Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Ελα να το πεις απο κοντα ρε μουνι.
:S :S :S
στο σαμποτάρουμε,μονο για αγαπες και λουλούδια θα συζητάμε εδω :S :S :SΟυτε ενας καυγας της προκοπης σ αυτο το κωλο-νημα. :S
gamiesteτζαμπα προσπαθεις να ψαρεψεις επισκεπτες,εμεις θα μαστε παντα ευπρεπείς στο παρων νημα
με καραντινα?δυσκολο :-( :S :S :Sgamieste
Μάλλον θα πρέπει να διαγραφεί το παρών νήμα. Να ανοιχτεί καινούριο πουστόγερε και να περιμένεις στην γωνία σαν την ύαινα... πότε ο moderator θα πετάξει σκουπίδια στα νήμα έχεις σπαμ/μαιλ/τσατ/και4μαλάκες... αντί να το ρίξει εκεί, να τα δίνει σε εσένα... σαν κόνδορας που είσαι με την σκατόφατσα που έχεις για άβαταρ!!Ουτε ενας καυγας της προκοπης σ αυτο το κωλο-νημα. :S
Εχθες σε ρωτησα κατι και δεν μου απαντησες. Εσυ εισαι καλυτερος μαλακας απο εμενα η, χειροτερος;Μάλλον θα πρέπει να διαγραφεί το παρών νήμα. Να ανοιχτεί καινούριο πουστόγερε και να περιμένεις στην γωνία σαν την ύαινα... πότε ο moderator θα πετάξει σκουπίδια στα νήμα έχεις σπαμ/μαιλ/τσατ/και4μαλάκες... αντί να το ρίξει εκεί, να τα δίνει σε εσένα... σαν κόνδορας που είσαι με την σκατόφατσα που έχεις για άβαταρ!!
Αυτά πάντα φιλικά...
Το νικ Σωμα, ξαδερφακι σου ειναι;Αλήθεια;;; ούτε καν το πήρα πρέφα...
Θα ξερεις βεβαια οτι το Ντοντος ειναι εξαφανισμενο ειδος. Μην προκαλεις την τυχη σου λοιπον.Μην μου πρήξεις και εσυ τα αρχίδια με το bodos...
Δωσ μου ενα λογο γιατι να ασχοληθω με εσενα. Εκτος αν απαντησεις στην ερωτηση που σου εκανα.Ένα και μοναδικό είμαι εδώ μέσα... το τελευταίο!! Αφού αε ψήνει... πότε μου έκανες την ερώτηση;; ή την έκανες αλλού;; και ρίχνες άδεια, να πιάσεις γεμάτα!!