argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.358
- Πόντοι
- 9.297
Κι εμείς νομίζω τόσους έχουμε
Κι εμείς νομίζω τόσους έχουμε
Να θυμίσω ότι ήρθαν παλιότερα για έναν μήνα με τα Μιράζ τους εδώ και κάνανε ασκήσεις ....Το Κατάρ θα τον πιεί και πολύ θα γελάσουμε.
Εμείς υποστηρίζουμε τη σύμμαχο Σαουδική Αραβία.
Κατάρ υποστηρίζουν οι τουρκόσποροι. Αν είναι δυνατόν να έχουμε κάποια συμπάθεια για αυτά τα αρχίδια.
Υπάρχουν και ηλίθιοι ανάμεσα μας....Το Κατάρ θα τον πιεί και πολύ θα γελάσουμε.
Εμείς υποστηρίζουμε τη σύμμαχο Σαουδική Αραβία.
Κατάρ υποστηρίζουν οι τουρκόσποροι. Αν είναι δυνατόν να έχουμε κάποια συμπάθεια για αυτά τα αρχίδια.
Όχι θα υποστηρίζω το Κατάρ που επί χρόνια χρηματοδοτεί τους Τούρκους, τους είχε στείλει εκπαιδευτές για την αεροπορία τους, στάθμευαν Rafale τους εκεί και συνεκπαιδεύονταν για να μάθουν να αντιμετωπίζουν τα δικά μας, χρηματοδοτούν το ISIS και χαίρονταν που αποκεφάλιζαν Ευρωπαίους διάφοροι τζιχαντιστές στην Ευρώπη.Δεν πειράζει, υποστήριζε τους ρατσιστές Ολλανδούς τυπε
Είναι γνωστός μαλάκας και ερμαφρόδιτο ανθελληνικό ξέπλυμα.Όχι θα υποστηρίζω το Κατάρ που επί χρόνια χρηματοδοτεί τους Τούρκους, τους είχε στείλει εκπαιδευτές για την αεροπορία τους, στάθμευαν Rafale τους εκεί και συνεκπαιδεύονταν για να μάθουν να αντιμετωπίζουν τα δικά μας, χρηματοδοτούν το ISIS και χαίρονταν που αποκεφάλιζαν Ευρωπαίους διάφοροι τζιχαντιστές στην Ευρώπη.
Δεν πας καλά.
Κάνα μας τη χάρη ρε με τα πολιτικά κόμπλεξ σου.Εγω ποδοσφαιρικά μιλάω. Άμα πας να ζήσεις στην Ολλανδία και σε αντιμετωπίσουν όπως εδώ τους Πακιστανους έλα μετά να μου κάνεις κοινωνικοπολιτική αναλυσηΌχι θα υποστηρίζω το Κατάρ που επί χρόνια χρηματοδοτεί τους Τούρκους, τους είχε στείλει εκπαιδευτές για την αεροπορία τους, στάθμευαν Rafale τους εκεί και συνεκπαιδεύονταν για να μάθουν να αντιμετωπίζουν τα δικά μας, χρηματοδοτούν το ISIS και χαίρονταν που αποκεφάλιζαν Ευρωπαίους διάφοροι τζιχαντιστές στην Ευρώπη.
Δεν πας καλά.
Δεν παίρνω θέση σε διαμάχες, εδώ είμαστε για το MundialΕίναι γνωστός μαλάκας και ερμαφρόδιτο ανθελληνικό ξέπλυμα.
Γάμηστον τον γύφτο.
Έχω πάει μία χαρά με αντιμετώπισαν. Και Ολλανδία και Αγγλία και Σκανδιναβία (γενικώς) κτλπ.Κάνα μας τη χάρη ρε με τα πολιτικά κόμπλεξ σου.Εγω ποδοσφαιρικά μιλάω. Άμα πας να ζήσεις στην Ολλανδία και σε αντιμετωπίσουν όπως εδώ τους Πακιστανους έλα μετά να μου κάνεις κοινωνικοπολιτική αναλυση
Σύκα Καλαματιανά.....Δεν παίρνω θέση σε διαμάχες, εδώ είμαστε για το Mundial
Αλλά να λέμε τα σύκα σύκα.
Τί θα έκαναν; Αναμενόμενο.Καλά οι βλαχομπαροκ στον Αντ1 έβαλαν τον καλό αγώνα στο στριμ και τους αμπαλους του Κατάρ στο κανάλι;
Αυτός ο γιος του Κυριάκου πρέπει να είναι πολύ μπαγλαμάς
Τι να βιάσουν....Τί θα έκαναν; Αναμενόμενο.
Το βράδυ ποιό δείχνει;
Θέλω να δω USA να βιάζει Iran. Αν και οι καημένοι οι Ιρανοί δεν τους βλέπουν σαν εχθρούς, αυτοί με την σκοταδιστική, ισλαμιστική κυβέρνηση τους τα έχουν.
Ρε μην ασχολείσαι σου λέω....Έχω πάει μία χαρά με αντιμετώπισαν. Και Ολλανδία και Αγγλία και Σκανδιναβία (γενικώς) κτλπ.
Την μόνη φορά που κάποιος μου είπε κάτι περίεργο ήταν κανά δυό chavs ξεδοντιάρηδες στην Αγγλία "England is for the English".
Δεν νομίζω. Αν ήταν τίποτα Αφγανοί ίσως. Οι Ιρανοί δεν ασπάζονται το αντιαμερικανικό μίσος και μανία των αφεντικών τους.Τι να βιάσουν....
Οι άλλοι θα δαγκώνουν ατσάλι.
Μπιρμπίτα...
Μπα διαφωνώ.Δεν νομίζω. Αν ήταν τίποτα Αφγανοί ίσως. Οι Ιρανοί δεν ασπάζονται το αντιαμερικανικό μίσος και μανία των αφεντικών τους.
Αυτοί δεν είναι βλάκες, θέλουν να ζήσουν σε δυτική κοινωνία.
Δεν είναι σαν τους χαζούς τους Άραβες που ακόμα θα έβοσκαν καμήλες αν δεν (τους) είχαν βρει πετρέλαιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σίγουρα θα θέλουν να περάσουν και οι δύο. Για το πάθος συμφωνώ γενικώς. Και αγωνιστικά, εικόνα ομάδας δηλαδή, θεωρώ πως είναι στην ίδια κατηγορία.Μπα διαφωνώ.
Θα τα δώσουν όλα....
Ξέρουν ότι πίσω θα έχουν συνέπειες από τους μουλάδες.....
Γαμησε τα....
Μεσαίωνας φίλε...
Άμα δεις πάντως το 1998 που ξαναπαίξανε ήταν τρομερό το πάθος αλλά απόλυτα αθλητικό το πνεύμα και παραδόξως με πολυ καλό κλιμα.Κέρδισαν πολύ καθαρά.
Αγωνιστικά οι ΗΠΑ σαφώς ανώτεροι σε πολλούς τομείς,οχι σε αυτόν της ομοιογένειας όμως.