Νέα

Μορμώνοι.Αξίζει να γίνει κανείς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μιλωντας στο Skaype με τον Βασιλη απο την Αμερικη (Προδομενος Μαλακας) μου ειπε για τους Μορμωνους!Εχουν λεει το δικαιωμαα της ΠΟΛΥΓΑΜΙΑς!Πολυ σημαντικο για μενα.Οι αντρες μου ειπε ειναι μονο για να τεκνοποιουνε και οι γυναικες δουλευεουνε :2funny:!Ειναι ολα ετσι?Οταν βαπτιστεις αρχιζεις να παντερυεσαι?ή μηπως πρεπει να πας Ιεραποστολος των Μορμωνων πρωτα μερικα χρονια?Για δωστε μου πληροφωριες αν ξερεται σχετικα με το θεμα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μιλωντας στο Skaype με τον Βασιλη απο την Αμερικη (Προδομενος Μαλακας) μου ειπε για τους Μορμωνους!Εχουν λεει το δικαιωμαα της ΠΟΛΥΓΑΜΙΑς!Πολυ σημαντικο για μενα.Οι αντρες μου ειπε ειναι μονο για να τεκνοποιουνε και οι γυναικες δουλευεουνε :2funny:!Ειναι ολα ετσι?Οταν βαπτιστεις αρχιζεις να παντερυεσαι?ή μηπως πρεπει να πας Ιεραποστολος των Μορμωνων πρωτα μερικα χρονια?Για δωστε μου πληροφωριες αν ξερεται σχετικα με το θεμα
στην utah ειναι ο τυπος?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν συμφερει φιλε, να ζησειs την ζωη που σε υποχρεωνουνε για να ξενοπηδηξειs νομιμα.....Το κανειs κι εδω, με την απλα σου

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλε! "Μορμονοι" δεν ειναι κατι ζωακια σαν μεγαλοι αρουραιοι που προβλεπουν ποτε θα ερθει η ανοιξη?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μην ειστε μαλακες ρε.

Βρειτε ενα γκομενακι που γουσταρετε και πηγαιντε στα swinger clubs στην Ολλανδια και λιωστε στον πουτσο.

Να γινεις χριστιανος για να μπορεις να γαμας. Τι μαλακες ειστε.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Οι Μορμώνοι είναι άλλη μία εφεύρεση των Σιωνιστών,μία από τις πολές αιρέσεις δημιούργημά τους όπως Πεντηκοστιανοί,μάρτυρες του Ιεχωβά,Μονοφυσίτες και άλλοι πολλοί...

Μι μέρα είχα ρωτήσει έναν τύπο στο Σύνταγμα που τάχα ενημέρωναν τον κόσμο..Για αυτούς και καλά ο θεός παρουσιάστηκε σε έναν Αμερικάνο και του πε την πάσα αλήθεια..Μη χάβετε!!Και εδώ Αγγλία μου χτύπησαν την πόρτα κάτι προτεστάντες να με ενημερώσουν για τη Βίβλο και το πως ο θεός έχει προβλέψει τα κακά του κόσμου!!Ότι θα ρθουν πόλεμοι,ότι θα πεθάνουν όλες οι μέλισσες,ότι δεν θα υπάρχει νερό και θα αρρωσταίνει ο κόσμος..

Λίγο πονηρεμένος να σαι εύκολα αυτά μεταφράζονται με τα Chemtrails και τον σταδιακό αφανισμό του κόσμου..οι πόλεμοι;;Ναι βέβαια μην ξεχάσω,στο εικονογραφημένο περιοδικό που είχαν τα slides με τις ερμηνείες τισ δικές τους η πρώτη σελίδα είχε το γαμημένο κηροπήγιο των Εβραίων...

Ρε δε γαμιούνται και αυτοί και οι Μορμώνοι και όλα τους τα σόγια!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλε! "Μορμονοι" δεν ειναι κατι ζωακια σαν μεγαλοι αρουραιοι που προβλεπουν ποτε θα ερθει η ανοιξη?
τα armadillo λες τυπε?
URL]]

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
αυτο που περιγραφεις ειναι οι κηφινες :2funny: :2funny:
αλλα ξερεις τι τελος εχουν :2funny:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
οχι... αυτο λεει
groundhog

Συνημμένα

• Groundhog-enorme-toute-grosse.jpg
    Groundhog-enorme-toute-grosse.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 33

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε ο δημητριος θα γινει σοβαρα πορνομορμονος ξερη κανεις σιγουρα τι πεζει????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κοφτε την πλακα ρεεεεεεε χανουμε τον πορνομορμονο στο αμερικα!!!!!!!!!!  σοβαρα τωρα ξερη κανενας τι πεζει?? με τουσ μορμονους

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν ειναι να εχω 5-6 ΓΥΝΑΙΚΕς και να ζω μαζι τους σε ενα σπιτι και αυτες να δουλευουνε στη Φαρμα και εγω μονο να  :knockinb: και να τεκνοποιο!Τοτε ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΩ ΜΟΡΜΩΝΟς!Μηπως πρεπει ο Μορμωνισμος να γινει η επισημη θρησκεια της Ελλαδας?να ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΧΩΡΙς ΒΙΖΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ!και να απαγορευσουμε να ερχονται ξενοι αντρες.Αν μας ερθουνε καμια 15αρια εκατομυρια γυναικες θα εχουμε για καθε Ελληνα κοντα 4ης γυναικες!για  :knockinb: αν βγαλεται και τα μικρα παιδια και τους γερουν τοτε θα εχουμε 7-8 ΓΥΝΑΙΚΕς ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΤΡΑ!η Ελλαδα θα ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΙΣΟς!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom