Νέα

Μόσχα - τρομοκρατικό χτύπημα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ευθυνεται για το μακελειό;

• Οι ουκρανοί

Ψήφοι: 20 14,9%
  • Ο πούτιν, προβοκάτσια είναι

Ψήφοι: 15 11,2%
  • Οι αμερικανοί

Ψήφοι: 17 12,7%
  • Ο μητσοτάκης ο γκαντέμης

Ψήφοι: 10 7,5%
  • Ο Δημητράκης. Έχει θυμώσει με τις ρωσίδες

Ψήφοι: 10 7,5%
  • Η μπακοδήμου και τα βυζιά της

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Η Ε.Ε και η δύση όλη

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Οι κινέζοι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Η γαλλική σουπιά

Ψήφοι: 3 2,2%
  • Ισλαμιστές

Ψήφοι: 32 23,9%
  • Ρώσοι αντικαθεστωτικοί

Ψήφοι: 7 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
Οι Ρώσοι περιμένουν τα αποτελέσματα της ανάκρισης.Μετά θα τους ξεκάνουν όλους.Χρηματοδότες,οργανωτές δε γλιτώνει κανένας.Εχει μακρύ χέρι η FSB.Και Ελλάδα να κρύβεται ο άλλος θα έρθουν να τον καθαρίσουν.Στα αρχίδια τους έτσι κι αλλιώς για την αντίδραση της Δύσης.
Το καλύτερο για αυτούς που το έκαναν να κρυφτούν Ουκρανία γιατί αλλού θα τους πιάσουν.

Κμαν γύρνα πλευρό να ονειρευτείς καμιά σπονσορέτα και άσε τα ματωβαμένα σενάρια :D:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:
zgusx4k3.webp

467768bh.webp
τυπε φανταζεσαι να γινονταν κατι τετοιο Ελλαδα, θα σκοτωναν 100 ατομα θα εκοβαν το λαρύγγια σε γυναικοπαιδα και αν τους επιαναν και βγαιναν στην δημοσιοτητα τετοιες φωτογραφιες θα βγαιναν οι μαλακες οι αριστεροι και θα λεγανε για φασιστικη αστυνομια. :confused::confused::confused::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
Tι να κανουμε, δεν νιωθω τοσο πλεονεκτικος οσο αυτοι που καυλωνουν με την Ζαχαροβα και ονειρευονται να τους στραπονιαζει

το πραγματικό όνειρο όσων φαντασιώνονται με το Μαρακι είναι να τους αφήσει να παίξουν με το κουκλόσπιτο της :grin:

zaxaro.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
τυπε φανταζεσαι να γινονταν κατι τετοιο Ελλαδα, θα σκοτωναν 100 ατομα θα εκοβαν το λαρύγγια σε γυναικοπαιδα και αν τους επιαναν και βγαιναν στην δημοσιοτητα τετοιες φωτογραφιες θα βγαιναν οι μαλακες οι αριστεροι και θα λεγανε για φασιστικη αστυνομια. :confused::confused::confused::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
εχουν λυθει αυτα τυπε απο την εποχη του διαφωτισμου...σωφρονισμος, ντιντερο, ψωμι παιδεια ελευθερια, μαρια αντουανετα, μοντεσκέ, ρεμπεσκιέ κτλ.....
τα 3/5 της ποινης, μεροκαματα στην καντινα των φυλακων για να μετρανε οι μερες διπλές και επανενταξη στην κοινωνια...
:woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman::woldman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
θα τους τρελανουν στα βασανιστηρια και μετα θα τους στειλουν πακετο πισω απο τα ουραλια ορη που ο ηλιος δεν ανατελλει ποτε....
θα τους δωσουν και μια τσάπα και θα ξεκινησουν τον νεο αυτοκινητοδρομο 7 λωριδων που θα συνδεει το βλαδιβοστοκ με το ουλαν μπατορ της μογγολιας...

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
669
Πόντοι
81
Πουτσες μπλε κ πράσινα άλογα

Η Ελλάδα ηγείτο της Τετάρτης βιομηχανικής επανάστασης κ εσύ μα λες για ρουμανοβλαχους ........:confused:
Ήδη Η sonny Hitachi Daewoo Samsung στέλνουν προσωπικό για εκπαίδευση στην Ελλάδα κ στις βιομηχανίες της
Ας φτιάξουμε και εμείς στο Ελλαδιστάν μία Dacia να βγάζει έστω τρίκυκλα και μετά βλέπουμε!!

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
Ποσο καταστραμμένο εγκέφαλο πρεπει να εχεις ωστε να εύχεσαι να πέσουν πυρηνικά στον πλανήτη!!! Τραβα σε κανα ψυχίατρο να σε κοιτάξει ρε προβληματικέ.
για κάποιο περίεργο λόγο ολοι αυτοί νομίζουν πως θα πέσουν από την μία πλευρά και οι άλλοι θα κατσουν να τους κοιτάνε.
ή πως ο Πουτιν θα κάψει την Ευρώπη αλλά οι ιδιοι παρόλου που ζούνε στην Ευρωπη δεν θα αποκτήσουν φωσφωριζέ αύρα :headbang:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.656
Πόντοι
9.931
για κάποιο περίεργο λόγο ολοι αυτοί νομίζουν πως θα πέσουν από την μία πλευρά και οι άλλοι θα κατσουν να τους κοιτάνε.
ή πως ο Πουτιν θα κάψει την Ευρώπη αλλά οι ιδιοι παρόλου που ζούνε στην Ευρωπη δεν θα αποκτήσουν φωσφωριζέ αύρα :headbang:
Αστο τυπε εχουν τσακωθεί με την λογική.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
εδώ : Oryx
πας δεξια στο popular articles και βλέπεις τα αντίστοιχα για Ουκρανια και Ρωσία. Καταγράφει μόνο τα επιβεβαιωμένα, το καλοκαίρι είχε πει πως τον Οκτώβριο θα σταματούσε την καταγραφή αλλα από ότι βλέπω συνεχίζει μιας και περιλαμβάνει και τα προσφατα Abrams.
Ρωσικές απώλειες αεροσκαφων : Aircraft 106, of which destroyed: 98, damaged: 8 (θα τα βρεις αν σκρολάρεις από τη μέση και κάτω)

γιατί είπα εγώ πως μπαίνουν εντός για να τους εκτοξεύσουν ;

έγραψα κάπου πως δεν εκτοξεύονται και από πλοία ; Την αναφορά και στους δύο την έκανα για να αντικρούσω πως χρησιμοποιούν την αεροπορία ελάχιστα. Μια χαρά την χρησιμοποιούν όπως και όπου τους βολεύει, χρησιμοποιώντας δηλαδή το πλεονέκτημα της εμβέλειας των όπλων τους για να μην εκτεθούν στην αεράμυνα

οι απώλειες είναι επιβεβαιωμένες όπως βλέπεις στο παραπάνω λινκ. Εκτός αν μπορείς να μου παραθέσεις στοιχεία πως είναι λιγότερες από το μισό όπως λες
Δεν εχουν 4500 μαχητικά, εκτός αν μπερδεύτηκες και ήθελες να γράψεις αεροσκάφη συνολικά

για τους ουκρανούς οι καταρρίψεις δεν είναι καθολου εύκολες καθώς η ρ. αεροπορία δρα κυρίως εκτός βεληνεκούς τους.
Αν εξαιρέσουμε αυτές των Su-25 λόγω φύσης της αποστλής τους για τα υπόλοιπα στήνονται παγίδες όπως αυτή που έγινε περσι και πετυχαν 2 ελικόπτερα και 2-3 Su-34 ή 35 σε μια καλά στημένη "ενέδρα"
αντίστοιχες παγίδες κάνουν και οι ρώσοι χρησιμοποιώντας μάλλον Mig -31 σε μεγάλο υψόμετρο και πυραύλους μεγάλης εμβέλειας με καθοδήγση από ιπτάμενα ραντάρ ώστε οι ουκρανοι πιλοτοι να μην καταλαβαίνουν πως έχουν εγκλωβιστεί

μια γενική παρατήρηση: ασχολείσαι με τα επιμέρους και χάνεις το νόημα. Το οποίο είναι πως χαρακτήρισα το ποστ σου κοτσάνα γιατί το να λες "δεν είναι πραγματικός πολεμος " με κριτήριο το αν χρησιμοποιείται πολύ ή λίγο η αεροπορία είναι άκυρο.
Διαβασμενος! Το γεγονος οτι το forbes αναγνωριζει το oryx ως εγκυρο σε αναλυση πεδιου μαχης δεν σημαινει οτι και οι αναφορες του ειναι βασιμες και τεκμηριωμένες.! Στη φωτο ας πουμε στις 30/11/2022 σε αρθρο του oryx ο συντακτης ισχυριζεται πως το κατεστραμμενο αρμα ειναι ρωσικο. Αν το επιβεβαιωνεις κ εσυ πως ειναι οντως Ρωσικο απ αυτη τη φωτο τοτε οκ δεν χρειαζεται να συζηταμε περεταιρω. Αυτο οσον αφορα την ορθοτητα του oryx. Δεν υπαρχει σχεδον σε καμια αναφορα τους πηγη κι οταν λεμε πηγη εννοώ επισημη στην οποια εσυ ακομα και σαν φανατικος του αντικειμενου δεν μπορεις να ανατρεξεις και ουτε θα εχεις ποτε εικονα γιατι απλα δεν θα εχεις ποτε προσβαση σε εγκυρη πηγη οπως πραγματικα ειναι μια εγκυρη πηγη. Απ την αλλη δεν γινεται να μην αναγνωρισω την προσπαθεια τους για ενημερωση και φυσικα τον δικο σου ζηλο για γνωση.
(31 SU-25 , 6 MiG και καποια ελικοπτερα οι απωλειες).
Τελος για να κλεισω χωρις να επανελθω, κοτσάνα ειναι πραγματικά να υποστηρίζεις πως ακομα και με αυτα τα νουμερα που παραθετεις προκειται για πραγματικο πολεμο οταν χρησιμοποιειται απο αερος τοσο μικρη δυναμη. Μαλλον το λες και φυσιολογικο ειναι γιατι δεν εχεις ιδεα απ τα πραγματικα μεγεθη.
Αν ήθελαν πραγματικα μονο απ τον αέρα τους ειχαν τελειωσει σε 2 βδομαδες. Δεν εχει νοημα να συνεχισουμε. Μου φτανει το oryx σαν πηγη σου και μου περισσευει (σου εγραψα τι πιστευω γι αυτο)
Εγω δεν εχω να σου δωσω καμια πηγη δυστυχως .
Ειχες δικιο τελικα. Κοτσανες γραφω για να περναει η ωρα.
Καλη συνεχεια

Συνημμένα

• IMG_9890.jpeg
    IMG_9890.jpeg
    97 KB · Εμφανίσεις: 18

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
Οι Ρώσοι στα γκομενικα τους είναι μυστικοπαθείς ...
Ωραίος ο Μπιλ αλλά .
Ανδρέας ήταν ένας
Ο Ανδρέας δεν μπορούσε ούτε να γαμησει από ένα σημείο και μετά ...όπως μας πληροφόρησε ο Κουρής σε εκείνο το αξέχαστο γαλλικό ντοκιμαντέρ " ο Ανδρέας δεν μπήκε ποτέ στη μιμη δεν μπορούσε του έκανε μόνο φλογέρα "

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Επειδή μάλλον δεν βρίσκεις την Ρουμανία ούτε στο google earth, να σε ενημερώσω ότι και σε μισθούς και σε πολλά άλλα είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Τι είναι η Ρουμανία τύπε;
Όλοι οι Ρουμάνοι έχουν φύγει από τη χώρα για να δουλέψουν έξω για 800€ και λες ότι είναι καλύτερα εκεί από Ελλάδα;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
Διαβασμενος! Το γεγονος οτι το forbes αναγνωριζει το oryx ως εγκυρο σε αναλυση πεδιου μαχης δεν σημαινει οτι και οι αναφορες του ειναι βασιμες και τεκμηριωμένες.! Στη φωτο ας πουμε στις 30/11/2022 σε αρθρο του oryx ο συντακτης ισχυριζεται πως το κατεστραμμενο αρμα ειναι ρωσικο. Αν το επιβεβαιωνεις κ εσυ πως ειναι οντως Ρωσικο απ αυτη τη φωτο τοτε οκ δεν χρειαζεται να συζηταμε περεταιρω.
Μήπως έχεις μπερδευτεί; εγώ από που να το επιβεβαιώσω ;
Το oryx έχει δεχτεί κριτική κατα καιρούς για μεμονωμένες φωτό/ βίντεο. Ή πως έχει καταγραψει ως κατεστραμένα κάποια ρωσικά άρματα που στο μεταξυ ανακτήθηκαν και επισκευάστηκαν.Αυτό δεν σημαίνει πως αμφισβητείται συνολικά η αξιοπιστία του, το υλικό το καταγράφει από αυτά που δημοσιεύνται στο ίντερνετ. Εκτός αν νομίζεις πως οι φωτό και τα βίντεο που συνοδεύουν κάθε καταγραφή του είναι από CGI του Χολυγουντ.
αμα θες να σου βάλω μερικες φωτό και λινκ από βίντεο με ολοκληρες φάλαγγες να δες που τα βρισκει ο oryx

Αυτο οσον αφορα την ορθοτητα του oryx. Δεν υπαρχει σχεδον σε καμια αναφορα τους πηγη κι οταν λεμε πηγη εννοώ επισημη στην οποια εσυ ακομα και σαν φανατικος του αντικειμενου δεν μπορεις να ανατρεξεις και ουτε θα εχεις ποτε εικονα γιατι απλα δεν θα εχεις ποτε προσβαση σε εγκυρη πηγη οπως πραγματικα ειναι μια εγκυρη πηγη. Απ την αλλη δεν γινεται να μην αναγνωρισω την προσπαθεια τους για ενημερωση και φυσικα τον δικο σου ζηλο για γνωση.
Στο reddit που χαζεύω βιντεάκια που αναδημοσιεύνται από telegram, Χ κλπ. έχω πετύχει αρκετά από αυτά που μετέπειτα καταγράφει ο oryx.
Υποθέτω πως όσοι τα παρακολουθούν αναλυτικά και είναι ρωσοι/ρωσόφιλοι θα είχαν φτιάξει σαιτ τύπου "hoaxes" να τον ξεμπροστιάσουν αν υπήρχε θέμα συνολικής αναξιοπιστίας του. Το μόνο "λάθος" του είναι πως δεν έχει την αρχκή πηγη σε κάθε καταγραφή που βάζει.

και τα υπόλοιπα που έχουν καταγραφεί σε φωτό τι είναι CGI ;
Τελος για να κλεισω χωρις να επανελθω, κοτσάνα ειναι πραγματικά να υποστηρίζεις πως ακομα και με αυτα τα νουμερα που παραθετεις προκειται για πραγματικο πολεμο οταν χρησιμοποιειται απο αερος τοσο μικρη δυναμη. Μαλλον το λες και φυσιολογικο ειναι γιατι δεν εχεις ιδεα απ τα πραγματικα μεγεθη.
τα "πραγματικα μεγέθη" είναι οι φαντασιώσεις όσων πίστευαν και πιστεύουν ακόμη στο φοβερό και τρομερό ρωσικό στρατό. Στους ίδιους έχει πέραση και η ιδέα πως "δεν έχει ξεκινήσει ακομη ο πραγματικός πόλεμος" γιατι είναι ο μόνος τρόπος να εξηγήσουν στον εαυτό τους αυτό που ο υπόλοιπος κόσμος είδε σε ζωντανή συνδεση και ριαλ ταιμ : μια υπερδύναμη από τα λιντλ να αγκομαχά σε μια τριήμερη ειδική επιχείρηση 2 ετών

Αν ήθελαν πραγματικα μονο απ τον αέρα τους ειχαν τελειωσει σε 2 βδομαδες. Δεν εχει νοημα να συνεχισουμε. Μου φτανει το oryx σαν πηγη σου και μου περισσευει (σου εγραψα τι πιστευω γι αυτο)
ναι αυτό το "μπορούσαν αλλά δεν ήθελαν" το έχουν γράψει αρκετοί πριν απο σένα από την αρχή του πολέμου. οχι μόνο για την αεροπορία αλλά συνολικά για το ρωσικό στρατό. Εγώ λεω πως επέλεξαννα μην εμπλέξουν σημαντικά την τακτική αεροπορία για να μην έχουν απώλειες που δεν μπορούν να αναπληρώσουν κια προτίμησαν να κάνουν την δουλειά της με το πυροβολικό και τους αναλώσιμους φαντάρους που τους "παίρνει" να τους χάσουν

Καλη συνεχεια

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
Μήπως έχεις μπερδευτεί; εγώ από που να το επιβεβαιώσω ;
Το oryx έχει δεχτεί κριτική κατα καιρούς για μεμονωμένες φωτό/ βίντεο. Ή πως έχει καταγραψει ως κατεστραμένα κάποια ρωσικά άρματα που στο μεταξυ ανακτήθηκαν και επισκευάστηκαν.Αυτό δεν σημαίνει πως αμφισβητείται συνολικά η αξιοπιστία του, το υλικό το καταγράφει από αυτά που δημοσιεύνται στο ίντερνετ. Εκτός αν νομίζεις πως οι φωτό και τα βίντεο που συνοδεύουν κάθε καταγραφή του είναι από CGI του Χολυγουντ.
αμα θες να σου βάλω μερικες φωτό και λινκ από βίντεο με ολοκληρες φάλαγγες να δες που τα βρισκει ο oryx

Στο reddit που χαζεύω βιντεάκια που αναδημοσιεύνται από telegram, Χ κλπ. έχω πετύχει αρκετά από αυτά που μετέπειτα καταγράφει ο oryx.
Υποθέτω πως όσοι τα παρακολουθούν αναλυτικά και είναι ρωσοι/ρωσόφιλοι θα είχαν φτιάξει σαιτ τύπου "hoaxes" να τον ξεμπροστιάσουν αν υπήρχε θέμα συνολικής αναξιοπιστίας του. Το μόνο "λάθος" του είναι πως δεν έχει την αρχκή πηγη σε κάθε καταγραφή που βάζει.

και τα υπόλοιπα που έχουν καταγραφεί σε φωτό τι είναι CGI ;

τα "πραγματικα μεγέθη" είναι οι φαντασιώσεις όσων πίστευαν και πιστεύουν ακόμη στο φοβερό και τρομερό ρωσικό στρατό. Στους ίδιους έχει πέραση και η ιδέα πως "δεν έχει ξεκινήσει ακομη ο πραγματικός πόλεμος" γιατι είναι ο μόνος τρόπος να εξηγήσουν στον εαυτό τους αυτό που ο υπόλοιπος κόσμος είδε σε ζωντανή συνδεση και ριαλ ταιμ : μια υπερδύναμη από τα λιντλ να αγκομαχά σε μια τριήμερη ειδική επιχείρηση 2 ετών

ναι αυτό το "μπορούσαν αλλά δεν ήθελαν" το έχουν γράψει αρκετοί πριν απο σένα από την αρχή του πολέμου. οχι μόνο για την αεροπορία αλλά συνολικά για το ρωσικό στρατό. Εγώ λεω πως επέλεξαννα μην εμπλέξουν σημαντικά την τακτική αεροπορία για να μην έχουν απώλειες που δεν μπορούν να αναπληρώσουν κια προτίμησαν να κάνουν την δουλειά της με το πυροβολικό και τους αναλώσιμους φαντάρους που τους "παίρνει" να τους χάσουν
Εδώ προμηθεύονται οπλισμό από το Ιράν και την βόρεια Κορέα ...και όχι καμιά εξειδικευμένη τεχνολογία που δεν διαθέτουν αλλά σφαίρες οβίδες βαλλιστικούς και πυραύλους Κρουζ ...και κάπου πήρε το μάτι μου πως χρησιμοποιούν και το αντιαεροπορικό τους σύστημα το s 300 για πλήγματα εδάφους-εδαφους

AssLust11

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Like
1
Πόντοι
0
Έλα μάνα δε μπορώ να έρθω τώρα. Διαβάζω για πολιτικά, γεωστρατηγικά και το Ρωσοουκρανικό. Που τα διαβάζεις γιόκα μου? Στο μπουρδέλα τελεία κομ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Καλά είναι ξεκάθαρο ότι πολλοί δεν έχετε μιλήσει ποτέ με Ρώσους/Ρωσίδες.
Έχω γνωρίσει πολλούς στο εξωτερικό και η πλειοψηφία είναι υπέρ του Πούτιν όλα αυτά τα χρόνια.
Κανείς δεν τον κουνάει και τον υποστηρίζουν στα πάντα.
Πολύ δύσκολο να φύγει από πρόεδρος, εκτός αν τον φάνε.

Εδώ ΔΕΝ κατάφεραν να "φάνε" τον Φιντέλ.. θα καταφέρουν τον Πούτιν;;;;;; :think:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Καλη συνεχεια
Αν και φοβαμαι την απαντηση θα την κανω την ερωτηση.
Γιατι ο μεγαλος ηγετης δεν χρησιμοποιησε την αεροπορια ωστε να τελειωσει τον πολεμο σε 2 εβδομαδες αλλα το αφηνει να σερνεται εδω και 2 χρονια?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.936
Πόντοι
3.506
Αν και φοβαμαι την απαντηση θα την κανω την ερωτηση.
Γιατι ο μεγαλος ηγετης δεν χρησιμοποιησε την αεροπορια ωστε να τελειωσει τον πολεμο σε 2 εβδομαδες αλλα το αφηνει να σερνεται εδω και 2 χρονια?
Για να μην πεθάνουν άμαχοι όπως λένε κάποια πουτινακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom