You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουντιάλ Κατάρ 2022
- Μέλος που άνοιξε το νήμα John.Greek
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 239K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 78
- Like
- 7.515
- Πόντοι
- 17.436
Ε ναι...Γαλλία για πλάκα σήμερα
Vamosss !!
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Εγινε η μιση δουλεια χτες με αποκλεισμο του κιτρινου θιασου.
Επιβαλλεται να παρουν πουλο και οι γαλαζιες περιοδοι της Αργεντινης.
Πως προεκυψε τα γαλαζια τσοριθο να εχουν τετοια επαρση και τετοιο υπεροπτικο υφος?
Επιβαλλεται να παρουν πουλο και οι γαλαζιες περιοδοι της Αργεντινης.
Πως προεκυψε τα γαλαζια τσοριθο να εχουν τετοια επαρση και τετοιο υπεροπτικο υφος?
gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Τύπε εχε στα υπόψιν ότι η Αγγλία δεν έχει δεχτεί ούτε μια κάρτα στη διοργάνωση ως τώρα.το λαιν αποψε αγγλια γαλλια ειναι στις 3.5! ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ
δηλαδη και κουβα να παει αυτο το μπετ, αξιζει. Υπαρχει περιπτωση να μην παρουν σε ενα τετοιο ντερμπι απο 2 καρτουλες η καθε ομαδα; τσιμα τσιμα πανω στον εμπαπε θα παρουν 2 καρτες απο το πρωτο ημιχρονο.....
Θα χασω πασα ιδεα για το ποδοσφαιρο αν αυτο το ματς δεν εχει ξυλο και καρτες. Ο μονος λογος να μην γινει αυτο, ειναι να προηγηθει μια απο τις δυο ομαδες με 2-3 γκολ γρηγορα και μετα να κανει συντηρηση και να παιζουν πασουλες, που ακομα και σε αυτο το ακραιο σεναριο, ο χαμενος θα εχει νευρα οποτε ολο και μια καρατια θα ριξει.
οι αποδοσεις στο χτεσινο ματς για να εχετε εικονα του τι "δωρο" ειναι, αν δεν πεσουμε σε καμια παγιδα. Ελπιζω να μη σας παρω στο λαιμο μου αλλα εγω τη συμβουλη μου πρεπει να την δωσω, ειναι αστειο να τσεπωσουν 2 καρτουλες εκαστος οταν μιλαμε για ντερμπι επιπεδου προημιτελικου μουντιαλ μεταξυ ολλανδιας-αργεντινης ή γαλλιας-αγγλιας....
πληρωθηκε στο 76', τελικες καρτες 90λεπτου >>>9
(οι υπολοιπες ηταν εκτος γηπεδου ή στην παραταση)
πληρωθηκε στο 76' (και αργησε κιολας), τελικες καρτες 90λεπτου >>>3
πληρωθηκε απο το πρωτο ημιχρονο (45'), τελικες καρτες στο 90λεπτο για αργεντινη >>> 6
και στα αρχιδια σας το γκολ-γκολ, οβερ-αντερ, ασσο-διπλο. αυτα ειναι .... για τους τζογαδορους χαχαχ
ΝΑΙ δεν θα ειναι ολα τα ματς σαν το χτεσινο, αλλα δεν παρακαλαω να γινει μαδομουνι παλι (εννοειται παρακαλαω να γινει), απλα περιμενω οι αμυντικοι και τα χαφ να κανουν την δουλεια τους και να παρουν τουλαχιστον 2 κιτρινες ανα ομαδα για να κοψουν μια κρισιμη αντεπιθεση ή καποια ευκαιρια για γκολ. ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΠΙΑ Ο ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ;
καλη μας τυχη
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
Ρε πούστη γαμημένε βγές μέσα από το μυαλό μου.....το λαιν αποψε αγγλια γαλλια ειναι στις 3.5! ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ
δηλαδη και κουβα να παει αυτο το μπετ, αξιζει. Υπαρχει περιπτωση να μην παρουν σε ενα τετοιο ντερμπι απο 2 καρτουλες η καθε ομαδα; τσιμα τσιμα πανω στον εμπαπε θα παρουν 2 καρτες απο το πρωτο ημιχρονο.....
Θα χασω πασα ιδεα για το ποδοσφαιρο αν αυτο το ματς δεν εχει ξυλο και καρτες. Ο μονος λογος να μην γινει αυτο, ειναι να προηγηθει μια απο τις δυο ομαδες με 2-3 γκολ γρηγορα και μετα να κανει συντηρηση και να παιζουν πασουλες, που ακομα και σε αυτο το ακραιο σεναριο, ο χαμενος θα εχει νευρα οποτε ολο και μια καρατια θα ριξει.
οι αποδοσεις στο χτεσινο ματς για να εχετε εικονα του τι "δωρο" ειναι, αν δεν πεσουμε σε καμια παγιδα. Ελπιζω να μη σας παρω στο λαιμο μου αλλα εγω τη συμβουλη μου πρεπει να την δωσω, ειναι αστειο να τσεπωσουν 2 καρτουλες εκαστος οταν μιλαμε για ντερμπι επιπεδου προημιτελικου μουντιαλ μεταξυ ολλανδιας-αργεντινης ή γαλλιας-αγγλιας....
πληρωθηκε στο 76', τελικες καρτες 90λεπτου >>>9
πληρωθηκε στο 76' (και αργησε κιολας), τελικες καρτες 90λεπτου >>>3
πληρωθηκε απο το πρωτο ημιχρονο (45'), τελικες καρτες στο 90λεπτο για αργεντινη >>> 6
και στα αρχιδια σας το γκολ-γκολ, οβερ-αντερ, ασσο-διπλο. αυτα ειναι .... για τους τζογαδορους χαχαχ
ΝΑΙ δεν θα ειναι ολα τα ματς σαν το χτεσινο, αλλα δεν παρακαλαω να γινει μαδομουνι παλι (εννοειται παρακαλαω να γινει), απλα περιμενω οι αμυντικοι και τα χαφ να κανουν την δουλεια τους και να παρουν τουλαχιστον 2 κιτρινες ανα ομαδα για να κοψουν μια κρισιμη αντεπιθεση ή καποια ευκαιρια για γκολ. ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΠΙΑ Ο ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ;
καλη μας τυχη
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
Για αυτό δίνει αυτο το λαιν και αυτή την απόδοση.Τύπε εχε στα υπόψιν ότι η Αγγλία δεν έχει δεχτεί ούτε μια κάρτα στη διοργάνωση ως τώρα.
Αλλιώς θα ήταν 2 κάρτες πάνω το λάιν.
Τρίφτουλας σωστός μέχρι και στις τελείες.....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
Εγώ παίζω τηλεφωνικά σε πρακτορεία και όταν δεν πάω ταμείο αλλάζω πράκτορα...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
Έπεσε στα μάτια μου πολύ.Αν τα εκανε ο Ροναλντο θα τον σταυρωναν τα ΜΜΕ , με τον Μεσι απλα του βγηκε το λατινοαμερικανικο ταπεραμεντο του
Το δεξί αρχίδι του Μαραντόνα είναι.
Τσαμπουκάδες εκ του ασφαλούς και πουστριλίκια.
Μια σφαλιάρα από ντε Πόλ να ισιώσει θέλει.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
Respect σε Φαν Γκάαλ
Ο άνθρωπος αλλάζει ότι πρέπει να αλλαξει,κάνει τις αλλαγές που θα κάνουν την διαφορά,με μια μετριότατη ομάδα πλησίασε το όνειρο.
Διαχρονικά καλός,ποτέ ο καλύτερος,μελετημένος,μορφωμένος και παράδειγμα ανθρώπου και επαγγελματία.
Ο άνθρωπος αλλάζει ότι πρέπει να αλλαξει,κάνει τις αλλαγές που θα κάνουν την διαφορά,με μια μετριότατη ομάδα πλησίασε το όνειρο.
Διαχρονικά καλός,ποτέ ο καλύτερος,μελετημένος,μορφωμένος και παράδειγμα ανθρώπου και επαγγελματία.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.520
- Πόντοι
- 8.346
Αγγλία Γαλλία παμε σμρ με οβερ 3,5 καρτες και ισοπαλία στο ημίχρονο . Στο 3,65
Και το απόγευμα θέλουμε μια ξεκούραστη προκριση Πορτογαλίας ωστε το fun bet τελικος Αργεντινή Πορτογαλία να παραμείνει ζωντανο.
Και το απόγευμα θέλουμε μια ξεκούραστη προκριση Πορτογαλίας ωστε το fun bet τελικος Αργεντινή Πορτογαλία να παραμείνει ζωντανο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
Πλέον έγινε strong betfun bet τελικος Αργεντινή Πορτογαλία να παραμείνει ζωντανο.
Στο πόσο το πήρες?
Εγώ έχω και στο 15 Πορτογαλία....
Τώρα δίνει διπλασιασμό....
Παπάρια δηλαδή....
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.520
- Πόντοι
- 8.346
Το πηρα στο 20 αποδοση. Εριξα ενα 10ρικο. Τωρα δινει καπου στα 37. Πιστεύω με πρόκριση Πορτογαλίας φτανει στο 50ρικο και αν παει τελικο η Αργεντινή μετα ισως φτασει στα 100Πλέον έγινε strong bet
Στο πόσο το πήρες?
Εγώ έχω και στο 15 Πορτογαλία....
Τώρα δίνει διπλασιασμό....
Παπάρια δηλαδή....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
Όχι ρε.Το πηρα στο 20 αποδοση. Εριξα ενα 10ρικο. Τωρα δινει καπου στα 37. Πιστεύω με πρόκριση Πορτογαλίας φτανει στο 50ρικο και αν παει τελικο η Αργεντινή μετα ισως φτασει στα 100
Πόσο πήρες τελικό Αργεντινη-Πορτογαλια λέω.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.520
- Πόντοι
- 8.346
20 αποδοση. Τι εννοείς, σε εχασα στειλε π.μΌχι ρε.
Πόσο πήρες τελικό Αργεντινη-Πορτογαλια λέω.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
Οι Αργεντίνοι με τους προκλητικούς-χλευαστικούς πανηγυρισμούς στους γονατισμένους Ολλανδούς έπεσαν πολύ στα μάτια μου.
Όσο και να γουστάρω Αργεντινή κτλ αναθεωρώ.
Όσο και να γουστάρω Αργεντινή κτλ αναθεωρώ.
Τελευταία τροποποίηση:
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
Έστειλα μάν20 αποδοση. Τι εννοείς, σε εχασα στειλε π.μ
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.168
- Πόντοι
- 3.846
Η απάντηση είναι απλή: Καλή ομάδα ,χωρίς πρεστίζ. Όπως η Τσεχία στο euro του 1996 που έλεγαν όλοι "μα τι παιχταράδες είνια αυτοί και δεν τους ξέραμε πιο πριν;".Στο μεταξυ δεν βρισκω τιποτα στο απογευμστινο. Το Μαροκο διαθέτει τα καλύτερα φουλ μπακ στον κόσμο με Χακίμι δεξιά και Μαζραουί αριστερά. Ο Μπόνο είναι ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας τουρνουά με απίστευτη άνεση έως αφέλεια στο παιχνίδι του.
Ο Άμραμπατ καταπίνει ότι βρει μπροστά του, όπου πατάει χόρτο δεν ξανά φυτρώνει. Ο Ζιγιέκ σε πολύ καλή κατάσταση μαζί με τον Χακίμι από δεξιά με τα overlap τους μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα. Ο Ουναχί ξέρει πολλά κιλά μπάλα, τεχνίτης και απίστευτα γρήγορος για την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει
ο Μπουφάλ στρίβει από παντού και μπορεί να εκθέσει ανεπανόρθωτα αυτόν που τον μαρκάρει κι ο Νεσίρι έχει αρχοντια κι ευκολία στο γκολ αν βρει ευκαιρια. Πως γινεται ολοι αυτοι και δεν μπορουν να αποδωσουν αρμονικα αλλα παιζουν σαν ρομποτ; και πως γινεται να μην τους εμπιστευεται κανεις αλλα μονο να λεμε α το Μαροκο κι α το Μαροκο. Δεν εχει φανελα.
Το Μαρόκο έφτασε δικαίως μέχρι εδώ, ίσως και να περάσει, ίσως και να περνούσε αν έπαιζε με άλλο αντίπαλο, όλα αυτά είναι θεωρίες. Το πρόβλημα που έχουν είναι ότι δεν έχουν τις παραστάσεις που έχουν παίκτες σαν το Ρονάλντο που έχουν παίξει πολλά μεγάλα παιχνίδια.
Το 1994 η έκπληξη ήταν η Νιγηρία και η Βουλγαρία, το 2002 η Νότια Κορέα και η Τουρκία ,ίσως τώρα είναι η σειρά τους.