You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μouthfucking
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JL
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Μεγ. Αλεξάνδρου 28 στο ισόγειο. Εκεί υπήρχε (όχι πολύ παλιά, μέχρι και πριν κάνα 2μηνο) μια Μαρία, ψηλή, με κωλάρες και μπουτάρες, μελαχροινό μωρό. Αυτή την έβαζα καθιστή στο προσκέφαλο του κρεβατιού κι εγώ από πάνω όρθιος την γαμούσα στο στόμα ανελέητα, αντέχει πολλά! Μια φορά την είχα χύσει κιόλας, ενώ το πρόγραμμα δεν περιελάμβανε χύσιμο στο στόμα!!! Δεν αντέδρασε άσχημα, απλά εξεπλάγην και πήγε και τα έφτυσε!
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 107
- Like
- 5.691
- Πόντοι
- 24.130
Το θέμα με ενδιαφέρει και εμένα οπωσδήποτε, αν κάποιος με ενημερώσει για κάποια τέτοια θα του είμαι ευγνώμων.
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 546
- Πόντοι
- 36
ευγεΜεγ. Αλεξάνδρου 28 στο ισόγειο. Εκεί υπήρχε (όχι πολύ παλιά, μέχρι και πριν κάνα 2μηνο) μια Μαρία, ψηλή, με κωλάρες και μπουτάρες, μελαχροινό μωρό. Αυτή την έβαζα καθιστή στο προσκέφαλο του κρεβατιού κι εγώ από πάνω όρθιος την γαμούσα στο στόμα ανελέητα, αντέχει πολλά! Μια φορά την είχα χύσει κιόλας, ενώ το πρόγραμμα δεν περιελάμβανε χύσιμο στο στόμα!!! Δεν αντέδρασε άσχημα, απλά εξεπλάγην και πήγε και τα έφτυσε!
Skipper!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 652
- Πόντοι
- 81
Όλγα! Διδυμου 27 το δέχεται αδιαμαρτύρητα... Επέστρεψε δουλεύει πρωί.
olympos66
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 221
- Πόντοι
- 1.245
Έχει κριτικές κάπου;Όλγα! Διδυμου 27 το δέχεται αδιαμαρτύρητα... Επέστρεψε δουλεύει πρωί.
Skipper!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 652
- Πόντοι
- 81
Έχει κριτικές κάπου;
Πολύ πρόσφατη από συμπαίκτη. Γύρισε η κοπέλα από τα βόρεια... είχε πάει για ανανέωση τουριστικής visa!
olympos66
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 221
- Πόντοι
- 1.245
Ευχαριστώ.
Πολύ πρόσφατη από συμπαίκτη. Γύρισε η κοπέλα από τα βόρεια... είχε πάει για ανανέωση τουριστικής visa!
fadasmataki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ενδιαφερον θεμα παιδια , άλλες προτασεις? ^^
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2