Νέα

Μορμώνοι.Αξίζει να γίνει κανείς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γιατί το λες αυτό;

Απ΄ όλα έχει στην Γιούτα:
l_136ee45cdf58489985151817192a9f02.png

Με Bikini Bull Riding Competition κάθε Παρασκευή βράδυ....

Τώρα τις μπότες από βάτο όπως το λένε στα μέρη του Τράννυ δεν ξέρω αν θα τις εκτιμήσουν ......
:2funny: :2funny: :2funny:

Είχα μείνει στην εποχή Μαλόουν-Στόκτον των Γιούτα Τζαζ... :grin:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:

Είχα μείνει στην εποχή Μαλόουν-Στόκτον των Γιούτα Τζαζ... :grin:

Που θυμήθηκες ρε τον Καρλ Μαλοουν και τον Τζον Στόκτον;;;Ειδικά ο τελυταίος αν και ήταν 1.83 ήταν φοβερός τριποντάκιας και super play maker

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τζον Στοκτον γαμιας μεγαλος  :rockon: :rockon:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Εμ, δε σου είπα ότι όλα συνδέονται:

Θα το...εκτρέψω  :grin: λιγάκι...

Εκεί στο Αγρίνιο, γιατί δε βάζανε τον Παλαιοκώστα να κάνει τη ληστεία και μετά να τους αγοράσει καινούρια αγροτικά ΙΧ (όχι φυσικά για να καλλιεργούν πατάτες  :grin:);

Aπάντηση #7  :2funny: :2funny: :2funny:

[/quote]

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Θα το...εκτρέψω  :grin: λιγάκι...

Εκεί στο Αγρίνιο, γιατί δε βάζανε τον Παλαιοκώστα να κάνει τη ληστεία και μετά να τους αγοράσει καινούρια αγροτικά ΙΧ (όχι φυσικά για να καλλιεργούν πατάτες  :grin:);

Aπάντηση #7  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό δεν είναι τίποτε.

Μιά φορά, στα μέρη μου, στην Γούρα, ο Παλαιοκώστας είχε κλέψει ένα αγροτικό και όταν το επέστρεψε το είχε περάσει και από ΚΤΕΟ.

Και για να μην σπαμάρουμε, spot Dimitrakis:

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny: Hats off!!! (μαζί και αυτό του Δημητράκη)

To Brigham Young Univ. έχει cheerleaders; Oh, yes!!! (Toν βλέπω δεύτερη φορά πορνοεμιγκρέ τον Δημητράκη...)

IMG_2719.jpg

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Αν ειναι να εχω 5-6 ΓΥΝΑΙΚΕς και να ζω μαζι τους σε ενα σπιτι και αυτες να δουλευουνε στη Φαρμα και εγω μονο να  :knockinb: και να τεκνοποιο!Τοτε ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΩ ΜΟΡΜΩΝΟς!Μηπως πρεπει ο Μορμωνισμος να γινει η επισημη θρησκεια της Ελλαδας?να ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΧΩΡΙς ΒΙΖΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ!και να απαγορευσουμε να ερχονται ξενοι αντρες.Αν μας ερθουνε καμια 15αρια εκατομυρια γυναικες θα εχουμε για καθε Ελληνα κοντα 4ης γυναικες!για  :knockinb: αν βγαλεται και τα μικρα παιδια και τους γερουν τοτε θα εχουμε 7-8 ΓΥΝΑΙΚΕς ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΤΡΑ!η Ελλαδα θα ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΙΣΟς!!!!!!!

και συμπληρωνω να ερχοντουσαν και κανα εκατομυριο βραζιλιανες
τοτε εσκιζα το διαβατηριο και δεν πηγαινα ουτε μεχρι το καπανδριτι

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
tsare μας ξεσηκοσες ολους !!!!! ουυυυραααααααααα  διμιτριεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!  παντα προτοπορος!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  τωρα πρεπει να ιδρισουμε το ΚΟΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗς ΜΟΡΜΟΝΙΑς  !!! στης επομενες εκλογες αμα παρουν χαμπαρι τα χαιβανια οτι θα γαμανε τσαμπα αβερτα!!!!  και ΜΑΣ ψηφισουν και οι λεζβιες 70 τα εκατο ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!  ΔΗΜΗΤΡΑΚΗς ΔΑΓΚΟΤΟ!!!!!  ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
γιατι ρε τυπε
αφου ειναι μορφη ο δημητρακης :rockon:
αυτο λεο και εγω τυπε μου !!!!!!!!!!  αλλα στην καινουργια κυβερνηση εση θα μασ χρειαστης :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εισε ο καλητερος στο σιτε στην χρηση τον φοτογραφοβιντεον κτλ!!!!!!  Ο ΑΠΟΛΗΤΟς ΕΚΠΡΟΣΟΠΟς ΤΥΠΟΥ!!! ΑΛΛΑ πρεπει να μαθεις και ρωσικα !!! ο πρωθειπουργος  τσαρος δημητριοσ θα φερει 5 εκατομυρια ροσομορμονιτσες!!!  πιστευω οτι εισε ο καταληλος!!!!!   προσοχη προσοχη ανοιξαν ρωσικο θρεντ!!!!!!!! μασ την πεσανε!!!!  λιξη συνεγιαρμου ρωσικα βιαγκρα διαφημηζει ο τυπος :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και οι γυναικες δεν θα ειναι σαν στην φωτο 1... αλλα σαν στην φωτο 2.

Μη μασάτε ρε.....! Οι γυναίκες της φωτό 2, είναι με τα ρούχα εργασίας. Στο σπίτι, κυκλοφορούν με τα ρούχα της φωτό 1.....! ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι ραβίνοι έχουνε καμία σχέση ή άλλο φρούτο;;; :think:

42056.jpg