Γιατι τσακωνεστε ρε παιδια!!!! Η Αriel ειναι εκει που λετε..
Kαι πως ειναι εμφανισιακα αυτη ; καμια λεπτομερεια ; επισης λιγο πιο συγκεκριμενος στο που ακριβως βγαινει ;
Γιατι τσακωνεστε ρε παιδια!!!! Η Αriel ειναι εκει που λετε..
στα κτελ θεσσαλονικης.που μπορούμε να την βρουμε?
κοντα στα κτελ,πριν απο περιπου δεκα μερες,πετυχα μια κοπελα με τζινακι ξανθια ,με μεγαλα βυζια σχετικα λεπτη.
τη ρωτησα εαν ψηνεται για κατι και μου ειπε ναι αφου με κοιταξε για λιγη ωρα,μου φανηκε λιγο χαμενη ομως σαν στενοχωρημενη ειπε πως ηρθε απο θεσσαλονικη προσφατα,μου αρεσει να κανω καμακι στο δρομο σε μοναχικες κοπελες,και τελευταια σχεδον ολες λενε ναι για
οχι αλλη ηταν αυτη με αυτη δεν εγινε κατι γιατι βιαζομουν πολυ.είναι εκείνη η ιδια που ελεγες πριν?
γεια σου ρε μαρλον μπραντο.ολες τις εχεις γαμησει.οχι αλλη ηταν αυτη με αυτη δεν εγινε κατι γιατι βιαζομουν πολυ.
αυτη που λεω εγω ηταν γυναικα,και ηταν στα κτελ,ειπε πως περιμενε ταξι για να παει στη δουλεια της.Όχι απλώς τράβελος αλλά καρατράβελος!!!!!
Δεν δουλεύει στο στούντιο...αυτή(ος) κάθεται εκεί που λέει ο παίχτης στο 1ο ποστ!!!
Λίγο πριν την Λένορμαν...και είναι κάθε βράδυ εκεί!!!!
Ψηλός, καστανός τώρα, με μπούκλα μαλλί μέχρι τον ώμο!!!!!
Μούναρος αλλά....καρατράβελος!!!!
Άρα για ιδιαίτερα γούστα το Άριελ!!!!!
Μιλάει άπταιστα καλιαρντά και σε φτιάχνει.....
Ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!!
Καταρχην γραφε Ελληνικα, και κατα δευτερο λες πρεπει,να ειναι τραβελι, αρα δεν εισαι και εσυ σιγουρος ??? ετσι δεν ειναι ???[ama leme tin idia mia psili kastanoksan8i prepei na einai trabeli.