Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.826
- Πόντοι
- 6.536
Αρχιδια, άντε να γυρίσει τώρα. Δε χάνουν οι αντιπαθητικοί
Αρχιδια, άντε να γυρίσει τώρα. Δε χάνουν οι αντιπαθητικοί
Οι τσιφσα ροπ θα το κλέψουν το ματςΕλπίζω όχι το βόρειο Κόσοβο...
Θα αυτοκτονήσω μετά
Καιρός ίσως να δούμε και pk.ειναι η ισοπαλια το καλυτερο σημειο; Το βλεπετε Under ή οβερ; μηπως γκολγκολ και αγιος ο θεος;
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.
ναι αλλα σε ενα ματς πηραν 3 οι ιαπωνες, δε θυμαμαι πιο. Καλα παιδια δε λεω αλλα θα φανε λιγα κλοτσιδια απο τους αλλους τους μπουνταλαδες και θα ανταποδωσουν. Ειναι ομως τζογος εχεις δικιο. Λοιπον εγω λεω να το ριξω Χ και στο λαιβ αν δω πολυ ζωηρο καποιον απο τους δυο να το μαζεψω. Το anytime score 1-1 επισης μου αρεσει, οπως και το ΓΓ. Για να δουμε...Καιρός ίσως να δούμε και pk.
X ht και για κάρτες είμαι αρνητικός.
Οι Ιάπωνες δέχονται τις λιγότερες και από τις 32 συμμετέχουσες.....
Εχει ρίσκο εκτός και αν χάνουν οι Κροάτες.
Εκεί ναι έχει πιθανότητες.
Mε την Κόστα Ρίκα.ναι αλλα σε ενα ματς πηραν 3 οι ιαπωνες, δε θυμαμαι πιο. Καλα παιδια δε λεω αλλα θα φανε λιγα κλοτσιδια απο τους αλλους τους μπουνταλαδες και θα ανταποδωσουν. Ειναι ομως τζογος εχεις δικιο. Λοιπον εγω λεω να το ριξω Χ και στο λαιβ αν δω πολυ ζωηρο καποιον απο τους δυο να το μαζεψω. Το anytime score 1-1 επισης μου αρεσει, οπως και το ΓΓ. Για να δουμε...
Εκτος στοιχηματος, ελπιζω να προηγηθει η ιαπωνια γιατι αν γινει το αντιθετο το ματς θα ειναι μια σουπα
φονικά λιοντάρια καραδοκούσαν και μόλις βρήκαν ανοιχτή σαβάνα καταβρόχθισαν μια χαψιά τα θύματα
Άνετα στους 4 η Αγγλία
έτσι όπως παει οι εκπλήξεις πανε προς τα ματς Ισπανίας Μαρόκο , Πορτογαλία Ελβετία.
Εκτος αν οι καμικαζι κάνουν το μπαμ
Αν έχεις διαίσθηση γιατί δεν φορτώνεις τίποτα χιλιάρικα να χάσουνε τα "γατάκια" ?Έχω την διαίσθηση πως τα φονικά λιοντάρια στο ματσάκι με τους Γάλλους θα αποδείξουν γι'ακόμα μια φορά πόσο γατάκια είναι και πανάξια διατηρούν επί έτη τον ορισμό των losers !
* Για μένα εάν κάνουν την μαγκιά και πετάξουν έξω τους Γάλλους και μετέπειτα ΔΕΝ το σηκώσουν.. καλύτερα από μόνοι τους να ΜΗΝ ξανά συμμετάσχουν σε παγκόσμιο κύπελλο όπως έκαναν μέχρι το 1950 !
Πώς αλλάζεις ψήφο τύπε;;Πλάκα που έχουν ορισμένοι εδώ μεσα......ψήφισαν μια ομάδα, μετά αλλάζουν ψήφο και διαλέγουν άλλη ομάδα. Αποφασίστε βρεεεεεεεεεε
Αν έχεις διαίσθηση γιατί δεν φορτώνεις τίποτα χιλιάρικα να χάσουνε τα "γατάκια" ?
Ποδοσφαιρικά η Γαλλία τρώει πολλές φάσεις , ακόμη και η Αυστραλία που τους έβαλε γκολ είχε και δυο δοκάρια.. η Αυστραλία..
Χτες πάλι έφαγε φάσεις... τέσπα θα δείξει
Τι λες τύπε ? εαν νικήσουνε τους Γάλλους ,σώνει και καλά πρέπει να νικήσουνε Αργεντινή-βΡαζιλία ? τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά ?
σαν τον άλλον χτες που πριν τον αγώνα έλεγε ότι αγγλία-σενεγάλη είναι τα ίδια κυβικά
Πλάκα που έχουν ορισμένοι εδώ μεσα......ψήφισαν μια ομάδα, μετά αλλάζουν ψήφο και διαλέγουν άλλη ομάδα. Αποφασίστε βρεεεεεεεεεε
Μέχρι προχθές το δοκίμασα και έβγαινε η επιλογη και μπορούσες να επιλέξεις άλλη ομάδα.Πώς αλλάζεις ψήφο τύπε;;