Νέα

Μόσχα - τρομοκρατικό χτύπημα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ευθυνεται για το μακελειό;

• Οι ουκρανοί

Ψήφοι: 20 14,9%
  • Ο πούτιν, προβοκάτσια είναι

Ψήφοι: 15 11,2%
  • Οι αμερικανοί

Ψήφοι: 17 12,7%
  • Ο μητσοτάκης ο γκαντέμης

Ψήφοι: 10 7,5%
  • Ο Δημητράκης. Έχει θυμώσει με τις ρωσίδες

Ψήφοι: 10 7,5%
  • Η μπακοδήμου και τα βυζιά της

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Η Ε.Ε και η δύση όλη

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Οι κινέζοι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Η γαλλική σουπιά

Ψήφοι: 3 2,2%
  • Ισλαμιστές

Ψήφοι: 32 23,9%
  • Ρώσοι αντικαθεστωτικοί

Ψήφοι: 7 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.028
Πόντοι
10.446
Ιβάν ο Τρομερός, Τσάροι, Λένιν, Στάλιν, λίγο ηρεμία κ μετά Πούτιν ....
μπροστά σε αυτά που περνάνε οι ρώσοι, πάλι καλά που δεν έχουν λαλήσει ομαδικώς....

να σου λένε οι Ισιδες ρε εμείς το κάναμε, ...όχι ρε οι ουκρανοί θέλω....έχω βόμβες για ξόδεμα...τι θα τις κάνω ? στον μπάτο μου θα τι ς βάλω ??

αυτός ο ρεπόρτερ στο OPEN είναι επιεικώς απαράδεκτος...θα μου πεις κανάλι του Σαββιδοπούτιν είναι τι περίμενες ?
κ πάλι όμως....εμετικές οι ανταποκρίσεις του ....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.683
Πόντοι
9.931
μπροστά σε αυτά που περνάνε οι ρώσοι, πάλι καλά που δεν έχουν λαλήσει ομαδικώς....

να σου λένε οι Ισιδες ρε εμείς το κάναμε, ...όχι ρε οι ουκρανοί θέλω....έχω βόμβες για ξόδεμα...τι θα τις κάνω ? στον μπάτο μου θα τι ς βάλω ??

αυτός ο ρεπόρτερ στο OPEN είναι επιεικώς απαράδεκτος...θα μου πεις κανάλι του Σαββιδοπούτιν είναι τι περίμενες ?
Τους βολεύει να ειναι Ουκρανοί η κάποιοι πουν εχουν σχεση με τους Ουκρανούς, ετσι θα εχουν πάτημα στο να κλιμακώσουν τις επιθέσεις τους ενάντια στην Ουκρανια.

Τους έκατσε κουτι η επίθεση του ISIS.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.666
Πόντοι
3.556
Τους βολεύει να ειναι Ουκρανοί η κάποιοι πουν εχουν σχεση με τους Ουκρανούς, ετσι θα εχουν πάτημα στο να κλιμακώσουν τις επιθέσεις τους ενάντια στην Ουκρανια.

Μπορεί και να μοιάζει ότι τους βολεύει όντως να το έκαναν οι Ουκρανοί, και να το σχεδίασαν, πες, Αμερικανοί, Βρετανοί και Γερμανοί πράκτορες.

Για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης και προπαγάνδας.

Αλλά, αν η έμπνευση και η εκτέλεση έγινε από ισλαμιστές, δεν θα διστάσουν οι τρομοκράτες του ISIS να επανέλθουν με το επόμενο καίριο χτύπημα.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
συγνώμη που γελάω γιατί το θέμα εδώ είναι η δολοφονία τόσων ανθρωπων αλλά έλεος, τι κοτσάνες γράφεις;
Δεν μπορείτε να συγκρατήσετε λίγο την ακατάσχετη μπαρουφολογία ;
Ναι σωστα απλα δεν προσεξες οτι παρεθεσες στη συνεχεια ποστ αλλων ποστ παραπανω. Δωσε συνταγη για κολυβα λοιπον και βαλε μας τη φατσα σου πανω στη σκηνη του θεατρου οπως ο Ευαγγελατος να γουσταρουμ. Ρε μλκες τη παλευετε; Ζειτε για το γαλονι ολη μερα κ ολη νυχτα εδω για να το παιζετε σπουδαιοι για καμια τζαμπα πιπα στις πλαστικες και να τη λετε στο καθενα που γραφει μια αποψη; Για να μη παρεξηγηθω μπαινεις τσοντα σε σχολιό μου και εισπραττεις 3 λαικ επειδη χαρακτηρισες μπαρουφες οσα εγραψα; Ετσι εισαι «μεγας» τυπε; Μπραβο!; Μερικοι εδω δε παλευεστε με τπτ. Ολη μερα επι χρονια στο πληκτρολογιο για τα παρασημα. Το λιγοτερο λυπηση τυπε. Κριμα γιατι διαβαζα οσα εγραφες με ενδιαφερον παντα. ‍♂️Κι αν δεν συμφωνω η δε μ αρεσει κατι που διαβαζω δε μπηκα ποτε τσοντα να χαρακτηρισω…Αρα τζαμπα μεγας εισαι κ απο ποιοτητα τελικα

Τελευταία τροποποίηση:

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056

Τι λίγο ηρεμία πριν τον Πούτιν τυπε ....1989-1999 ήταν ένα μπουρδέλο η Ρωσία ....για τους Ρώσους ήταν μια χαμένη δεκαετία περισσότερες δολοφονίες από το Σικάγο του μεσοπολέμου , αύξηση αυτοκτονιών και αλκοολισμού, μαφιόζοι να αποκτούν κρατικές επιχειρήσεις σε εξευτελιστική αξία σε σχέση με την πραγματική τους ( υπήρξαν παραδείγματα που άνθρωποι με διασυνδέσεις απέκτησαν εταιρείες αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων για μερικά εκατομμύρια δολάρια) , μαύρη αγορά παντού με ανθρώπους να πουλάνε ότι δεν τους ήταν απολύτως απαραίτητο και να χουν και ασβερκους να τους τραμπουκιζουν για προστασία

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.666
Πόντοι
3.556

Τουλάχιστον 143 οι νεκροί σύμφωνα με τη Russia Today.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.046
Πόντοι
5.506
ζορικες μερες.....ζορικος αιωνας

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.028
Πόντοι
10.446
Τι λίγο ηρεμία πριν τον Πούτιν τυπε ....1989-1999 ήταν ένα μπουρδέλο η Ρωσία ....για τους Ρώσους ήταν μια χαμένη δεκαετία περισσότερες δολοφονίες από το Σικάγο του μεσοπολέμου , αύξηση αυτοκτονιών και αλκοολισμού, μαφιόζοι να αποκτούν κρατικές επιχειρήσεις σε εξευτελιστική αξία σε σχέση με την πραγματική τους ( υπήρξαν παραδείγματα που άνθρωποι με διασυνδέσεις απέκτησαν εταιρείες αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων για μερικά εκατομμύρια δολάρια) , μαύρη αγορά παντού με ανθρώπους να πουλάνε ότι δεν τους ήταν απολύτως απαραίτητο και να χουν και ασβερκους να τους τραμπουκιζουν για προστασία
πάντα είναι μπουρδέλο η ρωσία τύπε..και δεν της φταίει κανένας.....
όσοι την κυβέρνησαν ήταν αιμοσταγείς δικτάκτορες ή αχυράνθρωποι.....
ο Πούτιν είναι ο τελευταίος....

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.028
Πόντοι
10.446

ο Πούτιν δεν λογοδοτεί πουθενά έτσι κι αλλιώς..
θα βρει μια αφορμή κ θα κάνει ότι θέλει....το ζήτημα έιναι τέτοια χώρα με τέτοια παράδοση,
δεν έχει βρεί μια δεκαετία ηρεμίας, ησυχίας, ασφάλειας να προκόψει....
ταλαίπωροι άνθρωποι πραγματικά......

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.046
Πόντοι
5.506
θα βρει μια αφορμή κ θα κάνει ότι θέλει....το ζήτημα έιναι τέτοια χώρα με τέτοια παράδοση,
εχεις δικιο.....πολυ αληθεια σε αυτο

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
ο

Ο Αυγερινός εχει καλή γνώση των πραγμάτων.... καλός φίλος δημοσιογράφων με 20ετη παρουσία στη Μόσχα, μόλις επέστρεψε εν ελλάδι και μετέφερε ενδιαφέροντα περιστατικά μεσα απο κρεμλινο και FSB ...... σε καλή συνεργασία με Αυγερινό και μεγάλο δογματικό παράγοντα της μοσχας .....

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Eτσι..Λιγο με τον Μιχαλη βρηκαν ηρεμια και γελασε λιγο το χειλακι τους και ξανα τα ιδια μετα.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Για φανταστειτε ρε μαγκες να ειναι κανας ταγιπ μπλεγμενος σ αυτη την ιστορια...:grin:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.666
Πόντοι
3.556
Για φανταστειτε ρε μαγκες να ειναι κανας ταγιπ μπλεγμενος σ αυτη την ιστορια...:grin:

Μπα. Αλλού πάει η φάση. Για ανταλλαγή σφαίρας επιρροής στη Μέση Ανατολή μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής. Όταν όμως θα έχει επανεκλεγεί ο Τραμπ και μετά.

Η Ρωσία θα κυνηγάει τον ISIS στο Ιράκ, με την ενεργή συμμετοχή του Ιράν.

Και οι ΗΠΑ θα περιοριστούν στο Βορειοδυτικό Ιράκ, ώστε να διχοτομηθεί το Ιράκ, και να προκύψει το νέο ανεξάρτητο και φιλοδυτικό Κουρδιστάν.

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Να πω κάτι άσχετο σχετικό με Ουκρανία.

Στο "Ουκρανικό", το μόνο τραγικό και ολέθριο λάθος του Πούτιν ήταν ότι εξαρχής δεν κατέλαβε το Κίεβο. Και ο λόγος: Οι Ουκρανοί πήραν το Know How των Παλαιστινίων και κρυβόντουσαν πίσω από τις μωρομάνες σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία και σε σπίτια αμάχων.
Εκεί ο Πούτιν δίστασε σε αντίθεση με την ΙΣΤΟΡΙΑ που μας διδάσκει ότι δυστυχώς 'οταν έχεις πόλεμο έχεις πόλεμο. Δεν κοιτάς αμάχους κλπ. Τώρα ας τα λουστεί. Ναι, ίσως ακούγεται σκληρό αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αν είχε μπει στο Κίεβο θα είχαν εξαφανιστεί όλες αυτές οι μαριονέτες τυπου Ζελένσκι και θα είχε τελειώσει το παραμύθι με τον περιφερόμενο ζήτουλα.
Τώρα, εξαιτίας του "ανθρωπισμού" του Πούτιν σκοτώνονται κάθε μέρα άνθρωποι στην Ουκρανία και από τις δυο πλευρές ενώ ο Ζελένσκι παρελαύνει σαν ήρωας που αντιστέκεται... Γελοιότητες.

Υ.Γ. Και όσοι νομίζετε ότι ο Πούτιν θα "πατήσει" κάποιου είδους κουμπάκι και θα πάμε σε γενικό πόλεμο γελιέστε... δεν είναι για τέτοια. Έχει αποδείξει ότι δεν θέλει να το κάνει. Από το 2014 έπρεπε να είχε ισοπεδώσει την δυτική Ουκρανία...

Λες ανοησίες (το λιγότερο)...

Υποστηρίζεις έναν δικτάτορα που κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία.

Η ιστορία θα γράψει ότι στα τελευταία του τα έκανε σκατά, και δυστυχώς έβαλε έναν από τους πιο αξιοθαύμαστους λαους σε περιπέτειες (λες και δε τους έφταναν τα προβλήματα που ήδη είχαν).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θα τους τρελανουν οι Ρωσοι τους Ισλαμιστες,
Ουσιαστικα τους λενε "οχι, δεν μας βολευει να το κανατε εσεις, ευχαριστουμε που μας βοηθησατε να τα ριξουμε αλλου".
Τι φωτογραφιες βαζουν, τι δηλωσεις αναληψης ευθυνης κανουν, τιποτα.
Οχι, δεν το κανατε εσεις. Μα εμεις το καναμε. Οχι, οι Ουκρανοι το κανανε

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.006
Πόντοι
1.056
Το βασικό είναι οτι συνέλαβαν τους τύπους.Αυτό ανησυχεί τη Δύση.Τα σκάτωσαν οι τρομοκράτες,οι Ρώσοι είναι ανελέητοι.Σε μια μέρα πιστεύω θα τα έχουν ξεράσει όλα και οι Ρώσοι θα αρχίσουν να καθαρίζουν κόσμο μέσα κι έξω.Παίζει και να τους κουβαλήσουν Ρωσία για λαικές δίκες.Πιο πιθανό να τους βρίσκουν και να τους σκοτώνουν επί τόπου όπου κρύβονται Τουρκία,Ευρώπη κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Θα τους τρελανουν οι Ρωσοι τους Ισλαμιστες,
Ουσιαστικα τους λενε "οχι, δεν μας βολευει να το κανατε εσεις, ευχαριστουμε που μας βοηθησατε να τα ριξουμε αλλου".
Τι φωτογραφιες βαζουν, τι δηλωσεις αναληψης ευθυνης κανουν, τιποτα.
Οχι, δεν το κανατε εσεις. Μα εμεις το καναμε. Οχι, οι Ουκρανοι το κανανε
Παγια τακτικη τους να κανουν παντα το αντιθετο απ αυτο που δηλωνουν οπως πχ λιγο πριν την επιθεση στους Ουκρανους οπου εγινε μια μερικη υποχωρηση των στρατευματων και μετα απο μια εβδομαδα μπουκαραν. Κι ενω οι Αμερικανοι ηταν σιγουροι οταν ρωταγαν τον Τσαρο αυτος απλα χαμογελουσε

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Λες ανοησίες (το λιγότερο)...

Υποστηρίζεις έναν δικτάτορα που κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία.

Η ιστορία θα γράψει ότι στα τελευταία του τα έκανε σκατά, και δυστυχώς έβαλε έναν από τους πιο αξιοθαύμαστους λαους σε περιπέτειες (λες και δε τους έφταναν τα προβλήματα που ήδη είχαν).
Μη κρινεις τυπε τα γραφομενα του καθενος. Ειδικα αν δεν εχεις ιδεα για το τι εστι Ρωσσια, ειδικα αν δεν εχεις παει ουτε για μια βδομαδα εκδρομη, οχι να ζησεις. Σιγουρα τα ποσοστα των εκλογων δεν αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα αλλα ο Πουτιν εχει εται κι αλλιως την υποστηριξη του λαου του. Ακομα κι αν τα 9/10 πεινανε, νοιωθουν ασφαλεια γιατι ειναι πατριωτης

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.939
Πόντοι
3.656
Το βασικό είναι οτι συνέλαβαν τους τύπους.Αυτό ανησυχεί τη Δύση.Τα σκάτωσαν οι τρομοκράτες,οι Ρώσοι είναι ανελέητοι.Σε μια μέρα πιστεύω θα τα έχουν ξεράσει όλα και οι Ρώσοι θα αρχίσουν να καθαρίζουν κόσμο μέσα κι έξω.Παίζει και να τους κουβαλήσουν Ρωσία για λαικές δίκες.
ναι....αν είδες το βίντεο με αυτόν που έπιασαν είχε χέσει παντελόνι κανονικά...

μάλλον ήξερε ότι θα κάνει ''διακοπές'' :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom