1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Βγήκαν τα μαχαίρια βλέπω!!!!Βρισίδια απειλές κλπ κλπ.Ωραία πράγματα!Συγνώμη αλλά σε ένα σύστημα που πρέπει να κάτσεις να χάσεις για να πλασαριστείς σε μια καλύτερη θέση και που επικρατεί η νοοτροπία "αφού το κάνουν όλοι καλά κάναμε και το κάναμε κι εμείς" δεν έχουν θέση άλλες απόψεις.Είναι ανθελληνικές κι επικίνδυνες σωστά??Σκέφτομαι ότι αν δεν ήμουν στο σπίτι μου τώρα και μιλούσαμε σε ένα καφενείο μπορεί και να είχα φάει ξύλο από τους "πατριώτες" εδώ μέσα!Μάλλον έχετε μπερδέψει κάποιες έννοιες παληκάρια.Αφού ντοπάρονται όλοι ας ντοπαριστούμε κι εμείς.Αφού κλέβουν όλοι,ας κλέψω κι εγώ μωρέ.Σε λίγο καιρό δεν θα αργήσει να έρθει και το "αφού όλοι σκοτώνουν,ας σκοτώσουμε κι εμείς". Το ότι δεν το κάνουμε μόνο εμείς δεν με κάνει να αισθάνομαι περήφανος.Περήφανος θα ήμουν αν έβλεπα να ματώνει η ομάδα στο παρκέ σε κάθε ματς,όπως το 2005 και το 2006 ή για όσους θυμούνται το '87.Και να μην φοβάται τα (θεωρητικά) φαβορί.Ποιός θα τους κατηγορούσε αν έχαναν από την Ισπανία ή τους Αμερικάνους?Είτε στους 16 είτε στους 8 είτε στον τελικό.Χρήμα,δόξα,φήμη και σπόνσορες.Κατα τ' άλλα εγώ είμαι ανθέλληνας!
ρε φιλαράκο έτσι είναι το σύστημα....
αλλά τον κόβω ότι αμα παρουμε κάνα μετάλλιο θα πανηγυρίζεις....
την αμερική την κερδίσαμε μια φορά δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα.