τελικά στην τηλεόραση γράφεις πολύ... καλύτερος απ' ότι σε περίμενα...
δεν πειράζει ρε τυπε που τάχασες νωρίς, είναι από τον υπερβολικό αυνανισμό βλέπεις...
Πάντα ήσουν είσαι και θα είσαι το πουτανακι μου Γιώργο. Το ξέρεις και το ξέρω. Βασικά σε έχω ρίξει τόσο καλό δούλεμα που πας σε όλα τα σάιτ να ρωτάς ποιος είμαι, έχεις ανεβάσει πίεση, με βλέπεις και στον ύπνο σου και ο Αντι πρέπει να έχει πεθάνει στο γέλιο. Εκτός αυτού, είσαι και αδερφαρα ξενερωτη ούτε κροσακι δε σε γαμαει. Γιατί; Γιατί καθεσαι και βρίζεις χυδαία και μετά πας και κάνεις αναφορές σχολίων. Γελάω πάντως με την πάρτη σου. Και τώρα που έμαθαν όλες - όλες όμως, ΟΛΕΣ, από όλα τα γραφεία, μαζί και οι οδηγοί από τα Ρωσομπλιατ μέχρι τον Άλεξ και τον Τζον - τι παπατζης και μικροψώλης είσαι, νομιζω θα μεταναστεύσεις αλλού. Μόνο οι ταυανδεζες μασατζουδες σε σε ξέρουν πλέον. Κι αυτές φαντάσου τι γέλιο θα ρίχνουν όταν γυρνάς ανάσκελα.
Παπατζη, σε γλεντάει ένα αλάνι 30 καλοκαιριών που μοίραζε ψωλές τσαμπε σε όλες τις κακομοίρες των γραφείων. Τα σέβη μου. Κανε ότι αναφορά θες, στο νήμα αυτό όλα επιτρέπονται.