erasitexnis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.225
μηπως το thread που ανοιξες μοιαζει με το αλλο που λεγεται μουναρες μς στολη?
μην αγχώνεσαι...όπου να ναι όλο και κάποιος μοντεράτορας θα το δει και θα συγχωνευθεί!!!μηπως το thread που ανοιξες μοιαζει με το αλλο που λεγεται μουναρες μς στολη?
καλα ντε μην κανεις ετσι...οπως και να χει η δευτερη φωτο ρε φιλε πολυ μουναρα η γκομενα!λες να τις μεταφερω εκει? τωρα το ειδα (ζωον...) καλα λες!!!
Σόρρυ...όταν λές:''Είμαι λάτρης των CG''...τί εννοείς???κουστουμι με την εννοια του fancy dress
......
δες και λίγο καλύτερα και το άβαταρ και τότε......θα σου φτιάξει τη μέρα!!!Έχω 2 φίλες του "συναφιού τους"(joke) και γαμιέμαι στα γέλια όποτε βγαίνουμε.Άσε που τα λένε και λίγο χύμα...δεν μασάνε!Σόρρυ...όταν λές:''Είμαι λάτρης των CG''...τί εννοείς???
είναι και οι 2 τρελά μουσκίδια.Με τη μία κιόλας είχε γίνει και κάτι πριν από χρόνια σε ένα ταξίδι στην Ιταλία.......και για να σε προλάβω πριν την πεις τη μαλακία...όχι δεν κατέληξε μετά από εμένα στις γυναίκες.Απλά για χρόνια ήταν σε φάση ψαξίματος.Τελικά αποφάσισε και είναι πολύ χαρούμενη πλέον!!!!χαχα ναι αν ειναι καμια απο τις φιλες σου μουναρα κανε μου κονε χαχχαχαχαχα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ... πλακα να σπαμε... δατς δε ποιντ..