ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.050
- Πόντοι
- 5.006
ετσιΜπουκαδορος
ετσιΜπουκαδορος
Aν οι" ξυλοκόποι " της Αργεντινής φρενάρουν τους δημιουργούς της Γαλλίας ,θα γίνει η δουλειά.η διαφορα ειναι οτι η Αργεντινη εχει μονο Μεσι ενω Γαλλια αρκετους
skoraki 2-1 δινωAν οι" ξυλοκόποι " της Αργεντινής φρενάρουν τους δημιουργούς της Γαλλίας ,θα γίνει η δουλειά.
Τι εννοείς άκρη δε βγαίνει; δεν έχει βγει η μπάλα εκτός τελικά και έχει αποδειχτεί.Ηταν και το γκολ της Ιαπωνίας που ότι και να υποστηρίξει κάποιος άκρη δε βγαίνει.
Σαμαρτεάν ήταν μπαλαδόρος αλλά μόνιμα τραυματίας. Αν δεν είχε τους τραυματισμούς, το πιο πιθανό είναι να μην τον βλέπαμε ποτέ Ελλάδα βέβαια.Έκι καλός.
Σανμαρτεάν γατί,φλούφλης,δεν μου άρεσε.....
Μόνος Ρουμάνος καλός σε μας ο τεράστιος Ντάνουτ.
πουτσα μας , κανεις δεν σε ρωτησε
Θεωρητικά. Πλάνο που να το αποδεικνύει όμως δεν έχω δει, καθώς δεν υπάρχει κάμερα που να καλύπτει τη γραμμή από πάνω. Είναι από τις στιγμές που δημιουργουν ντόρο γύρω από το παιχνίδι, με θετικό τρόπο κατά τη γνώμη μου.Τι εννοείς άκρη δε βγαίνει; δεν έχει βγει η μπάλα εκτός τελικά και έχει αποδειχτεί.
Καλος Ρουμάνος ηταν και ο Σερμπαν. Χαμηλων τονων και πολύ καλος τεχνίτης. Επαιξε δύο χρόνια εδώ αν θυμαμαι καλά.Σαμαρτεάν ήταν μπαλαδόρος αλλά μόνιμα τραυματίας. Αν δεν είχε τους τραυματισμούς, το πιο πιθανό είναι να μην τον βλέπαμε ποτέ Ελλάδα βέβαια.
Λούπου πολύ καλός παίκτης ,ήταν και αληταράς ,κλοπές. Μετά πήγε στον ΟΦΗ.
Η Ρουμανία κατά καιρούς έχει βγάλει κάτι καλές φουρνιές όπως αυτή του 1994 αλλά ποδοσφαιρομάνα δεν τη λες.
Καλος Ρουμάνος ηταν και ο Σερμπαν. Χαμηλων τονων και πολύ καλος τεχνίτης. Επαιξε δύο χρόνια εδώ αν θυμαμαι καλά.
Λάρισα νομίζω. Θα το τσεκαρω μη λεω και μαλακίεςΠου έπαιξε αυτός;
η μπάλα δεν είχε βγεί ολόκληρηΔιακριτικά παντα μπορούν να σπρωξουν. Δε χρειάζεται κάτι κραυγαλέο. Ειδικά 2-3 πέναλτι ανύπαρκτα σφυριχτηκαν. Το ένα ηταν και κεντρικο θέμα στα σεμινάρια της ΦΙΦΑ για τους διαιτητές του Μουντιάλ. Τι δε σφυρίζεται ήταν το θέμα του μαθήματος. Αλλά σφυριχτηκε. Ηταν και το γκολ της Ιαπωνίας που ότι και να υποστηρίξει κάποιος άκρη δε βγαίνει. Οπότε υπάρχει πάτημα για σενάρια. Αλλά αντικειμενικά οι δυο ομάδες του τελικού καλως βρίσκονται εκεί. Οι Κροάτες δεν κατέβηκαν στο γήπεδο, οι Μαροκινοί δεν ήξεραν τι να κανουν με τη μπαλα στην περιοχή. Φυσιολογικά αποκλειστηκαν.
δημιουργικός επενδυτήςτο κλεφταρα λες
Το αν ειχε βγει ή όχι κανείς δε μπορεί να το επιβεβαιώσει. Κι η ΦΙΦΑ προβολές έδειξε για να στηρίξει τη θέση της. Απλά έτυχε να ευνοηθεί η Ιαπωνία. Φαντάσου κάποιον απο τα φαβορί στη θέση της.η μπάλα δεν είχε βγεί ολόκληρη
πέναλτυ είναι και τα αχρείαστα ή τα χαζά ή της έλλειψης ψυχραιμίας ή της κούρασης ,
ο κανονισμός δεν χαρίζει...
Φάνηκε ότι η Κροατία δεν κατέβηκε στο γήπεδο επειδή οι Αργεντίνοι ήταν πολύ καλύτεροι και τους αντιμετώπισαν μελετημένα κ ψυχρά
και εφόσον είχε προηγηθεί ο χαζός αποκλεισμός της ρομαντικής βραζιλίας που σνόμπαρε να παίξει λίγο άμυνα μετά το γκολ
Μην το κάνουμε σαν τους οπαδούς που δικαιολογούμενοι λένε "χάσαμε γιατί δεν παίξαμε" .
Οχι, "χάσαμε διότι οι αντίπαλοι ήσαν ανώτεροι κ γι'αυτό δεν μπορέσαμε να παίξουμε" είναι το σωστό !!!
Το τελευταίο που λες είναι η ουσία , αντικειμενικά έχουμε τελικό των 2 καλύτερων ,
ας πρόσεχε η βραζιλία να έπαιζε ξεκαβαλημένη πιο ώριμα ,
η αγγλία πιο μυαλωμένα
και η πορτογαλία να μην ξεκατινιαζόταν μόνη της
Η εθνική μας απέκλεισε τις ΗΠΑ στον ημιτελικό. Στον τελικό δεν εμφανίστηκε. Αδειασαν οι μπαταρίες τους, σύμφωνα με τους παίκτες.
παρα πολυ σωστα τα λες,η εμαφανιση και τα ονοματεπωνημα τους,δεν θυμιζουνε ουτε Ιταλο ουτε Πορτογαλο,η Γαλλια στο ποδοσφαιρο ειτανε πολυφυλετικη απο το 1980.Ρε σεις.....
Ο Γκριζμάν έχει μητέρα με Πορτογαλική καταγωγη.
Πατέρας Γάλλος με μακρινή Αλσατικη-Γερμανική καταγωγη.
Αυτό τον κάνει Πορτογάλο?
Ο Ζιρού έχει γιαγιά Ιταλίδα...
Τον κάνει Ιταλό?
Έλεος....
Ορίστε και το πλάνοΘεωρητικά. Πλάνο που να το αποδεικνύει όμως δεν έχω δει, καθώς δεν υπάρχει κάμερα που να καλύπτει τη γραμμή από πάνω. Είναι από τις στιγμές που δημιουργουν ντόρο γύρω από το παιχνίδι, με θετικό τρόπο κατά τη γνώμη μου.
Και εμείς υπερμουνια πηδσμε και γράφουμε εδώ. ...απλώς τα πληρώνουμε σε ρευστό και όχι σε είδος με κοσμήματα η ρομαντικά διήμερα και τριήμερα στα νησιά και στο εξωτερικό.Πάντως το παγκόσμιο κύπελλο πέτυχε γιατί είδαμε καλό ποδόσφαιρο, ήταν καλό οργανωτικά και τα γήπεδα γέμισαν. Παρατράγουδα και επεισόδια δεν είχαμε και οι φίλαθλοι που πήγαν εκεί σεβάστηκαν ο ένας τον άλλον και την κουλτούρα και τους νόμους των ντόπιων. Και όχι δεν τα παίρνω κι εγώ από το Κατάρ σαν την Καιλή !! Αν τα έπαιρνα θα ήμουν ευτυχής και θα πηδούσα υπερμουνια αντί να γράφω στο μπου