
Θυμαμαι στο τελευταιο ματς που παρακαλουσε τους καφρους να βγουν και τον γραφανε. Μια εικονα χιλιες λεξεις. Το βλεμα του τα ελεγα ολα...
Παει ο Μήτσος--- τα κατάφερε ο ... κος Καβλάουσκας ...