Νέα

Μουντομπάσκετ 2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα παρει το χρυσο?

• Η.Π.Α.

Ψήφοι: 51 75,0%
  • αργεντινη

Ψήφοι: 5 7,4%
  • ισπανια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • σερβια

Ψήφοι: 3 4,4%
  • τουρκια

Ψήφοι: 9 13,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    68

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τωρα αυτην την μαυροβουνια κουραδα τι την ενοιαζε :think:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
O κόουτς (λιθουανός μη το ξεχναμε  :2funny: ) δεν είπε τίποτα?  :think: :think:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ενταξει εχουμε κανει εξαιρετικο μουντομπασκετ...
Διαλυσαμε την υπερδυναμη ακτη ελεφαντοστού  :2funny: :2funny:

O Τουρέ μόνο έπιασε 30εκ. Και ο Ντρογκμπά θα κοστίζει καμιά 20άρα  παρά τα χρόνια του.  :grin:

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Επιλέξαμε αντίπαλο ; Μαγκιά μας

Η Στρατηγική είναι εξίσου σημαντική...

Αν δεν ήταν, στον πόλεμο θα υπήρχαν μόνο στρατιώτες!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απίστευτο ξεφτιλίκι.Ηταν κανονισμένο.Ακόμα και ο σούπερ-Μπουχέσας Ιωάννου,που ενθουσιάζεται όταν ευστοχεί ο Διαμαντίδης σε βολή,ήταν νωθρός και το σπικάζ του άκρως διεκπεραιωτικό.Δεν τον ένοιαζαν τα χαμένα σουτ και τα λάθη και χαιρόταν με τις ωραίες φάσεις που δημιουργούσαν οι Ρώσσοι.Τόσο αντικειμενικός και υπεράνω πια!!!!!!!Στο τέλος και καλά πήγαν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια που έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον,αλλά ήταν τόσο κραυγαλέο!!!!!Πραγματικά ΘΕΛΩ να παίξουμε με Γαλλία και ΘΕΛΩ να αποκλειστούμε από Γαλλία,όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά γιατί πιστεύω ότι μερικές φορές στην ζωή υπάρχει ένα είδος περίεργης δικαιοσύνης όταν πας να το παίξεις πονηρός.Αλλά με αυτή τη νοοτροπία του φόβου και της μιζέριας πάμε (και καλά) για μετάλλιο?Όταν εμείς οι ίδιοι υποτιμάμε τους εαυτούς μας και φοβόμαστε τόσο πολύ ακόμα και μια κακή ως τώρα Ισπανία,τότε μας αξίζει ο αποκλεισμός και θέλα να πιστεύω ότι αυτόν θα πάρουμε ως παρακαταθήκη φεύγοντας από Τουρκία.

αει γαμήσου ρε μαλάκα.
τουρνουά είναι.
όλοι οι άλλοι θα παίζαν στα ίσα για να έχουν την πρωταθλήτρια ευρώπης στην επόμενη φάση και την ντριμ τιμ ενδεχομένως στη μεθεπόμενη.
τι πίνετε ρε μαλάκες.

Υ.Γ.
να κάθεται ο βαζελόγαβρος να κερδίσει τη ρουμπιν για να διασταυρωθεί με μπάρτσα και όχι με μπορντώ.
ρε τι διαβάζω εδώ μέσαααααααααααααααααα.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επιλέξαμε αντίπαλο ; Μαγκιά μας

Η Στρατηγική είναι εξίσου σημαντική...

Αν δεν ήταν, στον πόλεμο θα υπήρχαν μόνο στρατιώτες!

συμφωνώ.

ας μην είχαν αυτο το κωλοσύστημα. επίσης όλα τα παίγνια πρέπει να γίνονται στην τελευταία αγωνιστική την ίδια ώρα....
η Γαλλία τώρα εάν επιλέξει δεν τρέχει κάστανο έτσι μαλακοπιτούρια;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
...επρεπε  να  του  ριξει  κανα  μπουκετο του  χτικιαρη  ο  Μπουρουσαρος....

Ελλαδαρα  γερα
και γαμα τα μουνια !!

μαυροβούνια πουστάκια μουσουλμάνια φιλοτούρκια.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Έξαλλος ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος του ματς της Εθνικής μας με τη Ρωσία. Ο κόουτς της ρωσικής ομάδας θεωρεί πως οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας δεν έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους με σκοπό να ηττηθούν. «Ντρέπομαι. Ήταν τόσο προφανές ότι η Ελλάδα ήθελε να χάσει σήμερα, που ήταν απίστευτο! Ντρέπομαι για λογαριασμό της Ελλάδας και είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου», τόνισε ο προπονητής της «ρωσικής αρκούδας» και στη συνέχεια ρώτησε ρητορικά τους Έλληνες δημοσιογράφους: «Εσείς δεν ντρέπεστε;».

Βγηκε  και  μιλησε   ο  ξεφτιλισμενος  ο  Μπλατ....που  εφαγε  παντεσπανι  στον Αρη.......αντε  γαμησου ρε που  θα κανεις και μαθηματα  ηθικης.....εσυ  ρε  ανδρεικελο δεν  ντρεπεσαι  για  τα  εγκληματα  που  εχει  κανει το  εβραικο  σου λομπυ  που  ειναι  ανακατωμενο  στα  μεγαλυτερα  οικονομικα  , πολιτικα  και  διεθνη σκανδαλα του πλανητη ?
Δεν ντρεπεσαι να εχεις  συμπατριωτη τον Κισσινγκερ ?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
βλεπω ζεα ζηλ-γαλλια!παρωδια οι γαλλοι μεχρι τωρα!αδιαφοροι!value for bet απο οτι φαινεται

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε παιδια αφου μπορουσαμε να αποφυγουμε τη λιθουανια γιατι να μην το κανουμε ????

ξερετε εσεις κανενα που να πηγαινε με το σταυρο στο χερι εξαλου και το μπασκετ σαν αθλημα εχει γινει παιχνιδι στρατηγικης παρα εμπειριας παιχτων

εξαλου για το ευρωπαικο μπασκετ λενε οτι ξεχωριζουν οι προπονητες ενω για το nba ξεχωριζουν οι μπασκετμπολιστες

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
μπορει καποιος να μου πει λιγο τις διασταυρωσεις?
την Λιθουανια αποφυγαμε η την Αμερικη με αυτην την κινηση μας?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπορει καποιος να μου πει λιγο τις διασταυρωσεις?
την Λιθουανια αποφυγαμε η την Αμερικη με αυτην την κινηση μας?
τα μπερδεψε ο τυπος απο πανω τυπε :2funny:
την ισπανια και μετα την αμερικη αποφυγαμε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιχνιδι σερβια κροατια στους 16,λογικα δηλαδη

γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :rockon: :rockon: :rockon:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εχω την αποψη εφοσον δεν ειμαστε η drem team  u.s.a στο μπασκετ καλα κανει η καθε ομαδα και κοιταζει το ο σκοπος αγιαζει τα μεσα!η dream πχ δεν εχει αναγκη να χασει γιατι δε την ενδιαφερουν οι διασταυρωσεις!
αυτα εχουν γινει σε πολυ μεγαλυτερες σε κυρος διοργανωσεις!πχ champions league!να κατεβαινουν τελευταια αγωνιστικη με τα δευτερα ομαδες που στην ουσια ειναι σα να λενε κερδιστε!ακομη χειροτερα Mundial δανια σουηδια 2-2 κλπ κλπ!
αυτο που ενοχλει πιστευω ειναι οι δηλωσεις γενικα!οι παιχτες λογικο ειναι να πουν παμε να κερδισουμε και ας μη το θελουν!αλλα αυτοι οι δημοσιοκαφροι φερνουν τι διχονοια και ποσο μαλλον αυτοι οι γελοοιι σπικερ  της κρατικης!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
τι εγινε γιατι τοση βουβαμαρα?

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Βγήκαν τα μαχαίρια βλέπω!!!!Βρισίδια απειλές κλπ κλπ.Ωραία πράγματα!Συγνώμη αλλά σε ένα σύστημα που πρέπει να κάτσεις να χάσεις για να πλασαριστείς σε μια καλύτερη θέση και που επικρατεί η νοοτροπία "αφού το κάνουν όλοι καλά κάναμε και το κάναμε κι εμείς" δεν έχουν θέση άλλες απόψεις.Είναι ανθελληνικές κι επικίνδυνες σωστά??Σκέφτομαι ότι αν δεν ήμουν στο σπίτι μου τώρα και μιλούσαμε σε ένα καφενείο μπορεί και να είχα φάει ξύλο από τους "πατριώτες" εδώ μέσα!Μάλλον έχετε μπερδέψει κάποιες έννοιες παληκάρια.Αφού ντοπάρονται όλοι ας ντοπαριστούμε κι εμείς.Αφού κλέβουν όλοι,ας κλέψω κι εγώ μωρέ.Σε λίγο καιρό δεν θα αργήσει να έρθει και το "αφού όλοι σκοτώνουν,ας σκοτώσουμε κι εμείς". Το ότι δεν το κάνουμε μόνο εμείς δεν με κάνει να αισθάνομαι περήφανος.Περήφανος θα ήμουν αν έβλεπα να ματώνει η ομάδα στο παρκέ σε κάθε ματς,όπως το 2005 και το 2006 ή για όσους θυμούνται το '87.Και να μην φοβάται τα (θεωρητικά) φαβορί.Ποιός θα τους κατηγορούσε αν έχαναν από την Ισπανία ή τους Αμερικάνους?Είτε στους 16 είτε στους 8 είτε στον τελικό.Χρήμα,δόξα,φήμη και σπόνσορες.Κατα τ' άλλα εγώ είμαι ανθέλληνας!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
παντως επι εποχη Γιαννακη η Εθνικη δεν θυμαμαι να "επελεγε¨αγωνες!
διορθωστε με αν κανω λαθος...
ομως φιλε απο πανω αφου ειναι το συστημα τετοιο,τετοιες νοοτροπιες θα βγαλει...

Παρόμοια θέματα

?
Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
24K
Απαντήσεις
13K
Εμφανίσεις
153K

Stories

Νέο!