Νέα

Μοντέλο στα ΚΤΕΛ Κηφισού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekkrhktikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Η Αλήθεια είναι ότι το bourdelo-σαϊτ μας έχει επηρεάσει στον τρόπο που βλέπουμε τα θηλυκά γύρω μας   :boobies:

...και τώρα το καλοκαίρι η κατάσταση δεν παλεύεται μ' αυτά που κυκλοφορούνε....

Υπομονή παλικάρια, θα χειμωνιάσει και φέτος  :grin:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
συμφωνω απολυτος με τον ανωτερο!! αλλα γιατι λετε ολοι στις 8?? το παλικαρι δεν ειπε τι ωρα τι συναντα!!μπορει να εινι κι εξι!!

OP
OP
E

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
378
Πόντοι
21
χελ εισαι ο πραγματικα σωστος ολοι οι εμπειροι που γραφουν πιο πανω απλα τουσ αφηνω να εκφραστουν και γιαυτο δεν απαντησα σε κανενα η επιπολαιοτητα τουσ και ο τα ξερω ολα ο λογοσ τουσ ειναι πραγματικα τελεια ευτυχως που ξερουν και δινουν συμβουλεσ χαχαχαχα η ςρα που την ειδα ειναι 5και 50 το πρωι να σαι καλα πολλουσ χαιρετισμους

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ρε παιδιά εκεί δεν έχει ένα studio?Μήπως είναι καμιά απο αυτές και περίμενε τον οδηγό της?

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά εκεί δεν έχει ένα studio?Μήπως είναι καμιά απο αυτές και περίμενε τον οδηγό της?

ναι καλα....θα περιμενε τον οδηγο της 1 χιλιομετρο σχεδον μακρια και επανω στην λεωφορο... :jerking: :jerking:
για να σοβαρευτουμε λεω εγω....αντε ο καθενας πεταει τη παπαρια του...
κατα 95% ειναι η αριελ το τραβελι ...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ναι καλα....θα περιμενε τον οδηγο της 1 χιλιομετρο σχεδον μακρια και επανω στην λεωφορο... :jerking: :jerking:
για να σοβαρευτουμε λεω εγω....αντε ο καθενας πεταει τη παπαρια του...
κατα 95% ειναι η αριελ το τραβελι ...
Όπα ρε μεγάλε μήπως σου έδωσε ακριβές στίγμα με αεροφωτογραφίες και ξέρεις ότι ειναι 1 χιλιόμετρο.Μια υπέθεση έκανα τι ειρωνεύεσε για σοβαρέψου λίγο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όπα ρε μεγάλε μήπως σου έδωσε ακριβές στίγμα με αεροφωτογραφίες και ξέρεις ότι ειναι 1 χιλιόμετρο και πάνω στην λεοφόρο.Μια υπέθεση έκανα τι ειρωνεύεσε για σοβαρέψου λίγο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Γεια σας συναθλητές καθε πρωι που παω στη δουλειά βλέπω ενα ωραιο ψηλό μωρο μετα τα ΚΤΕΛ στην γέφυρα απο κατω στον δρομο για Λενορμαν δεν μπορω να σταματήσω εκει λόγω κίνησης μηπως την εχει πετύχει κάποιος το βράδυ αν ναι να μας πει πληροφορίες φαίνεται δυνατό κορμί και σε κοιτάζει με έντονο πάθος αν ξερει κάποιος ειναι ξανθό και κάθετε εξω απο την Βιομηχανία Κλωστηρίων
krifobourdeliaris για διάβασε ξανά.

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
krifobourdeliaris για διάβασε ξανά.

αεροφωτογραφια οχι δεν εστειλε......
ειπε ομως πως ειναι στα κλωστηρια επανω....
συνεπως η αποσταση απο τα κλωστηρια μεχρι το στουντιο ειναι περιπου τοσο..(1χμ).
σοβαρεψου λοιπον εσυ...

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναθλητές καθε πρωι που παω στη δουλειά βλέπω ενα ωραιο ψηλό μωρο [size=10pt][size=10pt][size=10pt]μετα [/size][/size][/size]τα ΚΤΕΛ στην γέφυρα απο κατω στον δρομο για Λενορμαν δεν μπορω να σταματήσω εκει λόγω κίνησης μηπως την εχει πετύχει κάποιος το βράδυ αν ναι να μας πει πληροφορίες φαίνεται δυνατό κορμί και σε κοιτάζει με έντονο πάθος αν ξερει κάποιος ειναι ξανθό και κάθετε εξω απο την Βιομηχανία Κλωστηρίων

το μετα που εννοει ειναι μετα τη subaru :uglystupid: :uglystupid:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αεροφωτογραφια οχι δεν εστειλε......
ειπε ομως πως ειναι στα κλωστηρια επανω....
συνεπως η αποσταση απο τα κλωστηρια μεχρι το στουντιο ειναι περιπου τοσο..(1χμ).
σοβαρεψου λοιπον εσυ...
Το σοβαρέψου πήγενε στο να ειρωνεύεσε.Αντε γιατι έχει χαθεί κάθε ήθος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Την έχω δει κι εγώ, τράβελος είναι

teris74

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι τσακωνεστε ρε παιδια!!!! Η Αriel ειναι εκει που λετε..

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Βλέπω κανένας δεν σχολιάζει ότι τον τράβελο τον πέρασε για...μοντέλο...
Ε ρε και έκπληξη που θα του ρχόταν στο κρεβάτι...

zisissssss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια  κ εγω την εχω δει την κοπελα αυτη που λεει ο μαστορας αλλα την ειχα δει 5 το πρωι κ κοιταει πολυ προκλιτικα το βλεμα ειναι απιστευτο!

Επισκέπτης
ασχετα ποστ σβιστικαν...μι τσακονεστε χιστεσ μου!παμε να τιμορισουμε το ατακτο πορνιδιο στιν πορνογεφιρουλα και ασ αφισουμε τα μισοι και τουσ τσακομουσ!
παμε να τιμορισουμε αυτο το πορνιδιο με το λαγνο βλεμα!!!παμε λεβεντεσ μου τσολιαδεσ μου!!!!παμε να δαμασουμε ετουτι τι μεταλαγμενι νεραιδα!  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom