Νέα

Μου αρέσει να χέζω στη θάλασσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλε μου δεν ειναι παθος. Ειμαι γραμμενη σε ενα αντρικο σαιτ.οκ! ειναι δικη μου ευθυνη αυτα που θα ακουσω και θα διαβασω. αλλα οχι και ετσι ειπαμε να χαιρομαστε με την μαλακια του καθενα και να δινουμε θαρρος σε εναν ανωμαλο.

Έλα guzellini μου να σου πω ένα παραμυθάκι

Κάποτε ήταν ένα παιδάκι. Μόλις μεγάλωσε λίγο ανέπτυξε την συνήθεια να τρώει τα σκατά του.
Αυτό συνεχίστηκε γιά πολυ καιρό. Μία μέρα όμως εκεί που τα έτρωγε, βρήκε μία τρίχα.

Έτσι λοιπόν τα σιχάθηκε. Το παιδάκι μεγάλωσε και μετακόμισε στον Βορρά.

Εκεί λοιπόν άρχισε τα ίδια μόνο που τώρα δεν τον ενοχλούν και δεν σιχαίνεται τις τρίχες.

Και επειδή μιλάμε γιά τρίχες τις ιστορίες του τις ανεβάζει σε thread.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μεσα απο αυτο το σαιτ δηλαδη πρεπει να αποδειξουμε οτι η μαλακια δεν εχει ορια??Που εχει 60.000 μελη??αυτοσ ειναι ο σεβασμοσ του προσ εμασ??? αν ηθελα να δω οτι η μαλακια δεν εχει ορια θα πηγαινα καπου αλλου.εισαστε ικανοποιημενοι που το σαιτ βγαινει πρωτη σελιδα στο γκουγκλ αμα πατησεισ χεζω???? αυτεσ ειναι οι φιλοδοξιεσ????
νομίζεις να ότι δεν χαίρονται οι αντμινς γι' αυτό.... όσο πιο πολλές λέξεις σχετίζνται με το σαιτ μέσω του γοογλε.... τόσο πιο πολύς κόσμος θα κάνει κλικ να μπει στο σαιτ... περισσότεροι λογαριασμοί θα γίνουν ... περισσότερο θα διαδοθεί το σαιτ...ουφ τα είπα ... και θα αυξηθούν τα κόμηστρα για διαφημίσεις, θα μπουν και άλλοι συμπουρδελιάρηδες, κοπρολάγνοι ανώμαλοι παιδεραστές... είναι φυσιολογικό και καλό για το σαιτ.
μακάρι να είχα και εγώ στο μπλοκ μου όλους τους ανώμαλους για να βγάλω κανένα φράγκο.

Επισκέπτης
Έλα guzellini μου να σου πω ένα παραμυθάκι

Κάποτε ήταν ένα παιδάκι. Μόλις μεγάλωσε λίγο ανέπτυξε την συνήθεια να τρώει τα σκατά του.
Αυτό συνεχίστηκε γιά πολυ καιρό. Μία μέρα όμως εκεί που τα έτρωγε, βρήκε μία τρίχα.

Έτσι λοιπόν τα σιχάθηκε. Το παιδάκι μεγάλωσε και μετακόμισε στον Βορρά.

Εκεί λοιπόν άρχισε τα ίδια μόνο που τώρα δεν τον ενοχλούν και δεν σιχαίνεται τις τρίχες.

Και επειδή μιλάμε γιά τρίχες τις ιστορίες του τις ανεβάζει σε thread.

θειο ποια εχεις στο αβαταρ βρε?

Επισκέπτης
νομίζεις να ότι δεν χαίρονται οι αντμινς γι' αυτό.... όσο πιο πολλές λέξεις σχετίζνται με το σαιτ μέσω του γοογλε.... τόσο πιο πολύς κόσμος θα κάνει κλικ να μπει στο σαιτ... περισσότεροι λογαριασμοί θα γίνουν ... περισσότερο θα διαδοθεί το σαιτ...ουφ τα είπα ... και θα αυξηθούν τα κόμηστρα για διαφημίσεις, θα μπουν και άλλοι συμπουρδελιάρηδες, κοπρολάγνοι ανώμαλοι παιδεραστές... είναι φυσιολογικό και καλό για το σαιτ.
μακάρι να είχα και εγώ στο μπλοκ μου όλους τους ανώμαλους για να βγάλω κανένα φράγκο.
σωστος ο συναδελφος....ολα για τη διαφημιση αγαπητε...

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1

οκ ειμαι μικρη ακομα θα μαθω αλλα μαλλον δεν ειναι του στιλ μου... σορρυ.αν νομιζουν οτι βαζοντασ την λεξη χεζοντασ στο γκοθγκλ τηα γινει δημοφηλεσ το σαιτ οκ  τι να πω???? ολα για χαρη τησ μαζασ........ :helpplea:

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητε δημητρακη...
θα ηθελα σε παρακαλω αφου βλεπω οτι μπορεις.. ενα βιντεο που να πιστοποιει την πραγματικη κατασταση και οχι τα "υποτιθεμενα" βιντεο... θα ηθελα ενα βιντεο με ηχο... με πονο.. με αφουγκρασμο της πραγματικης καταστασεως.. κοινος ζηταω ενα βιντεο που το περιεχομενο θα ανταποκρινετε στην πραγματικοτητα.. θελω να πιστοποιει τη λαικη ρηση... η σωστη ποσοτητα στην αναλογη ποιοτητα... ευχαριστω .

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αγαπητε δημητρακη...
θα ηθελα σε παρακαλω αφου βλεπω οτι μπορεις.. ενα βιντεο που να πιστοποιει την πραγματικη κατασταση και οχι τα "υποτιθεμενα" βιντεο... θα ηθελα ενα βιντεο με ηχο... με πονο.. με αφουγκρασμο της πραγματικης καταστασεως.. κοινος ζηταω ενα βιντεο που το περιεχομενο θα ανταποκρινετε στην πραγματικοτητα.. θελω να πιστοποιει τη λαικη ρηση... η σωστη ποσοτητα στην αναλογη ποιοτητα... ευχαριστω .
τωρα κανω διαιτα και χεζω πολυ λιγο.και μου ειναι δυσκολο να παρακαλεσω γκομενα να χεσει!στην Ελλαδα παντος αν ερθω και χεσω στη θαλασσα σιγουρα θα το τραβηξω σε βιντεο!

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
τωρα κανω διαιτα και χεζω πολυ λιγο.και μου ειναι δυσκολο να παρακαλεσω γκομενα να χεσει!στην Ελλαδα παντος αν ερθω και χεσω στη θαλασσα σιγουρα θα το τραβηξω σε βιντεο!
μηπως σου φαινεται υπερβολικο να ταιριαξεις τις δυο αναλογιες? με στεναχωρεις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Eχω μια απορια,ποσοι πια πατανε στο google τη λεξη "χεζω" και εχουν αγχωθει ολοι που βγαινει πρωτα το bourdela.com..
Καλυτερο ειναι να πατας δηλαδη "σπερμα στα εσωρουχα γυναικων των φιλων μου" και να βγαινει παλι το σαιτ?
Αγχωνεστε λες και ειναι δικο σας το σαιτ..

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Απο μικρος μου αρεσε να χεζω στη θαλασσα.ωραιο πραγμα.βεβαια θελει προσοχη να μην φας το σκατο στην πλατη!
Ε, τότε δώσε ένα ραντεβού να συναντηθείς με τον άλλο πανηλίθιο που "www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,38815.0]του αρέσει να χύνει στη θάλασσα[/url]" για να ανταλλάξετε απόψεις.

Όπως είπα και στον άλλο ακόμη πιο ηλίθιο, ακόμη κι αν κάνουν την βλακεία άθλημα, πάλι σε δική σας κατηγορία θα παίζετε - οι δυο σας! Κι εσύ και ο άλλος ανόητος μπούφος. Άντε να ανοίξουν τα σχολεία, μπας και βρείτε καμια καλύτερη ασχολία (πχ να βαρατε μαλακία με τη σκέψη πως μια μέρα θα γαμήσετε πραγματική γυναίκα και όχι την παλάμη σας) μήπως και το forum ηρεμήσει με τον βομβαρδισμό ηλιθιότητας. Ανόητε καραγκιοζάκο που ανοίγεις ότι πιο ηλίθιο post μπορεί να φανταστεί ο νοσηρός σου εγκέφαλος - αν διαθέτεις κάτι ανάλογο! Έχεις και 1700 post... να τα χαίρεσαι.

Είναι μερικές φορές που σκέφτομαι οτι το ban είναι η μοναδική λύση, αφου μερικοί έχουν υποστεί μόνιμη διανοητική βλάβη και δεν μπορούν να σταθούν σε ένα δημόσιο forum

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ε, τότε δώσε ένα ραντεβού να συναντηθείς με τον άλλο πανηλίθιο που "www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,38815.0]του αρέσει να χύνει στη θάλασσα[/url]" για να ανταλλάξετε απόψεις.

Όπως είπα και στον άλλο ακόμη πιο ηλίθιο, ακόμη κι αν κάνουν την βλακεία άθλημα, πάλι σε δική σας κατηγορία θα παίζετε - οι δυο σας! Κι εσύ και ο άλλος ανόητος μπούφος. Άντε να ανοίξουν τα σχολεία, μπας και βρείτε καμια καλύτερη ασχολία (πχ να βαρατε μαλακία με τη σκέψη πως μια μέρα θα γαμήσετε πραγματική γυναίκα και όχι την παλάμη σας) μήπως και το forum ηρεμήσει με τον βομβαρδισμό ηλιθιότητας. Ανόητε καραγκιοζάκο που ανοίγεις ότι πιο ηλίθιο post μπορεί να φανταστεί ο νοσηρός σου εγκέφαλος - αν διαθέτεις κάτι ανάλογο! Έχεις και 1700 post... να τα χαίρεσαι.

Είναι μερικές φορές που σκέφτομαι οτι το ban είναι η μοναδική λύση, αφου μερικοί έχουν υποστεί μόνιμη διανοητική βλάβη και δεν μπορούν να σταθούν σε ένα δημόσιο forum
μ'αρεσει που ολοι μας ΒΡΙΖΕΤΑΙ αλλα τα ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ!αν ηταν τοσο συχαμερα και δεν σας αρεσαν δεν θα γραφατε!αλλα ουτε θα το ανοιγατε το Thread!οπως δεν ανοιγω καν τα Thread του τυπου:το καλοκαιρι θα'ναι ωραια με την κουπα στον Πειραια,Πρασινε Θεε,Αρης,Παοκ κ.τ.λ!ουτε καν τα διαβαζω!αφου τα διαβαζεις μας δινεις αξια!εμας και στα σκατα μας και στα χυσια μας!

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
μ'αρεσει που ολοι μας ΒΡΙΖΕΤΑΙ αλλα τα ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ!αν ηταν τοσο συχαμερα και δεν σας αρεσαν δεν θα γραφατε!αλλα ουτε θα το ανοιγατε το Thread!οπως δεν ανοιγω καν τα Thread του τυπου:το καλοκαιρι θα'ναι ωραια με την κουπα στον Πειραια,Πρασινε Θεε,Αρης,Παοκ κ.τ.λ!ουτε καν τα διαβαζω!αφου τα διαβαζεις μας δινεις αξια!εμας και στα σκατα μας και στα χυσια μας!
βλεπω μητσακλα τα συνδιαζεις ολα... :dancing:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Νομίζω ότι σιγά σιγά πρέπει να την κάνουμε από το σαίτ, >:( δεν αξίζει πια τον κόπο.
Αφεντικά πάρτε μέτρα, γιατί στο τέλος θα μείνετε με του σκατάδες τους χυσάδες και αυτούς που γαμάνε τις μάνες τους και τις πεθερές τους :jerking:

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
το επομενο θεμα θα ειναι "μου αρεσει να κανω εμετους στη θαλασσα"

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1

κατι μου λει οτι ισε φασιστομουτρο βλαχοδεκσιος αγαμιτος

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
κατι μου λει οτι ισε φασιστομουτρο βλαχοδεκσιος αγαμιτος
κατοι μου λαιη ωτει ύναι ληγαισ ει οραισ σου στω φωρουμ κε ωπου να'νε θα αναπσει το πρασηνω σιμαδακη "warned" ί "banned" πανο απώ τω αβαταρ ςου

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κατοι μου λαιη ωτει ύναι ληγαισ ει οραισ σου στω φωρουμ κε ωπου να'νε θα αναπσει το πρασηνω σιμαδακη "warned" ί "banned" πανο απώ τω αβαταρ ςου
αμα γινι αυτο απλα θα επιβεβεοθουν αυτα που ιπα παραπανο

skatoflwros

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ολοι βρίζουμε τους ανώμαλους εδωμέσα αλλά τις 7 σελιδούλες τις γεμίσαμε...

Επίσης ερώτηση, το χέσιμο στη θάλασσα το βγάλαμε ανωμαλία, οκ κ εγώσ συμφωνώνω

Το χυσιμο στη θάλασσα το βγάλαμε ανωμαλία. 'αντε να πάει στο διάλο κ εδώ  συμφωνώ..

Το κατούρημα στη θάλασσα που κάνουμε όλοι, κ στις πισίνες, ανωμαλία κ γυφτιά δεν είναι; Στο σκατό πειραχτήκαμε επειδή θα επιπλέει;

Ο τύπος που χύνει στα εσώρουχα της κουμπάρας του είναι λιγότερο ανώμαλος απο το Δημητράκη , που δε λέω μαλακίες του κερατά λεει, αλλά κάνει το χαβαλέ του ?

Τί ασχολιόμαστε τώρα...αν οι υπεύθυνοι χεστήκανε για τα ποστς άλλο τόσο θα χέζει κ ο βόθρος στη θάλασσα...ότι κ να λέμε οι άλλοι για να γεμίζουν τις σελίδες θα ναι

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ρε δηθενηθικολογοι καπωςπρεπειστες και καθωςπρεπειστες.
το χεσιμο στην θαλασα που κανει κακο ? και σε τι ?
τα ψαρια που χεζουν?
εχετε δει φαλαινα να χυνει ?
εσεις που πετατε στην θαλασα  πλαστικα μπουκαλια και τα αδεια κουτακια απο μπυρα μιλατε?

αλλαξε ρε συ δημητρακη την λεξη χεζω σε ΑΦΟΔΕΥΩ.
θα μας παρεξηγησουν στο γκουγκλ
η 'λαικη σου εκφραση' πειραξε καποιους για το ιματζ που θα δημιουργηθει στο γκουγκλ.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
αυτο , μελη, πρεπει να ειναι ενα θεμα που κακως εμεινε στην αφανεια απο το μακρυνο 2008!

1η διαπιστωση : ο χαντοκ δεν εφαγε warned ουτε μεχρι το 2013 πουμεινε στο σαιτ.
2η διαπιστωση : o pathfinder απεχωρησε πρωτος το 2009

απο τοτε ποσες ολυμπιακες πισινες απο σκατα λετε να εχουν αδειασει στις ελληνικες θαλασσες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom