Νέα

Μουντιάλ Κατάρ 2022

• Μέλος που άνοιξε το νήμα John.Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποιός θα κατακτήσει το Μουντιάλ...

• Δανία (30.00€)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ελβετία (100.00€)

• Σερβία (100.00€)

• ΗΠΑ (180.00€)

• Εκουαδόρ (200.00€)

• Καναδάς (200.00€)

• Ουαλία (200.00€)

• Νότια Κορέα (300.00€)

• Γκάνα (300.00€)

• Καμερούν (300.00€)

• Τυνησία (350.00€)

• Αυστραλία (500.00€)

• Κόστα Ρίκα (1000.00€)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    190
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
FjOEM9KWQAYsg7Y
:tooth:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εγινε η μιση δουλεια χτες με αποκλεισμο του κιτρινου θιασου.
Επιβαλλεται να παρουν πουλο και οι γαλαζιες περιοδοι της Αργεντινης.
Πως προεκυψε τα γαλαζια τσοριθο να εχουν τετοια επαρση και τετοιο υπεροπτικο υφος?

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
το λαιν αποψε αγγλια γαλλια ειναι στις 3.5! ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ
δηλαδη και κουβα να παει αυτο το μπετ, αξιζει. Υπαρχει περιπτωση να μην παρουν σε ενα τετοιο ντερμπι απο 2 καρτουλες η καθε ομαδα; τσιμα τσιμα πανω στον εμπαπε θα παρουν 2 καρτες απο το πρωτο ημιχρονο.....

Θα χασω πασα ιδεα για το ποδοσφαιρο αν αυτο το ματς δεν εχει ξυλο και καρτες. Ο μονος λογος να μην γινει αυτο, ειναι να προηγηθει μια απο τις δυο ομαδες με 2-3 γκολ γρηγορα και μετα να κανει συντηρηση και να παιζουν πασουλες, που ακομα και σε αυτο το ακραιο σεναριο, ο χαμενος θα εχει νευρα οποτε ολο και μια καρατια θα ριξει.

οι αποδοσεις στο χτεσινο ματς για να εχετε εικονα του τι "δωρο" ειναι, αν δεν πεσουμε σε καμια παγιδα. Ελπιζω να μη σας παρω στο λαιμο μου αλλα εγω τη συμβουλη μου πρεπει να την δωσω, ειναι αστειο να τσεπωσουν 2 καρτουλες εκαστος οταν μιλαμε για ντερμπι επιπεδου προημιτελικου μουντιαλ μεταξυ ολλανδιας-αργεντινης ή γαλλιας-αγγλιας....

1670661993403.png

πληρωθηκε στο 76', τελικες καρτες 90λεπτου >>>9
(οι υπολοιπες ηταν εκτος γηπεδου ή στην παραταση)

1670662016541.png

πληρωθηκε στο 76' (και αργησε κιολας), τελικες καρτες 90λεπτου >>>3

1670662038039.png

πληρωθηκε απο το πρωτο ημιχρονο (45'), τελικες καρτες στο 90λεπτο για αργεντινη >>> 6

και στα αρχιδια σας το γκολ-γκολ, οβερ-αντερ, ασσο-διπλο. αυτα ειναι .... για τους τζογαδορους χαχαχ
ΝΑΙ δεν θα ειναι ολα τα ματς σαν το χτεσινο, αλλα δεν παρακαλαω να γινει μαδομουνι παλι (εννοειται παρακαλαω να γινει), απλα περιμενω οι αμυντικοι και τα χαφ να κανουν την δουλεια τους και να παρουν τουλαχιστον 2 κιτρινες ανα ομαδα για να κοψουν μια κρισιμη αντεπιθεση ή καποια ευκαιρια για γκολ. ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΠΙΑ Ο ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ;

καλη μας τυχη
Τύπε εχε στα υπόψιν ότι η Αγγλία δεν έχει δεχτεί ούτε μια κάρτα στη διοργάνωση ως τώρα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
το λαιν αποψε αγγλια γαλλια ειναι στις 3.5! ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ
δηλαδη και κουβα να παει αυτο το μπετ, αξιζει. Υπαρχει περιπτωση να μην παρουν σε ενα τετοιο ντερμπι απο 2 καρτουλες η καθε ομαδα; τσιμα τσιμα πανω στον εμπαπε θα παρουν 2 καρτες απο το πρωτο ημιχρονο.....

Θα χασω πασα ιδεα για το ποδοσφαιρο αν αυτο το ματς δεν εχει ξυλο και καρτες. Ο μονος λογος να μην γινει αυτο, ειναι να προηγηθει μια απο τις δυο ομαδες με 2-3 γκολ γρηγορα και μετα να κανει συντηρηση και να παιζουν πασουλες, που ακομα και σε αυτο το ακραιο σεναριο, ο χαμενος θα εχει νευρα οποτε ολο και μια καρατια θα ριξει.

οι αποδοσεις στο χτεσινο ματς για να εχετε εικονα του τι "δωρο" ειναι, αν δεν πεσουμε σε καμια παγιδα. Ελπιζω να μη σας παρω στο λαιμο μου αλλα εγω τη συμβουλη μου πρεπει να την δωσω, ειναι αστειο να τσεπωσουν 2 καρτουλες εκαστος οταν μιλαμε για ντερμπι επιπεδου προημιτελικου μουντιαλ μεταξυ ολλανδιας-αργεντινης ή γαλλιας-αγγλιας....

1670661993403.png

πληρωθηκε στο 76', τελικες καρτες 90λεπτου >>>9

1670662016541.png

πληρωθηκε στο 76' (και αργησε κιολας), τελικες καρτες 90λεπτου >>>3

1670662038039.png

πληρωθηκε απο το πρωτο ημιχρονο (45'), τελικες καρτες στο 90λεπτο για αργεντινη >>> 6

και στα αρχιδια σας το γκολ-γκολ, οβερ-αντερ, ασσο-διπλο. αυτα ειναι .... για τους τζογαδορους χαχαχ
ΝΑΙ δεν θα ειναι ολα τα ματς σαν το χτεσινο, αλλα δεν παρακαλαω να γινει μαδομουνι παλι (εννοειται παρακαλαω να γινει), απλα περιμενω οι αμυντικοι και τα χαφ να κανουν την δουλεια τους και να παρουν τουλαχιστον 2 κιτρινες ανα ομαδα για να κοψουν μια κρισιμη αντεπιθεση ή καποια ευκαιρια για γκολ. ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΠΙΑ Ο ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ;

καλη μας τυχη
Ρε πούστη γαμημένε βγές μέσα από το μυαλό μου.....

:tooth:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Τύπε εχε στα υπόψιν ότι η Αγγλία δεν έχει δεχτεί ούτε μια κάρτα στη διοργάνωση ως τώρα.
Για αυτό δίνει αυτο το λαιν και αυτή την απόδοση.
Αλλιώς θα ήταν 2 κάρτες πάνω το λάιν.
Τρίφτουλας σωστός μέχρι και στις τελείες.....
:O

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Αν τα εκανε ο Ροναλντο θα τον σταυρωναν τα ΜΜΕ , με τον Μεσι απλα του βγηκε το λατινοαμερικανικο ταπεραμεντο του :grin:
wc.jpg
Έπεσε στα μάτια μου πολύ.
Το δεξί αρχίδι του Μαραντόνα είναι.
Τσαμπουκάδες εκ του ασφαλούς και πουστριλίκια.
Μια σφαλιάρα από ντε Πόλ να ισιώσει θέλει.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Respect σε Φαν Γκάαλ

Ο άνθρωπος αλλάζει ότι πρέπει να αλλαξει,κάνει τις αλλαγές που θα κάνουν την διαφορά,με μια μετριότατη ομάδα πλησίασε το όνειρο.
Διαχρονικά καλός,ποτέ ο καλύτερος,μελετημένος,μορφωμένος και παράδειγμα ανθρώπου και επαγγελματία.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.520
Πόντοι
8.346
Αγγλία Γαλλία παμε σμρ με οβερ 3,5 καρτες και ισοπαλία στο ημίχρονο . Στο 3,65
Και το απόγευμα θέλουμε μια ξεκούραστη προκριση Πορτογαλίας ωστε το fun bet τελικος Αργεντινή Πορτογαλία να παραμείνει ζωντανο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
fun bet τελικος Αργεντινή Πορτογαλία να παραμείνει ζωντανο.
Πλέον έγινε strong bet

Στο πόσο το πήρες?
Εγώ έχω και στο 15 Πορτογαλία....
Τώρα δίνει διπλασιασμό....
Παπάρια δηλαδή....

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.520
Πόντοι
8.346
Πλέον έγινε strong bet

Στο πόσο το πήρες?
Εγώ έχω και στο 15 Πορτογαλία....
Τώρα δίνει διπλασιασμό....
Παπάρια δηλαδή....
Το πηρα στο 20 αποδοση. Εριξα ενα 10ρικο. Τωρα δινει καπου στα 37. Πιστεύω με πρόκριση Πορτογαλίας φτανει στο 50ρικο και αν παει τελικο η Αργεντινή μετα ισως φτασει στα 100

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Το πηρα στο 20 αποδοση. Εριξα ενα 10ρικο. Τωρα δινει καπου στα 37. Πιστεύω με πρόκριση Πορτογαλίας φτανει στο 50ρικο και αν παει τελικο η Αργεντινή μετα ισως φτασει στα 100
Όχι ρε.
Πόσο πήρες τελικό Αργεντινη-Πορτογαλια λέω.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Οι Αργεντίνοι με τους προκλητικούς-χλευαστικούς πανηγυρισμούς στους γονατισμένους Ολλανδούς έπεσαν πολύ στα μάτια μου.

Όσο και να γουστάρω Αργεντινή κτλ αναθεωρώ.

Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.168
Πόντοι
3.846
Στο μεταξυ δεν βρισκω τιποτα στο απογευμστινο. Το Μαροκο διαθέτει τα καλύτερα φουλ μπακ στον κόσμο με Χακίμι δεξιά και Μαζραουί αριστερά. Ο Μπόνο είναι ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας τουρνουά με απίστευτη άνεση έως αφέλεια στο παιχνίδι του.
Ο Άμραμπατ καταπίνει ότι βρει μπροστά του, όπου πατάει χόρτο δεν ξανά φυτρώνει. Ο Ζιγιέκ σε πολύ καλή κατάσταση μαζί με τον Χακίμι από δεξιά με τα overlap τους μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα. Ο Ουναχί ξέρει πολλά κιλά μπάλα, τεχνίτης και απίστευτα γρήγορος για την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει
ο Μπουφάλ στρίβει από παντού και μπορεί να εκθέσει ανεπανόρθωτα αυτόν που τον μαρκάρει κι ο Νεσίρι έχει αρχοντια κι ευκολία στο γκολ αν βρει ευκαιρια. Πως γινεται ολοι αυτοι και δεν μπορουν να αποδωσουν αρμονικα αλλα παιζουν σαν ρομποτ; και πως γινεται να μην τους εμπιστευεται κανεις αλλα μονο να λεμε α το Μαροκο κι α το Μαροκο. Δεν εχει φανελα.
Η απάντηση είναι απλή: Καλή ομάδα ,χωρίς πρεστίζ. Όπως η Τσεχία στο euro του 1996 που έλεγαν όλοι "μα τι παιχταράδες είνια αυτοί και δεν τους ξέραμε πιο πριν;".

Το Μαρόκο έφτασε δικαίως μέχρι εδώ, ίσως και να περάσει, ίσως και να περνούσε αν έπαιζε με άλλο αντίπαλο, όλα αυτά είναι θεωρίες. Το πρόβλημα που έχουν είναι ότι δεν έχουν τις παραστάσεις που έχουν παίκτες σαν το Ρονάλντο που έχουν παίξει πολλά μεγάλα παιχνίδια.

Το 1994 η έκπληξη ήταν η Νιγηρία και η Βουλγαρία, το 2002 η Νότια Κορέα και η Τουρκία ,ίσως τώρα είναι η σειρά τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom