Νέα

Μουνί παπούτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manosap92
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 7K
  • Ετικέτες
    μουνί
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γεια σας και απο εμενα

Ειμαι στα 20 και απο γυναίκες δεν εχω και μεγάλη εμπειρία.

Τωρα βρίσκομαι στη 3η μου ολοκληρωμένη σχέση και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Ενώ οι 2 προηγούμενες είχαν ζεστά/καυτά μουνιά, το μουνί της τελευταίας μου σχέση (σχετικά πρόσφατη - 3 μήνες, ηλικία 28), παρόλο που είναι υγρό, δεν είναι ζεστό(ούτε κρύο, το αισθάνομαι σαν να γαμάς ένα βρεγμένο παπούτσι(τριβή υπάρχει, αλλά όχι ζέστη ...).

Ως άνθρωπος είναι η καλύτερη από τις τρεις (την ξεπαρθένιασα κιόλας)αλλά με προβληματίζει αρκετά η κατάσταση γιατί δεν το ευχαριστιέμαι.

Το ερώτημα μου είναι άμα διορθώνεται με κάποιο τρόπο αυτό, και γενικά άμα αποτελεί εξαίρεση η συγκεκριμένη ή ήμουν πολύ τυχερός με τις 2 προηγούμενες.

Με μόνο 3 γυναίκες δεν μπορώ να το παίξω ειδικός γι'αυτό ρωτάω τους ειδικους :)
φιλε πρεπει να σταματησεις να  :knockinb: στο σκοταδι

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
248
Πόντοι
36
Τύπε μου δλδ είναι να σαν να κυλιέσαι μέσα στις λάσπη;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
τι νούμερο είναι το παπούτσι???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μουνι παπουτσι.....Ξωφτερνο???

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

να ρωτησεις στο φορουμ των τσαγκαριδων ...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Ως άνθρωπος είναι η καλύτερη από τις τρεις (την ξεπαρθένιασα κιόλας)αλλά με προβληματίζει αρκετά η κατάσταση γιατί δεν το ευχαριστιέμαι.

Το ερώτημα μου είναι άμα διορθώνεται με κάποιο τρόπο αυτό, και γενικά άμα αποτελεί εξαίρεση η συγκεκριμένη ή ήμουν πολύ τυχερός με τις 2 προηγούμενες.
Ειναι απλο! Θα κρατησεις αυτη τη σχεση αφου σε ευχαριστει σαν ανθρωπος και θα πηγαινεις σε στουντιο και μπουρδελα να γαμας οπου εκει θα βρεις πολλα καυτα και υγρα μουνια για να το ευχαριστηθεις. Ετσι θα αποκτησεις και μεγαλη εμπειρια και θα μπορεσεις να συγκρινεις την δικια σου κατα ποσο "καυτη" ειναι σε σχεση με τις υπολοιπες. Σε πρωτη φαση πηγαινε στην Βαρβαρα απο Ηλια Ηλιου 82 να καψεις τον πουτσο σου. :bigdick:

Μετα ελα να μας πεις την εμπειρια σου... :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Γεια σας και απο εμενα

Ενώ οι 2 προηγούμενες είχαν ζεστά/καυτά μουνιά, το μουνί της τελευταίας μου σχέση (σχετικά πρόσφατη - 3 μήνες, ηλικία 28), παρόλο που είναι υγρό, δεν είναι ζεστό(ούτε κρύο, το αισθάνομαι σαν να γαμάς ένα βρεγμένο παπούτσι(τριβή υπάρχει, αλλά όχι ζέστη ...).

Είναι προφανές, ότι το "παπούτσι χρήζει επεξεργασίας. Προτείνω να της το τοποθετήσετε σε καλαπόδι, όπου και θα το δουλέψετε ελαφρά με καμινέτο μέχρις ότου πάρει τα πολλά υγρά. Βέβαια είναι πιθανόν να χάσετε σε αίσθηση τριβής, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Επισκέπτης
Υγρό αλλά κρύο...
Πιο πολύ με σπήλαιο μου ακούγεται... ρε μπας και σε παραμυθιάζει ότι ήταν παρθένα και τα υγρά είναι αυγουστιάτικος ιδρώτας παρά καύλα;

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Γεια σας και απο εμενα

παιδια θα σας πω εγω τι συμβαινει.....
απειδη η κοπελα τωρα αρχισε την σεξουαλικη ζωη και λογικο ειναι να μην νιωθει και πολλα πραγματα και εννοειται οτι ουτε καν χυνει.....πρεπει να περασει καιρος φιλε μου....και πρεπει να γινεις καλος παιχτης...

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Γεια σας και απο εμενα

Φορα ενα κασκολακι στον πουτσο σου και λυθικε το θεμα

* και τις μαλακιες με τις ολοκληρωμενες σχεσεις αστες στην ακρη , ασχολισου με πουτανες
φτηνοτερα θα σου γβαινει και δεν θα πιανει σιναχι ο πουτσος σου.

Count_Cagliostro

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι απλο! Θα κρατησεις αυτη τη σχεση αφου σε ευχαριστει σαν ανθρωπος και θα πηγαινεις σε στουντιο και μπουρδελα να γαμας οπου εκει θα βρεις πολλα καυτα και υγρα μουνια για να το ευχαριστηθεις. Ετσι θα αποκτησεις και μεγαλη εμπειρια και θα μπορεσεις να συγκρινεις την δικια σου κατα ποσο "καυτη" ειναι σε σχεση με τις υπολοιπες. Σε πρωτη φαση πηγαινε στην Βαρβαρα απο Ηλια Ηλιου 82 να καψεις τον πουτσο σου. :bigdick:

Μετα ελα να μας πεις την εμπειρια σου... :grin:

Επειδή η ειδικότης μου είναι η λοιμωξιολογία επιτρέψτε μου να διαφωνήσω μαζί σας αγαπητέ συνάδελφε. Κρύο-ζέστη, κρύο-ζέστη , θα αρπάξει καμία πούντα ο νεαρός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom