Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.295
- Πόντοι
- 6.536
Κοντρα Σερβων-αλβανων....της πουτανας..
Τύπε η εθνική Αλμπανίας μπήκε με το προφίλ Β στο Μουντιαλ
3 Αλβανούς στην 24αδα έχουν.Ελβενοί ή Ελβανοί
Κοντρα Σερβων-αλβανων....της πουτανας..
Τύπε η εθνική Αλμπανίας μπήκε με το προφίλ Β στο Μουντιαλ
3 Αλβανούς στην 24αδα έχουν.Ελβενοί ή Ελβανοί
Κι εμείς νομίζω τόσους έχουμε3 Αλβανούς στην 24αδα έχουν.
Η απαντηση ειναι απλη: Δουλευω..Πρέπει να είσαι παλαιουρας συναγωνιστή ε; Τότε που βλέπαμε Α'Εθνικη στα γήπεδα και όλα τα παιχνίδια άρχιζαν στις 15:00 και κατά τις 17:00 βάζαμε ραδια για την "ώρα των αποτελεσμάτων" !!!!
Κακώς δουλεύειςΗ απαντηση ειναι απλη: Δουλευω..
Το οποιο απλα σημαινει οτι δεν εχω χρονο να δω παιχνιδια ουτε στις 12:00 ουτε στις 15:00 (οποιος ειδε και ειχε την δυνατοτητα να δει παιχνιδια αυτες τις ωρες μπραβο του)
Οσον αφορα τα απογευματινα για εμενα ειναι 50-50 αν θα τα δω (σημερα π.χ. δεν θα δω το Σενεγαλη-Εκουαδορ )
Ενω τα βραδινα τα βλεπω κανονικα
Υ.Γ. Καθενας λειτουργει με βαση το προγραμμα του
Να σε καλα
!!
Θα το εχω υποψην μουΚακώς δουλεύεις
Υπάρχουν επιδόματα, συσσίτια και διάφοροι μαλάκες που βοηθούν για να αισθάνονται καλύτερα
Πες ότι πεθαίνεις από καρκίνοΘα το εχω υποψην μου
Να σε καλα
Υ.Γ. Για να δουμε θα περασει το Εκουαδορ η η Σενεγαλη?
Θα κανει την εκπληξη το αξιομαχο Ιραν η θα περασουν οι Αμερικανοι?
Αυτα τα ερωτηματα απασχολουν τους ποδοσφαιροφιλους..
Αναμονη λοιπον το βραδυ θα ξερουμε
Καλη συνεχεια τυπεΠες ότι πεθαίνεις από καρκίνο
Μάζεψε λεφτά από λυπηση για θεραπεία και παιξτα όλα πάνω στην Αμερική
Παρακαλώ
Σωστος... (το 2004 αν θυμασαι στα ημιτελικα εκτος απο εμας που ημασταν το απολυτο αουτσαιντερ τοσο η Πορτογαλια, οσο και η Τσεχια και η Ολλανδια ηταν ισαξιες... Βεβαια το απολυτο φαβορι και τοτε ηταν η Γαλλια αλλα την αποκλεισαμε)Φίλε θαντερκατ και το 2004 είχε πολύ καλή ομάδα και επερεπε να το πάρει μαζί με την Τσεχία αλλά δεν το πήρε και το πήρε το 2016(που δεν ήταν καλή ). .Δεν είναι μαθηματικά όπως τα λες .Μπορεί να σου συμβεί το οτιδήποτε .
Σεβαστό απλά νόμιζα ότι είσαι παλιό σειρά όπως εγώ.Η απαντηση ειναι απλη: Δουλευω..
Το οποιο απλα σημαινει οτι δεν εχω χρονο να δω παιχνιδια ουτε στις 12:00 ουτε στις 15:00 (οποιος ειδε και ειχε την δυνατοτητα να δει παιχνιδια αυτες τις ωρες μπραβο του)
Οσον αφορα τα απογευματινα για εμενα ειναι 50-50 αν θα τα δω (σημερα π.χ. δεν θα δω το Σενεγαλη-Εκουαδορ )
Ενω τα βραδινα τα βλεπω κανονικα
Υ.Γ. Καθενας λειτουργει με βαση το προγραμμα του
Να σε καλα
!!
Δεν πειράζει, υποστήριζε τους ρατσιστές Ολλανδούς τυπεΤο Κατάρ θα τον πιεί και πολύ θα γελάσουμε.
Εμείς υποστηρίζουμε τη σύμμαχο Σαουδική Αραβία.
Κατάρ υποστηρίζουν οι τουρκόσποροι. Αν είναι δυνατόν να έχουμε κάποια συμπάθεια για αυτά τα αρχίδια.