δουλειά δεν είχαμε γαμήσαμε το Post. Φίλε μακρυά από τέτοια τηλέφωνα. Τελικά την πατάς. Εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές, μπορεί και δέκα. Οι λόγοι πού την πατάς:
1. Το κόστος είναι σχεδόν το ίδιο, θα το δείς και μόνος σου.
2. Φορτώνεσαι μιά "ψευδογκόμενα".
3. Πάντα η πουτάνα είναι φτηνότερη και την γαμάς όποτε θέλεις. Η γκόμενα σ' ενοχλεί κι' όταν δεν θες.
4. Η αρχή του μπουρδελιάρη είναι η μεγάλη ποικιλία. Έτσι ξεκόβεσαι απ' την αγορά.
5. Δεν είμαστε λιγούρια πού δεν βρίσκουμε να γαμήσουμε, άλλα θέλουμε να τις γαμήσουμε όλες και αυτό δεν γίνεται ερασιτεχνικά.
Εγώ προσωπικά έχω πάρει σε ένα βράδυ 5 διαφορετικά call girls αν ήταν το ίδιο με το δεύτερο χέρι θα κοιμόμουν. Το έχω πάθει όταν παραγνωρίστηκα με κάποιες απ΄αυτές και ήταν σαν δεσμός.
Επίσης μιά άλλη εμπειρία, εκτός απ΄ τις ίδιες σε περνάν σε άλλα τηλέφωνα και ορισμένα απ΄τα κορίτσια πού δουλεύουν σε γραφεία. Σου λεν ότι είσαι πολύ καλός πελάτης και γι΄αυτό να πέρνεις στο τηλέφωνο που σου δείνουν γιά καλύτερη εξυπηρέτηση. Εσύ καμαρώνεις για την διάκριση ενώ στην ουσία σε βάζει στην δική της πελατεία και το προϊόν συνεχώς χάνει την ποικιλία του, λιγότερες πουτάνες. Η γνώμη μου, (αυτό κάνω εγώ) εντοπίστε καλά γραφεία και μείνετε σταθεροί πελάτες εναλάσσοντάς τα. Στην πρώτη μαλακία (σκάρτο πράγμα ή καθυστέρηση) κόψτε τα γιατί σας θεωρούν και μαλάκα, ότι δεν ξέρετε να πάτε παραπέρα. Μουνιά υπάρχουν, ότι κι όσα δέλετε, τα φράγκα λείπουν. Συγνώμη για το συμβουλευτικό ύφος, αλλά έχω δεκαετίες εμπειρία στο άθλημα κι ακόμη την πατάω. Μου έχουν μείνει δυό τρείς που ακόμη δεν μπορώ να ξεκολήσω, στο στύλ δεν με αγαπάς, με αποφεύγεις κλπ. Οι πουτάνες είναι πουτάνες, οι γκόμενες είναι άλλο και πολλές φορές τις παντρευόμαστε κι όλας. Αν ψάχνεις γιά γκόμενα στις στις πουτάνες, βάζεις στο "σπίτι" σου επαγγελματία, αυτό το κάνουν μόνο δύο, οι νταβατζήδες και τα "κοτόπουλα". Αν είσαι το πρώτο, καλές δουλειές, αν όχι, τα κοτόπουλα ξέρεις τι τα κάνουν.