apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τωρα αυτην την μαυροβουνια κουραδα τι την ενοιαζε
Ενταξει εχουμε κανει εξαιρετικο μουντομπασκετ...
Διαλυσαμε την υπερδυναμη ακτη ελεφαντοστού
Απίστευτο ξεφτιλίκι.Ηταν κανονισμένο.Ακόμα και ο σούπερ-Μπουχέσας Ιωάννου,που ενθουσιάζεται όταν ευστοχεί ο Διαμαντίδης σε βολή,ήταν νωθρός και το σπικάζ του άκρως διεκπεραιωτικό.Δεν τον ένοιαζαν τα χαμένα σουτ και τα λάθη και χαιρόταν με τις ωραίες φάσεις που δημιουργούσαν οι Ρώσσοι.Τόσο αντικειμενικός και υπεράνω πια!!!!!!!Στο τέλος και καλά πήγαν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια που έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον,αλλά ήταν τόσο κραυγαλέο!!!!!Πραγματικά ΘΕΛΩ να παίξουμε με Γαλλία και ΘΕΛΩ να αποκλειστούμε από Γαλλία,όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά γιατί πιστεύω ότι μερικές φορές στην ζωή υπάρχει ένα είδος περίεργης δικαιοσύνης όταν πας να το παίξεις πονηρός.Αλλά με αυτή τη νοοτροπία του φόβου και της μιζέριας πάμε (και καλά) για μετάλλιο?Όταν εμείς οι ίδιοι υποτιμάμε τους εαυτούς μας και φοβόμαστε τόσο πολύ ακόμα και μια κακή ως τώρα Ισπανία,τότε μας αξίζει ο αποκλεισμός και θέλα να πιστεύω ότι αυτόν θα πάρουμε ως παρακαταθήκη φεύγοντας από Τουρκία.
τωρα αυτην την μαυροβουνια κουραδα τι την ενοιαζε
Επιλέξαμε αντίπαλο ; Μαγκιά μας
Η Στρατηγική είναι εξίσου σημαντική...
Αν δεν ήταν, στον πόλεμο θα υπήρχαν μόνο στρατιώτες!
...επρεπε να του ριξει κανα μπουκετο του χτικιαρη ο Μπουρουσαρος....
Ελλαδαρα γερα
και γαμα τα μουνια !!
Έξαλλος ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος του ματς της Εθνικής μας με τη Ρωσία. Ο κόουτς της ρωσικής ομάδας θεωρεί πως οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας δεν έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους με σκοπό να ηττηθούν. «Ντρέπομαι. Ήταν τόσο προφανές ότι η Ελλάδα ήθελε να χάσει σήμερα, που ήταν απίστευτο! Ντρέπομαι για λογαριασμό της Ελλάδας και είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου», τόνισε ο προπονητής της «ρωσικής αρκούδας» και στη συνέχεια ρώτησε ρητορικά τους Έλληνες δημοσιογράφους: «Εσείς δεν ντρέπεστε;».
O Τουρέ μόνο έπιασε 30εκ. Και ο Ντρογκμπά θα κοστίζει καμιά 20άρα παρά τα χρόνια του.
τα μπερδεψε ο τυπος απο πανω τυπεμπορει καποιος να μου πει λιγο τις διασταυρωσεις?
την Λιθουανια αποφυγαμε η την Αμερικη με αυτην την κινηση μας?