διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Οχι για αμέρικα μου κάνειΚωνσταντινουπολη;
Οχι για αμέρικα μου κάνειΚωνσταντινουπολη;
Αμα με παρει το κοριτσιπαππου θα γινεις προεδρας β. κορεας?
Το σαμποταρουν καποιοι γιατι η ανωτερη ποιοτητα του νηματος φαινεται.Ανοιξε ενα σωστο νημα και το σαμποταρουν.
σκασε μπουστη....Το σαμποταρουν καποιοι γιατι η ανωτερη ποιοτητα του νηματος φαινεται.
Ομως...
Δεν θ αφησουμε να πεθανει το νημα! Θα βαλουμε πλατη ολοι οι σωστοι πορδελιαριδες
Τι ειπες ρεεεε???σκασε μπουστη....
25 σελιδες τυπε, και ουτε ενα ξεκατινιασμα της προκοπης. Που ειναι ο Πουλης, που ειναι ο Τζωνης, Ο Τραμου, ο Λακης, Ο Ζαν κλωντ και ολα τα καλα παιδια;Το σαμποταρουν καποιοι γιατι η ανωτερη ποιοτητα του νηματος φαινεται.
Ομως...
Δεν θ αφησουμε να πεθανει το νημα! Θα βαλουμε πλατη ολοι οι σωστοι πορδελιαριδες
Τι ειπες ρεεεε???
25 σελιδες τυπε, και ουτε ενα ξεκατινιασμα της προκοπης. Που ειναι ο Πουλης, που ειναι ο Τζωνης, Ο Τραμου, ο Λακης, Ο Ζαν κλωντ και ολα τα καλα παιδια;
Που τυπε; Τηλεφωνο, τιμουλα και προγραμμα παιζει; Στειλε πμ.Gamieste
Που τυπε; Τηλεφωνο, τιμουλα και προγραμμα παιζει; Στειλε πμ.
Ενα πμ κι εδώ φίλος με το τηλεφωνάκι της κοπέλας που είναι πρόθυμη κι εγώ δεν θα πώ τίποτα.Ξέρεις τάφος...Πμ φίλε...πμ...πμ.....πμ....Gamieste
Ενα πμ κι εδώ φίλος με το τηλεφωνάκι της κοπέλας που είναι πρόθυμη κι εγώ δεν θα πώ τίποτα.Ξέρεις τάφος...Πμ φίλε...πμ...πμ.....πμ....
Φίλε ξεβράκωτε! στείλε και σε μένα το τηλέφωνο εαν έχεις την καλοσύνη.Gamieste