το λαιν αποψε αγγλια γαλλια ειναι στις 3.5! ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ
δηλαδη και κουβα να παει αυτο το μπετ, αξιζει. Υπαρχει περιπτωση να μην παρουν σε ενα τετοιο ντερμπι απο 2 καρτουλες η καθε ομαδα; τσιμα τσιμα πανω στον εμπαπε θα παρουν 2 καρτες απο το πρωτο ημιχρονο.....
Θα χασω πασα ιδεα για το ποδοσφαιρο αν αυτο το ματς δεν εχει ξυλο και καρτες. Ο μονος λογος να μην γινει αυτο, ειναι να προηγηθει μια απο τις δυο ομαδες με 2-3 γκολ γρηγορα και μετα να κανει συντηρηση και να παιζουν πασουλες, που ακομα και σε αυτο το ακραιο σεναριο, ο χαμενος θα εχει νευρα οποτε ολο και μια καρατια θα ριξει.
οι αποδοσεις στο χτεσινο ματς για να εχετε εικονα του τι "δωρο" ειναι, αν δεν πεσουμε σε καμια παγιδα. Ελπιζω να μη σας παρω στο λαιμο μου αλλα εγω τη συμβουλη μου πρεπει να την δωσω, ειναι αστειο να τσεπωσουν 2 καρτουλες εκαστος οταν μιλαμε για ντερμπι επιπεδου προημιτελικου μουντιαλ μεταξυ ολλανδιας-αργεντινης ή γαλλιας-αγγλιας....
πληρωθηκε στο 76', τελικες καρτες 90λεπτου >>>9
(οι υπολοιπες ηταν εκτος γηπεδου ή στην παραταση)
πληρωθηκε στο 76' (και αργησε κιολας), τελικες καρτες 90λεπτου >>>3
πληρωθηκε απο το πρωτο ημιχρονο (45'), τελικες καρτες στο 90λεπτο για αργεντινη >>> 6
και στα αρχιδια σας το γκολ-γκολ, οβερ-αντερ, ασσο-διπλο. αυτα ειναι .... για τους τζογαδορους χαχαχ
ΝΑΙ δεν θα ειναι ολα τα ματς σαν το χτεσινο, αλλα δεν παρακαλαω να γινει μαδομουνι παλι
(εννοειται παρακαλαω να γινει), απλα περιμενω οι αμυντικοι και τα χαφ να κανουν την δουλεια τους και να παρουν τουλαχιστον 2 κιτρινες ανα ομαδα για να κοψουν μια κρισιμη αντεπιθεση ή καποια ευκαιρια για γκολ. ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΠΙΑ Ο ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ;
καλη μας τυχη