newcummer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μονογαμια = Μονομπλεξιμο
Πολυγαμια = Πολυμπλεξιμο!!!
Εγω αυτο ξερω!
Τον έχεις δει τον Δημητράκη πώς είναι;
Λες να πληροί τα κριτήρια εξωτερικής ομορφιάς των Μορμόνων;
Λοιπον, ενα θα πω... ο τροπος ζωης των μορμονων ειναι ΤΟΣΟ διαφορετικος απ οτι μαλλον εχει ζησει οποιος θελει να παει να γινει... μονο και μονο να εχει 20 γυναικες. Δεν ειναι μονο οτι πας σε μια πολιτεια στην μεση του πουθενα με παντελως αλλη κουλτουρα απ οτι εχεις ζησει μεχρι τωρα στην ζωη σου, αλλα και σε μια κοινοτητα (mormons) η οποια ειναι ακομα πιο παραξενη και διαφορετικη..
Μην κοροιδευεις τον εαυτο σου. θα πας, και θα φυγεις τρεχοντας....
θα σου φανει σαν θριλερακι του Stephen King!
Και οι γυναικες δεν θα ειναι σαν στην φωτο 1... αλλα σαν στην φωτο 2.
Τον έχεις δει τον Δημητράκη πώς είναι;
Λες να πληροί τα κριτήρια εξωτερικής ομορφιάς των Μορμόνων;
επισης απο λεφτα τι δινουν;αξιζει;Μιλωντας στο Skaype με τον Βασιλη απο την Αμερικη (Προδομενος Μαλακας) μου ειπε για τους Μορμωνους!Εχουν λεει το δικαιωμαα της ΠΟΛΥΓΑΜΙΑς!Πολυ σημαντικο για μενα.Οι αντρες μου ειπε ειναι μονο για να τεκνοποιουνε και οι γυναικες δουλευεουνε !Ειναι ολα ετσι?Οταν βαπτιστεις αρχιζεις να παντερυεσαι?ή μηπως πρεπει να πας Ιεραποστολος των Μορμωνων πρωτα μερικα χρονια?Για δωστε μου πληροφωριες αν ξερεται σχετικα με το θεμα
ela να σε πληρωσω καυλαεπισης απο λεφτα τι δινουν;αξιζει;
Εχω μια φιλη μορμονα που ειναι σαν τις γκομενες στη φωτο 1, ΜΑΖΙ.
Τώρα του τιτανοτεράστιου του το συγχωρούμε ότι αποκαλεί το bolo tie "σήμα" του.
Κ'εγω αυτο φοβαμαι! Οτι οι γυναικες θα ειναι σαν τη Φωτο 2.ή θα ειναι θεοχοντρες Αμερικανες !Γι'αυτο ζηταω τα φωτα σας παιδια γιατι δεν ξερω τι ακριβως παιζει Παντος αν ειναι οι Μορμωνες σαν τη φωτο 1.Παω τωρα να γινω Μορμωνος!Λοιπον, ενα θα πω... ο τροπος ζωης των μορμονων ειναι ΤΟΣΟ διαφορετικος απ οτι μαλλον εχει ζησει οποιος θελει να παει να γινει... μονο και μονο να εχει 20 γυναικες. Δεν ειναι μονο οτι πας σε μια πολιτεια στην μεση του πουθενα με παντελως αλλη κουλτουρα απ οτι εχεις ζησει μεχρι τωρα στην ζωη σου, αλλα και σε μια κοινοτητα (mormons) η οποια ειναι ακομα πιο παραξενη και διαφορετικη..
Μην κοροιδευεις τον εαυτο σου. θα πας, και θα φυγεις τρεχοντας....
θα σου φανει σαν θριλερακι του Stephen King!
Και οι γυναικες δεν θα ειναι σαν στην φωτο 1... αλλα σαν στην φωτο 2.
απ αυτες που πανε στο ACS? μην μου πεις οτι της τον εχεις φορεσει κιολλας?
Κ'εγω αυτο φοβαμαι!
Καλα ωραια η παρεα σας.Αλλα θα παω λιγο στις Ντισκο μπας και καμακωσω τιποτα.Γιατι με τον ερχομο του Αντιχρηστου το 2012 θα αρρωστησουμε και δεν θα !οποτε οσο προλαβουμε τωρα !
Άρχοντα του μουνιού, δεν είναι για σένα οι κοινότητες των Μορμόνων. Εκεί δεν έχει ντίσκο και δε θα μπορείς να φοράς τις καλαίσθητες μπότες από σαλάχι...
Άρχοντα του μουνιού, δεν είναι για σένα οι κοινότητες των Μορμόνων. Εκεί δεν έχει ντίσκο και δε θα μπορείς να φοράς τις καλαίσθητες μπότες από σαλάχι...