daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Όταν είσαι οπαδός είσαι για μια ζωή.Γενικά,αν είσαι οπαδός μετά απο κάποια ηλικία,(ομάδας,κομματος,θρησκείας) σίγουρα έχεις θέματα
Όταν είσαι οπαδός είσαι για μια ζωή.Γενικά,αν είσαι οπαδός μετά απο κάποια ηλικία,(ομάδας,κομματος,θρησκείας) σίγουρα έχεις θέματα
πολύ καλά κάνεις εσύ και γω και όλοι οι οπαδοίΌταν είσαι οπαδός είσαι για μια ζωή.
Ο Μαραντόνα έκανε πολύ κόσμο φίλαθλο και υποστηρικτή της Αργεντινής.Αυτοί θα πανηγυρίζουν γιατί θα το πάρει η χώρα τους
Εσύ ως τί θα βγεις;
Σκάσε ρε μπούστη είπαμε.Αυτό που μου φαίνεται αστείο είναι να τσακώνονται με φανατισμο για το ποιος είναι καλύτερος πχ. Μέσι η Ρόναλντο λες και είναι συγγενείς τους
Ο Μαραντόνα έκανε πολύ κόσμο φίλαθλο και υποστηρικτή της Αργεντινής.
Τώρα γενικά το οπαδιλίκι μετά τα 40 είναι ένα θέμα....
Ναι ρε....Ισχύει για μαραντόνα
υποστηρικτές έκανε βραζιλία αργεντινή λόγω θεάματος που προσφέρουν, παιχταράδες
θυμίσου αργεντίνους πανάθας αλλά κ βραζιλιάνους γάβρου ...
φυσικά Παλάσιος
κακά τα ψέμματα , μπάλα χορός κώλοι είναι λάτιν προιόντα
ειδικά η κεφαλιά ψαράκι του Χότα Χότα με χανούμισεςΝαι ρε....
Μόνο 2 θα πω.
Χότα Χότα και Ρότσα....
Και εκεί τελειώνει η κουβέντα....
Έκι καλός.ειδικά η κεφαλιά ψαράκι του Χότα Χότα με χανούμισες
και ο Έκι ήταν πολύ καλός , είχαμε τότε και έναν ρουμάνο τον Σανμαρτεάν που είχε βραζιλιάνικο dna , τι παιχταράς !!!!!!!!
Εννοείται. Αν δεν ξεφύγεις σε περίεργα μονοπάτια, ο οπαδισμός μια χαρά είναι. Έχει και τα καλά του.πολύ καλά κάνεις εσύ και γω και όλοι οι οπαδοί
και ο sub-zero μη νομίζεις, οπαδός είναι με την ιδιοτροπία να βλέπει τέρατα όταν χάνει η ομάδα του
Που τον χάνεις που τον βρίσκεις στα νήματα γάβρου βάζελου, στης χανούμας τσιμουδιά ιμάμη
Γενικά δεν υγιές να λες ότι αν νικήσει η ομάδα μου όλα είναι ταμάμ
ενώ αν χάσει έγινε κάποια απροσδιόριστη συνωμοσία
συμφωνώ σε όλα !!Εννοείται. Αν δεν ξεφύγεις σε περίεργα μονοπάτια, ο οπαδισμός μια χαρά είναι. Έχει και τα καλά του.
Εγώ που είμαι οπαδός εκτός ΠΟΚ, λέω πάλι καλά που δε χρειάζεται η ομάδα μου Κασναφερη, Δούρο ή Μποροβηλο για να κερδίσει όταν δε μπορεί μόνη της.
Απολαμβάνω τη νίκη οταν έρθει και τη χαίρομαι πραγματικά γιατί δεν τη θεωρώ αυτονόητη. Από την άλλη έχω δει και κάτι ομορφιές όταν είναι αδιάφορη.....
Συνομωσίες δεν υπάρχουν. Συναλλαγές ναι.
Για να το σηκώσει αυτό το αρχιδακι ο Εμπαπε;καλη επιτυχια στην ΓΑΛΛΙΑ αυριο
γουσταρω Ντεσαμπ κλπ...Για να το σηκώσει αυτό το αρχιδακι ο Εμπαπε;
Το σήκωσε πριν 4 χρόνια.
Ας το πάρει ο Μέσι.Το περι δικαίου αίσθημα αυτό λέει...
Διακριτικά παντα μπορούν να σπρωξουν. Δε χρειάζεται κάτι κραυγαλέο. Ειδικά 2-3 πέναλτι ανύπαρκτα σφυριχτηκαν. Το ένα ηταν και κεντρικο θέμα στα σεμινάρια της ΦΙΦΑ για τους διαιτητές του Μουντιάλ. Τι δε σφυρίζεται ήταν το θέμα του μαθήματος. Αλλά σφυριχτηκε. Ηταν και το γκολ της Ιαπωνίας που ότι και να υποστηρίξει κάποιος άκρη δε βγαίνει. Οπότε υπάρχει πάτημα για σενάρια. Αλλά αντικειμενικά οι δυο ομάδες του τελικού καλως βρίσκονται εκεί. Οι Κροάτες δεν κατέβηκαν στο γήπεδο, οι Μαροκινοί δεν ήξεραν τι να κανουν με τη μπαλα στην περιοχή. Φυσιολογικά αποκλειστηκαν.συμφωνώ σε όλα !!
Ειδικά στο μουντιάλ του Κατάρ ασχέτως αν αισθητικά δεν μας αρέσει το εξωαγωνιστικό κομμάτι , είναι ένα καθαρό μουντιάλ
Δεν είναι στόκοι Καταριανοί-διοργανωτές να στήσουν το παραμικρό όταν γνωρίζουν πως όλοι παρακολουθούν επιφυλακτικά , έτοιμοι να κάνουνε τη τρίχα τριχιά..Συνωμοσιολόγους τους εξαιρώ, πάντα κ παντού θα πούνε τις μλκιούλες τους
Άλλωστε η προώθηση του αθλήματος και η διαφήμιση του Κατάρ είναι το πρώτο που τους ενδιαφέρει,
γιατί να αμαυρώσουν μόνοι τους την εικόνα ?
Συμπερασματικά οι 2 ομάδες έφτασαν πανάξια στον τελικό, οι κασσάνδρες για στημένα διαψεύστηκαν
και ο ψυχραιμότερος που θα είναι στη μέρα του κάνοντας γκολ τις ευκαιρίες αντί να σημαδεύει δοκάρια ή φοίνικες,
και θα έχει λίγο τύχη μαζί του θα σηκώσει το (γμημένο) τιμημένο
Φυσικά και δεν νικάει κάποιος με το δίκιο αλλά με το τι κάνει στο χορτάρι και φυσικά με τύχη που δεν την είχε η Ουγγαρία του '50 η η Ολλανδία του '70.γουσταρω Ντεσαμπ κλπ...
η διαφορα ειναι οτι η Αργεντινη εχει μονο Μεσι ενω Γαλλια αρκετουςΦυσικά και δεν νικάει κάποιος με το δίκιο αλλά με το τι κάνει στο χορτάρι και φυσικά με τύχη που δεν την είχε η Ουγγαρία του '50 η η Ολλανδία του '70.
Όμως ο Μέσι είναι υπό απόσυρση ενώ ο Εμπαπε έχει όλο το μέλλον μπροστά του ..
καλη επιτυχια στην ΓΑΛΛΙΑ αυριο
το κλεφταρα λεςΈκι καλός.
Σανμαρτεάν γατί,φλούφλης,δεν μου άρεσε.....
Μόνος Ρουμάνος καλός σε μας ο τεράστιος Ντάνουτ.
Μπουκαδοροςτο κλεφταρα λες