Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.728
- Πόντοι
- 3.656
ΗΠΑ - Ιράν θα πέσουν κορμιά.
Αυτό το παιχνίδι θα κρίνει την δεύτερη θέση.
Τωρα ναι
Αν και μάλλον βολεύεται και με Χ το Ιραν
ΗΠΑ - Ιράν θα πέσουν κορμιά.
Αυτό το παιχνίδι θα κρίνει την δεύτερη θέση.
Τιμιοτατη η Σια ομωςΝομίζω το αξίζει ένα δικό της νήμα στο bou, τι διαολο, εδώ έχουμε τη Σία Κοσιώνη.
Είναι η απάντηση των Βέλγων ότι μπορούν και αμυντικά,όταν το κέντρο τους δεν αναχαιτίζει έγκαιρα.H καλύτερη ενδεκάδα της πρώτης αγωνιστικής του Mundial (βάσει στατιστικών από το whoscored.com).
Καλύτερος ο Bukayo Saka της Αγγλίας.
Τούς βλέπω να ζητάνε πολιτικό άσυλο μόλις τελειώσουν....Πάντως μπράβο αξίζουν στους Ιρανούς και στο ότι δεν τραγουδούν τον εθνικό τους ύμνο,ως απάντηση στο αυταρχικό καθεστώς τους
Τους περιμένει η VEVAK να τους σοδομίσει τύπε....Τούς βλέπω να ζητάνε πολιτικό άσυλο μόλις τελειώσουν....
To μωρό μου παίζει στην τιμημένη μιλφ κατηγορία δεν συγκρίνεται με άλλες....Τιμιοτατη η Σια ομως
@argyrotoxos περιμενω σχολιασμο...
Αφήνουν οι βίζιτες τα χοτέλια ? Τι να πα΄νε να κάνουν στο γήπεδο ? Να χάνουν χρόνο και χρήμα ?παιζει παντως να ειναι το χειροτερο μουντιαλ απο θεμα σεξυ φιλαθλων...τοσες αγωνισικες και οι μονες αξιολογες που ειδαν το φως της δημοσιοτητας μια αγγλιδα που εδειξε τα βυζια της και μια κροατισα υπερ-τουμπανο
Όταν τα έκαναν αυτά οι γαύροι με τον Μπουχαλάκη στον Κουέστα,οι Γκανέζοι έτρωγαν βαλανίδια πάνω στα δέντρα
Ποιο ειναι το καλυτερο Μουντιαλ που εχετε παρακολουθησει?
για μενα του 82 με την τρομερη Βραζιλια ... δεν θα το ξεχασω ποτε
Κι εγώ αυτό είναι το καλύτερο που έχω δει.Όλες αυτές που γράφεις,φοβερά ροστερ τότε.Μαζί με την Αγγλία.Ωραίο θέαμα και σασπένς.Το χειρότερο που έχω δει ήταν του ‘94.Φτωχό θέαμα.Το μόνο καλό το ότι είχαμε δύο μεγάλες εκπλήξεις που φτάσανε στα ημιτελικά,Βουλγαρία και ΣουηδίαΕγώ του 98,βασικά ήταν και το πρώτο μουντιάλ που είδα σχεδόν όλο,τρομερή φουρνιά παικτών τότε,Βραζιλία,Αργεντινή,Ολλανδία,Κροατία,Χιλή με Ζαμοράνο-Σαλας,ωραία γήπεδα,παίζαμε τότε και το World Cup 98 στο playstation