BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
το σαιτ χαλασε για να σταματησουμε να γραφουμε συνεχεια?
ε ειναι και θεμα αντρικου εγωισμου,λες γιατι αυτη η μουναρα ειναι μ'αυτον τον πιθηκο και οχι με μενα?Θα θελα να γινοταν μια παρεξηγηση να τον ξεσκιζα στο ξυλο για να της δειξω οτι κοπελα μου αυτος που εχεις διπλα σου ειναι πιθηκος και οχι αντρας.Ειμαι αρρωστος ε?
Ρε billk, χαλάρωσε, δεν αποδεικνύεται με το ποιός υπερισχύει στα ξυλίκια ο ανδρισμός...Με αυτή τη θεώρηση ο Σταλόνε και ο Σβαρτς πρέπει να είναι οι πιο άντρες από όλους μας...Ο ανδρισμός βρίσκεται στην ΨΥΧΑΡΑ και στα ΑΡΧΙΔΙΑ που κουβαλάς. Με λίγα λόγια αν ένας τυπάκος έχει τα καρύδια να τα βάλει με το Σουγκλάκο, κατά τη γνώμη μου είναι γαμώ τα αρσενικά και ας γίνει τουλούμι στο ξύλο...Έναν τέτοιο τύπο που δε μασάει, δε φοβάται να τολμήσει κι ας φάει τα μούτρα του θα τον εκτιμήσει η γυναίκα και μέσα της καταλαβαίνει ότι αυτός θα τη στηρίξει γιατί έχει ψυχή και στις φλέβες του κυλάει αίμα και όχι κάτουρο όπως στην πλειοψηφία των σημερινών αντρών...
αχ......βαχ........
Καλες οι σκέψεις σου , αλλα λιγο αόριστες. Τί σημαίνει με παραδείγματα "κάποιος είναι άνδρας"?Έφτασε 17 σελίδες το thread.... Και καμιά ουσιαστική γνώμη/απάντηση στο αρχικό ερώτημα... Αν και μου έχει δημιουργηθεί κι εμένα ένα ερώτημα διαβάζοντας τις απαντήσεις εδώ πέρα... Με ποιό κριτήριο κάποιος είναι μαλάκας για να είναι δίπλα σε μια "μουνάρα"; Και με ποιό κριτήριο είναι κάποια μουνάρα; Η απάντηση κατά τη γνώμη μου στο αρχικό ερώτημ αείναι απλή. Οι πραγματικές γυναίκες θέλουν δίπλα τους έναν πραγματικό άνδρα. ʼνδρας κατά τη γνώμη μου δεν είναι κάποιος επειδή απλά και μόνο έχει πούτσο και αρχίδια, είναι απλά ένα αρσενικό, τίποτα παραπάνω. Εμείς μπορεί να ικανοποιούμαστε να έχουμε δίπλα μας, απλά ένα μουνί με πόδια, απλά ένα γαμήσι και να πουλάμε μούρη. "Κοίτα ρε φίλε τι μουνί κυκλοφορώ εγώ! Κοίτα τι γαμάω" κλπ. Οι γυναίκες όμως δε ψάχνουν απλά ένα πούτσο που περπατά. Ζητάνε κάτι παραπάνω. Όπως είπε ένας συναγωνιστής πιο πριν, οι γυναίνες στη πλειονότητα τους βιώνουν το σεξ εγκεφαλικά. Ο οργασμός τους επεκτείνεται πολύ πιο πέρα από ενα καυλί "μέσα-έξω" ή ένα γλυφομούνι κλπ. Όποιος μπορεί και έχει μάθει να γαμάει το μυαλό μιας γυναίκας αντί για το μουνί της μόνο, την έχει κατακτήσει ασχέτως πως είναι η εμφάνισή του ή το παράστημά του. Και το βασικότερο είναι το εξής: Ένας ανδρας, ποτέ δε πρόκειτε να το διαφημίζει και να το διατυμπανεί γιατί απλά δεν έχει ανάγκη να το κάνει. Το γνωρίζει τόσο ο ίδιος, όσο και ο περίγυρός του. Και το αντριλίκι δεν είναι η ιδρωτίλα/μασχαλίλα/αρχιδίλα κλπ. Είναι το σύνολο, κάτι που πολλοί δε μπορούν να το χωνέψουν
καλημερα!!Οι γυναίκες είναι άλλη περίπτωση . Η ομορφιά σε αυτές ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. Μια γυναίκα που πολλοί τη θεωρουν άσχημη , υπάρχουν άλλοι που τη θεωρούν όμορφη. Γι?αυτό θα έχετε προσέξει ότι η κάθε μπαζοπαντόφλα σέρνει 15 άντρες. Ενώ η ομορφιά στον άντρα είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. Δε θα δείτε ποτέ έναν άντρα άσχημο να σέρνει 15 γυναίκες (εκτός κι αν είναι δισεκατομμυριούχος)
Επ, τί γίνεται jedai, billk. Πολύ ήρεμους σας βλέπω. Για αρχίστε πάλι κανέναν απολαυστικό διάλογο... ΧαχαχαχαΕγω ειπα οτι δεν ειναι αισθητικα ωραιο να βλεπεις τη μουναρα με ενα που δεν ειναι εξωτερικα ανταξιος της ομορφιας της απλα και μονο αισθητικα.Επισης πιστευω οτι οι περισσοτερες φοβουνται το ΑΡΣΕΝΙΚΟ και θελουν κατι που να μπορουν να ελεγχουν θελουν λιγο πουσταριο λιγο θηλυκο στοιχειο απο τον αντρα.Το ΑΡΣΕΝΙΚΟ το αυθεντικο θα το κυνηγησουν καποιες που δεν ειναι τοσο ομορφες η ειναι σεξουαλικα απελευθερωμενες(τσουλες)οποτε δεν εχουν τιποτα να χασουν
καλημερα!!
βεβαια αφου την πηδηξουν σταματαει να τους σερνει....