Νέα

Μόσχα - τρομοκρατικό χτύπημα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ευθυνεται για το μακελειό;

• Οι ουκρανοί

Ψήφοι: 20 14,9%
  • Ο πούτιν, προβοκάτσια είναι

Ψήφοι: 15 11,2%
  • Οι αμερικανοί

Ψήφοι: 17 12,7%
  • Ο μητσοτάκης ο γκαντέμης

Ψήφοι: 10 7,5%
  • Ο Δημητράκης. Έχει θυμώσει με τις ρωσίδες

Ψήφοι: 10 7,5%
  • Η μπακοδήμου και τα βυζιά της

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Η Ε.Ε και η δύση όλη

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Οι κινέζοι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Η γαλλική σουπιά

Ψήφοι: 3 2,2%
  • Ισλαμιστές

Ψήφοι: 32 23,9%
  • Ρώσοι αντικαθεστωτικοί

Ψήφοι: 7 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.035
Πόντοι
1.056
ναι....αν είδες το βίντεο με αυτόν που έπιασαν είχε χέσει παντελόνι κανονικά...

μάλλον ήξερε ότι θα κάνει ''διακοπές'' :confused:

Αυτά ήταν τα προκαταρκτικά.Αν ο Ναβάλνι πέθανε από φυσικά αίτια καταλαβαίνεις τι περιμένει τον τύπο.Φωτός δε θα παίζουνε πλέον.Μπορεί να τον βγάλουνε με κανά κομένο αρχίδι τρομοκράτη στο στόμα ή τίποτα τέτοιο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Αυτά ήταν τα προκαταρκτικά.Αν ο Ναβάλνι πέθανε από φυσικά αίτια καταλαβαίνεις τι περιμένει τον τύπο.Φωτός δε θα παίζουνε πλέον.Μπορεί να τον βγάλουνε με κανά κομένο αρχίδι τρομοκράτη στο στόμα ή τίποτα τέτοιο.
αυτό λέω....

από την άλλη αν μπήκε μέσα στους πολίτες και άνοιξε πυρ σε αθώους και τους καθάρισε καλά να πάθει

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Μη κρινεις τυπε τα γραφομενα του καθενος. Ειδικα αν δεν εχεις ιδεα για το τι εστι Ρωσσια, ειδικα αν δεν εχεις παει ουτε για μια βδομαδα εκδρομη, οχι να ζησεις. Σιγουρα τα ποσοστα των εκλογων δεν αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα αλλα ο Πουτιν εχει εται κι αλλιως την υποστηριξη του λαου του. Ακομα κι αν τα 9/10 πεινανε, νοιωθουν ασφαλεια γιατι ειναι πατριωτης

Θα σε απογοητεύσω. Τα γραφόμενα θα τα κρίνω. Forum είναι άλλωστε, γι αυτό είμαστε εδώ.

Τα πρόσωπα δε μπορώ να κρίνω, κάτι που κάνεις εσύ μιας και μιλάς για πράγματα που δε ξέρεις.
Για την ιστορία, και Ρωσία έχω πάει, και πολλούς Ρώσους φίλους έχω με τους οποίους συζητάω αρκετά συχνά.

Ασφάλεια νιώθουν από ποιόν; Τους απείλησε ποτέ κανείς εκεί στη Μόσχα;
Τον πατριωτισμό του Πουτιν τί να τον κάνουν άμα πεινάνε; Να τον φάνε;

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.035
Πόντοι
1.056
Μάλλον το πλάνο ήταν να τους σκοτώσουν οι Ουκρανοί όταν θα προσπαθούσαν να περάσουν τα σύνορα.Μετά θα έλεγε ο ISIS ήταν δικοί μας,οι Ουκρανοί να τους καθαρίσαμε κτλ.Τώρα έχει στραβώσει για τα καλά γιατί τους πιάσανε οπότε θα ακολουθήσουν ομολογίες που θα αμφισβητηθούν βέβαια.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Θα σε απογοητεύσω. Τα γραφόμενα θα τα κρίνω. Forum είναι άλλωστε, γι αυτό είμαστε εδώ.

Τα πρόσωπα δε μπορώ να κρίνω, κάτι που κάνεις εσύ μιας και μιλάς για πράγματα που δε ξέρεις.
Για την ιστορία, και Ρωσία έχω πάει, και πολλούς Ρώσους φίλους έχω με τους οποίους συζητάω αρκετά συχνά.

Ασφάλεια νιώθουν από ποιόν; Τους απείλησε ποτέ κανείς εκεί στη Μόσχα;
Τον πατριωτισμό του Πουτιν τί να τον κάνουν άμα πεινάνε; Να τον φάνε;
Να το διορθωσω λοιπον. Μπορεις νομιζω να κρινεις χωρις να χαρακτηριζεις γιατι δεν οδηγει πουθενα. Χαρακτηριζοντας γραφομενα χαρακτηριζεις εμμεσα τους γραφοντες. Τι εννοεις οταν λες δεν ξερω; Εντελως πληροφοριακα λοιπον αυτον τον Οκτωβριο κλεινω 24 χρονια που εχω σχεση με τη χωρα και σιγουρα εχω συναναστραφει με περισσοτερους απο εσενα σε καθε επιπεδο και τομεα.
Ρωσσια να ξερεις οτι ειναι ολο το υπολοιπο εκτος της πρωτευουσας. Και ολο το υπολοιπο απειληθηκε απειλειται και θα απειλειται. Οι λογοι ειναι μεγαλη συζητηση.
Τοσο η Σοβιετικη Ενωση οσο και η σημερινη Ρωσσια διαχρονικα υφισταται επειδη υπαρχει ο πατριωτισμος, ασχετως φρονιματων πολιτικων πεποιθησεων και πολιτικων πιστευω. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Να το διορθωσω λοιπον. Μπορεις νομιζω να κρινεις χωρις να χαρακτηριζεις γιατι δεν οδηγει πουθενα. Χαρακτηριζοντας γραφομενα χαρακτηριζεις εμμεσα τους γραφοντες. Τι εννοεις οταν λες δεν ξερω; Εντελως πληροφοριακα λοιπον αυτον τον Οκτωβριο κλεινω 24 χρονια που εχω σχεση με τη χωρα και σιγουρα εχω συναναστραφει με περισσοτερους απο εσενα σε καθε επιπεδο και τομεα.
Ρωσσια να ξερεις οτι ειναι ολο το υπολοιπο εκτος της πρωτευουσας. Και ολο το υπολοιπο απειληθηκε απειλειται και θα απειλειται. Οι λογοι ειναι μεγαλη συζητηση.
Τοσο η Σοβιετικη Ενωση οσο και η σημερινη Ρωσσια διαχρονικα υφισταται επειδη υπαρχει ο πατριωτισμος, ασχετως φρονιματων πολιτικων πεποιθησεων και πολιτικων πιστευω. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.

Σε προηγούμενο ποστ σου μου είπες να μη κρίνω αν δεν έχω πάει Ρωσία.
Και σου απάντησα, ότι δεν ξέρεις αν έχω πάει Ρωσία άρα καλύτερα να μη μιλας.
Επίσης... ούτε αν έχεις συναναστραφεί με περισσότερους Ρώσους από μενα ξέρεις.
Ας μη το συνεχίσουμε όμως αυτό γιατί είναι σα να τσακωνόμαστε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Ο Πούτιν είναι δικτάτορας. Αποδεδειγμένα.
Οι δικτάτορες συνηθίζεται να πουλάνε μπόλικο πατριωτισμό για να επιβιώσουν.
Αυτό κάνει και ο Πούτιν.
Τα περί ασφάλειας, είναι ανοησίες.
Ο μέσος Ρώσος, έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει στον τοπο από "φυσικά αίτια" βεβαίως εαν ψελλίσει κάτι δημόσια εναντίον του Πουτιν, παρά από κάποιον εξωτερικό κίνδυνο.
Τώρα για το ότι είναι ΟΚ να πεινάνε, εφόσον είναι "ασφαλείς"... ασχολίαστο.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Σε προηγούμενο ποστ σου μου είπες να μη κρίνω αν δεν έχω πάει Ρωσία.
Και σου απάντησα, ότι δεν ξέρεις αν έχω πάει Ρωσία άρα καλύτερα να μη μιλας.
Επίσης... ούτε αν έχεις συναναστραφεί με περισσότερους Ρώσους από μενα ξέρεις.
Ας μη το συνεχίσουμε όμως αυτό γιατί είναι σα να τσακωνόμαστε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Ο Πούτιν είναι δικτάτορας. Αποδεδειγμένα.
Οι δικτάτορες συνηθίζεται να πουλάνε μπόλικο πατριωτισμό για να επιβιώσουν.
Αυτό κάνει και ο Πούτιν.
Τα περί ασφάλειας, είναι ανοησίες.
Ο μέσος Ρώσος, έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει στον τοπο από "φυσικά αίτια" βεβαίως εαν ψελλίσει κάτι δημόσια εναντίον του Πουτιν, παρά από κάποιον εξωτερικό κίνδυνο.
Τώρα για το ότι είναι ΟΚ να πεινάνε, εφόσον είναι "ασφαλείς"... ασχολίαστο.
Φιλος σαφως και δεν ηξερα αν εχεις παει ή οχι στη Ρωσσια.
Το ποιος συναναστρεφεται με πιο πολλους δεν εχει να κανει με το οτι εξυπακουεται οτι την εχει και μεγαλυτερη. Αντικειμενικα ομως 24 χρονια εχοντας ζησει εργαστει και «περπατησει» τη χωρα απ ακρη σ ακρη, ειναι νορμαλ να εχω συναναστραφει και με περισσοτερο κοσμο. Να το πω αλλιως εχω μπει σε περισσοτερα σπιτια επιχειρησεις και διαφορετικες ομαδες που εχουν αποψη. Αποψη φυσικα και σαν την δικη σου, των γνωστων φιλων σου και δεν φοβουνται να την εκφρασουν σε καθε περιπτωση. Η Ρωσσια δεν ειναι Βορεια Κορεα.
Φυσικα οπως το θετεις ο Νομος εκει ειναι διαφορετικος αν καποιος πει δημοσια «Μητσοτακη γαμιεσαι» για τον εκει δικτατορα οπως λες. Εκει απλα ο Νομος τηρειται.
Τελος δεν ειναι οκ να πεινανε, σιγουρα.
Να ρωτησεις ομως τους φιλους σου να σου πουν αν πεινανε περισσοτερο τωρα ή πριν τα χρονια του Πουτιν. Δεν τον υποστηριζω, τον σεβομαι.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Το βασικό είναι οτι συνέλαβαν τους τύπους.Αυτό ανησυχεί τη Δύση.Τα σκάτωσαν οι τρομοκράτες,οι Ρώσοι είναι ανελέητοι.Σε μια μέρα πιστεύω θα τα έχουν ξεράσει όλα και οι Ρώσοι θα αρχίσουν να καθαρίζουν κόσμο μέσα κι έξω.Παίζει και να τους κουβαλήσουν Ρωσία για λαικές δίκες.Πιο πιθανό να τους βρίσκουν και να τους σκοτώνουν επί τόπου όπου κρύβονται Τουρκία,Ευρώπη κτλ.
ηδη στον εναν,του εκοψαν το αυτι και το εδωσαν να το φαει....
Οταν σε καποιον απο αυτους, του κοψουν τα αρχιδια,τα χτυπησουν ομελετα και του δωσουν να τα φαει τηγανητα,οι αλλοι θα κελαηδησουν.... Δεν ηταν φανατικοι ισλαμιστες που θα πεθανουν και δεν θα βγαλουν κιχ...για να πανε στον παραδεισο με τις 72 παρθενες...
Ο αλλος δηλωσε οτι το εκανε για τα λεφτα,επειδη δεν εβρισκε δουλεια....:confused:
Τι κανει η ανεργια ρε πουστη μου...

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.035
Πόντοι
1.056
Αυτοί θα πεθάνουν όλοι το ξέρουν.Απλά οι Ρώσοι τους λένε πείτε μας τι ξέρετε για να σας σκοτώσουμε μια ώρα αρχύτερα να μην υποφέρετε.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.170
Πόντοι
456
Μπορεί άνετα να ήταν ισλαμια. Λογικά θα θέλουνε να γίνουν ξανά το " κουλ " θέμα στην επικαιρότητα. Έχει χρόνια η διεθνής επικαιρότητα να μιλήσει για το ISIS ειδικά μετά την επικράτηση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

Οι Ταλιμπάν σημειωτέον με το ISIS είναι αντίπαλοι.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
ποιος ευθυνεται ? λογικα ο Πουτιν και ο Τραμπ (δηλ. ρεπουμπλικανοι). ευκολακι.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.722
Πόντοι
18.496
IMG-e9a6764b00fa04be652c911361b9a7e3-V.jpg

Προσοχή μη χτυπήσετε όπως πέφτετε από το συννεφάκι σας
εμ βεβαια αυτο το ξερανε εδω κ εικοσι μερες,αλλα για την επιθεση της χαμας που βρισκεται ενα χιλιομετρο μακρια απο τα κεντρικα της μοσαντ δεν το ηξερε κανενας κ πιαστηκανε ολοι στον υπνο χαχαχα

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
εμ βεβαια αυτο το ξερανε εδω κ εικοσι μερες,αλλα για την επιθεση της χαμας που βρισκεται ενα χιλιομετρο μακρια απο τα κεντρικα της μοσαντ δεν το ηξερε κανενας κ πιαστηκανε ολοι στον υπνο χαχαχα
Αυτο ακριβως..

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Καλά ρε τυπε εντάξει δεν είναι σαν την δεκαετία του 90 να επικρατεί χάος αλλά η προπαγάνδα του καθεστώτος θέλει να μας πείσει πως ζουν καλύτερα από την " κακή και παρακμάζουσα " δύση μην τρελαθουμε κιόλας .......τώρα για τον πατριωτισμό που λες αν δεν ήταν οι Αμερικάνοι στον " μεγάλο πατριωτικό πόλεμο " θα έχαναν οι Ρώσοι και τα σημερινά σύνορα τους θα ήταν κοντά στα Ουράλια ....πέρα από την απόβαση στην Νορμανδία πριν από αυτήν τόνοι όπλων αγαθών και πρώτων υλών έφταναν από τις ΗΠΑ ( που δεν διεξήγαγε πόλεμο στα εδάφη της αρα η παραγωγή ήταν αλώβητη ) στη σοβιετική Ένωση .....είναι λίγο προπαγάνδα ψυχροπολεμική πως τους έσωζε πάντα ο πατριωτισμός τους

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
Καλά ρε τυπε εντάξει δεν είναι σαν την δεκαετία του 90 να επικρατεί χάος αλλά η προπαγάνδα του καθεστώτος θέλει να μας πείσει πως ζουν καλύτερα από την " κακή και παρακμάζουσα " δύση μην τρελαθουμε κιόλας .......τώρα για τον πατριωτισμό που λες αν δεν ήταν οι Αμερικάνοι στον " μεγάλο πατριωτικό πόλεμο " θα έχαναν οι Ρώσοι και τα σημερινά σύνορα τους θα ήταν κοντά στα Ουράλια ....πέρα από την απόβαση στην Νορμανδία πριν από αυτήν τόνοι όπλων αγαθών και πρώτων υλών έφταναν από τις ΗΠΑ ( που δεν διεξήγαγε πόλεμο στα εδάφη της αρα η παραγωγή ήταν αλώβητη ) στη σοβιετική Ένωση .....είναι λίγο προπαγάνδα ψυχροπολεμική πως τους έσωζε πάντα ο πατριωτισμός τους
Ρε τυπε οκ δε μπορω να γραψω τίποτα πλεον απ τη στιγμη που θεωρεις ακμαζουσα και καλη τη Δυση. Απαντησε μου σε κατι μονο για να καταλαβω πως σκεφτεσαι: Ποσους πολεμους ξεκινησε η Ρωσσια/ΕΣΣΔ και ποσους η Αμερικη; Ξεκινησε ρωταω επεκτατικα και ρυθμιστικα και οχι απλα εμπλοκη λογω συνθηκων συμμαχιων κλπ.
Καποιοι εχετε παρεξηγησει το πως γραφω για τους Ρωσσους.
Δε χρειαζεται να συνεχισω γιατι δεν προκειται να βγει ακρη.

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Ρε τυπε οκ δε μπορω να γραψω τίποτα πλεον απ τη στιγμη που θεωρεις ακμαζουσα και καλη τη Δυση. Απαντησε μου σε κατι μονο για να καταλαβω πως σκεφτεσαι: Ποσους πολεμους ξεκινησε η Ρωσσια/ΕΣΣΔ και ποσους η Αμερικη; Ξεκινησε ρωταω επεκτατικα και ρυθμιστικα και οχι απλα εμπλοκη λογω συνθηκων συμμαχιων κλπ.
Κάθε μεγάλη δύναμη είναι ιμπεριαλιστική...η σοβιετική Ένωση εισέβαλε ( και έχασε όπως και οι ΗΠΑ ) στο Αφγανιστάν επίσης κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου ενίσχυε τις διαφορές σοσιαλιστικές μπανανιές της λατινικής Αμερικής είτε οικονομικά είτε στρατιωτικά ....αυτό το " η δύση είναι μόνο κακή " είναι ψέμα ....τώρα αυτό που λες για την παρακμή της δύσης συγκριτικά με Ρωσία Ιράν Κίνα β.κορεα κλπ τουλάχιστον οικονομικά τα πράγματα είναι καλύτερα....ο κάθε τριτοκοσμικός που δεν έχει στον ήλιο μοίρα θέλει είτε να έρθει στην ΕΕ είτε να πάει ΗΠΑ Καναδά Αυστραλία κλπ αν στη Ρωσία ζούνε καλύτερα γιατί δεν είναι πόλος έλξης ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους ??? Δεν είναι στο χαλί του 90 που γέμισαν τα μπουρδέλα τα κωλομπαρα τα στριπτιζαδικα μουναρες Ρωσίδες αλλά ότι είναι και οι πρώτοι στον κόσμο και προσπέρασαν τις ΗΠΑ και την ΕΕ αυτά είναι προπαγανδιστικα παραμύθια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
για κάτι επιθέσεις πριν μερικά χρόνια στο Παρίσι (Μπατακλάν κλπ) δεν άκουσες κουβέντα ε;
Γιατί να μην έχουν ποικιλία στις μεθόδους τους οι τρομοκράτες ;
Τους δεσμεύει κανείς να ανατινάζονται βελαζοντας στα αραβικά ;

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Επίσης είναι υποκρισία να λες η δύση είναι σε παρακμή αλλά να ζεις σε αυτήν Αφού όπως λες έχεις άκρες εκεί και γνωρίζεις κόσμο γιατί δεν μεταναστεύεις εκεί ???? Είναι υποκρισία να υποστηρίζεις αυταρχικά καθεστώτα αλλά να ζεις μακριά από αυτά στην ασφαλεια της " κακής" κατά τα άλλα δύσης ....

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.539
Πόντοι
1.056
Γιατί να μην έχουν ποικιλία στις μεθόδους τους οι τρομοκράτες ;
Τους δεσμεύει κανείς να ανατινάζονται βελαζοντας στα αραβικά ;
Κάτι τέτοια λένε οι δήθεν Έλληνες ανταποκριτές στη Ρωσία ως επιχειρημα και αναρωτιέμαι πόσο ηλίθιους θεωρούν του εν Ελλάδι πουτινολαγνους .....είναι ικανοί να πουν πως το έκανε ο ναβαλνι με τον πριγκοζιν από τον άλλο κόσμο και οι πανηλίθιοι να το πιστέψουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom