trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρεεεεεεεεεεεεε
ρουλι σε καλω να επιβαλλεις την ταξη!
g ταυτιστηκες μαζι μου?
bilik εχεις την καρδια ενος ποιητη!
ρεεεεεεεεεεεεε
ρουλι σε καλω να επιβαλλεις την ταξη!
g ταυτιστηκες μαζι μου?
bilik εχεις την καρδια ενος ποιητη!
Αχ........τι ωραια που ειμαστε ολοι μαζι ονλαιν......να ερθει και ο φλες να παιξουμε καμια μπιριμπα.......τριχωτουλη τι χαμπαρια? (αποσυνδεδεμενε.....χεχεχεχε)
ρεεεεεεεε δεν προλλαβαινω να κανω ριπλαι λεμεεεεε
το 1 μελος στο τσατ που λεει εσυ εισαι? αν ειναι να μπω να κανουμε πριβε........
Δηλαδη εσυ τι θα εκανες? ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΚΟΥΜΕαμα εκανες τον κοπο, εκτος απο το σωμα, να γύμναζες και το μυαλο, σιγουρα δεν θα ειχες τετοιες αποριες.
πως μιλαμε πριβε νιτσα?
Αγαπη θες να κατσεις σε μενα δε θα το μετανιωσει ο ποπουλης σου μετα θα με παρακαλαςπου να ναι το τρελλο μωρο τωρα αραγε?
κατ αρχην στο φλες θα κατσουμε κ οι 2
μετα στους αλλους
μα εισαι σιγουρος πως θελεις?
διοτι αμα σου πω ενταξει κ μετα εσυ αλλαξεις ιδεα μολις με δεις
εγω θα πληγωθω ανεπανορθωτα!
Εισαι σαν την πεταλουδα που εμφανιζεται στην εικονα διπλα στο ονομα σου?
Ναι μ'αρεσεις αγαπη πολυη ιδια
σ αρεσει αυτη?
Μπραβο ρε φιλε,εσυ τουλαχιστον συμφωνεις μ'αυτα που ειπα χθες ετσι δεν ειναι?Σόρρυ κυριοι, αλλά ειμαστε κατωτεροι των περιστασεων! Ο Μπιλκ ανοιξε ενα τρομερό θέμα που μας έχει απασχολήσει όλους και αντι να το τιμησετε με σχετιές ιστορίες ή έστω με μπινελίκια για καργιόλες γκομενες, λέτε ιστορίες για χασμουρητά.
Ως ελάχιστη συμβολή στο διάλογο, μεταφέρω τρομερη σχετική ατακα φίλου μου: "Οταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω ο μάλακας που βρίζουν όλοι, δίπλα στη μουνάρα!"
στη νιτσα δεν αρεσουν οι αντρες με ΑΡΧΙΔΙΑ θελει πουστοφλωρους με τροπουςρε μπιλικ γιατι δε την πεφτεις στη μουνιτσα? αυτη δεν εχει ψυχη?
μπορεις να κανεις κ μαζι της γυμναστικη στα απαυτα σου