Νέα

Μου αρέσει να χέζω στη θάλασσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
είχα να μπω 1 βδομάδα και τι βλέπω τωρα;;;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τι να πω......
ό,τι μαλακία του κατέβει του καθενός..... >:(

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
εχετε φαει ποτε ψαρι τηγανητο , το οποιο πριν το ψαρεψετε ειχε φαει μεσα στην θαλασα απο τις δικες σας κουραδες ?

εγω εχω φαει.
καποτε θα σας πω αυτη την ιστορια.

η ΚΟΥΡΑΔΑ ειναι ο αγαπημενος μεζες των ψαριων. (πλουσια τροφη σε πρωτεεινες οφελιμες για την σωστη αναπτυξη του ψαριου)

το χεσιμο στην θαλασα ειναι απολαυση.
το δροσερο θαλασινο νερο που σου χαιδευει δημητρακη την κωλοτρυπιδα οταν βγει  η κουραδα μην μου πεις οτι δεν ειναι απολαυση?

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
H :jerking: οργιάζει καλπάζοντας...

Φταίω κι εγώ που προσέθεσα ένα ποστ εδώ πέρα... Καλός :jerking: κι εγώ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ωραια και ''εξυπνα'' νεα θρεντακια.
:jerking:Οποιος το κανει στη θαλασσα το λιγοτερο που ειναι ενα ζωο με μορφη ανθρωπου.
:jerking: :jerking: :think:Τελικα ολοι για το vothro τωρα που τον αφησε και ο Αχμετ γιατι ανοιξε η γυναικα του ψιλικατζιδικο(ειδατε επιδοτησεις το κρατος στα Πακια?)
η γινεκα του Αχμετ ινε ελινιδα(ζοντοχιρα με πεδι) κε ο αχμετ ινε πια ελλινας,στρατο δε ξερο αν πανε οι νεοελλινοπακιστανι ,παντος ινε πεδι εργατικοτατο και θηριο γομαρι

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
το χεζω 1.περσι εχεσα στο μπανιο στο Νοβγκοροντ [youtube=425,350]ccZrSSHV-Kw[/youtube]
τωρα ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!το θρυλικο hezo 2 !!!!

Μπράβο dimitrakis29!!!! :idiot:

Βλέπω έχεις άτριχο κοριτσίστικο κώλο όλο κάυλα!!! :rockon: :rockon:
Και απο το μέγεθος των σκατών, σφιχτή μικρή κολοτρυπίδα!!! ;)
Τυχερός όποιος σε πρωτογαμήσει!!! :dancing: :dancing:
Ευγε παιδί μου!!! Με αγωνία περιμένουμε και το το χεζω 3, που θα χέζεις ανάποδα !!! :cheesy: :cheesy:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
dimitrakis29, θέλουμε και DVD με Extras και Behind The Scenes
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ακομα να το σβησουν αυτο το θεμα????????/ :uglystupid:

Επισκέπτης
αντε βρε ,''κλανετε στη μπανιερα''θα ναι το επομενο???

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζεις.

Όλα τα βλέπουν οι mods
Είναι σαν κάτι μετά το θεό.  "Πανταχού παρόντες".

Αλλά δε σβήνω τίποτα.
Άσ' τα να υπάρχουν, όπου έτσι αποδεικνύεται το λάθος του ρητού "Και η μαλακία έχει τα όριά της".

Δεν έχει.

Ας τα σβήσει άλλος mod.

μεσα απο αυτο το σαιτ δηλαδη πρεπει να αποδειξουμε οτι η μαλακια δεν εχει ορια??Που εχει 60.000 μελη??αυτοσ ειναι ο σεβασμοσ του προσ εμασ??? αν ηθελα να δω οτι η μαλακια δεν εχει ορια θα πηγαινα καπου αλλου.εισαστε ικανοποιημενοι που το σαιτ βγαινει πρωτη σελιδα στο γκουγκλ αμα πατησεισ χεζω???? αυτεσ ειναι οι φιλοδοξιεσ????

Επισκέπτης
μεσα απο αυτο το σαιτ δηλαδη πρεπει να αποδειξουμε οτι η μαλακια δεν εχει ορια??Που εχει 60.000 μελη??αυτοσ ειναι ο σεβασμοσ του προσ εμασ??? αν ηθελα να δω οτι η μαλακια δεν εχει ορια θα πηγαινα καπου αλλου.εισαστε ικανοποιημενοι που το σαιτ βγαινει πρωτη σελιδα στο γκουγκλ αμα πατησεισ χεζω???? αυτεσ ειναι οι φιλοδοξιεσ????
ηρεμα κοπελια...ουτε ο κολωκοτρωνης πια τετοιο παθος....

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ηρεμα κοπελια...ουτε ο κολωκοτρωνης πια τετοιο παθος....

καλε μου δεν ειναι παθοσ.ειμαι γραμμενη σε ενα αντρικο σαιτ.οκ! ειναι δικη μου ευθυνη αυτα που θα ακοθσς και θα διαβασω. αλλα οχι και ετσι ειπαμε να χαιρομαστε με την μαλακια του καθενα και να δινουμε θαρροσ σε εναν ανωμαλο.

Επισκέπτης
καλε μου δεν ειναι παθοσ.ειμαι γραμμενη σε ενα αντρικο σαιτ.οκ! ειναι δικη μου ευθυνη αυτα που θα ακοθσς και θα διαβασω. αλλα οχι και ετσι ειπαμε να χαιρομαστε με την μαλακια του καθενα και να δινουμε θαρροσ σε εναν ανωμαλο.
το οτι εισαι σε αντρικο σαιτ δε λεει κατι...εχω ακουσει γυναικες να λενε χειροτερα κατ ιδιαν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom