Επισκέπτης
μονο μην την ρωτησεις κατευθειαν ποσο παει το μαλλι...
μπορει να σου ρθει καμια τσαντα στο κεφαλι
ή να ανοίξει το πορτοφόλι της! ;)
μονο μην την ρωτησεις κατευθειαν ποσο παει το μαλλι...
μπορει να σου ρθει καμια τσαντα στο κεφαλι
Πόθεν γνωριζει ο κ. Arion 1955 (σήμα κατατεθέν) τας πανελληνίους εξετάσεις; Αυτός είναι απόφοιτος του σχολαρχείου.τι κάνει ρε πούστη μου η αποτυχία στης πανελλήνιες εξετάσεις....
Ρε παιδιά εκεί δεν έχει ένα studio?Μήπως είναι καμιά απο αυτές και περίμενε τον οδηγό της?
Όπα ρε μεγάλε μήπως σου έδωσε ακριβές στίγμα με αεροφωτογραφίες και ξέρεις ότι ειναι 1 χιλιόμετρο.Μια υπέθεση έκανα τι ειρωνεύεσε για σοβαρέψου λίγο.ναι καλα....θα περιμενε τον οδηγο της 1 χιλιομετρο σχεδον μακρια και επανω στην λεωφορο...
για να σοβαρευτουμε λεω εγω....αντε ο καθενας πεταει τη παπαρια του...
κατα 95% ειναι η αριελ το τραβελι ...
Όπα ρε μεγάλε μήπως σου έδωσε ακριβές στίγμα με αεροφωτογραφίες και ξέρεις ότι ειναι 1 χιλιόμετρο και πάνω στην λεοφόρο.Μια υπέθεση έκανα τι ειρωνεύεσε για σοβαρέψου λίγο.
krifobourdeliaris για διάβασε ξανά.Γεια σας συναθλητές καθε πρωι που παω στη δουλειά βλέπω ενα ωραιο ψηλό μωρο μετα τα ΚΤΕΛ στην γέφυρα απο κατω στον δρομο για Λενορμαν δεν μπορω να σταματήσω εκει λόγω κίνησης μηπως την εχει πετύχει κάποιος το βράδυ αν ναι να μας πει πληροφορίες φαίνεται δυνατό κορμί και σε κοιτάζει με έντονο πάθος αν ξερει κάποιος ειναι ξανθό και κάθετε εξω απο την Βιομηχανία Κλωστηρίων
krifobourdeliaris για διάβασε ξανά.
Γεια σας συναθλητές καθε πρωι που παω στη δουλειά βλέπω ενα ωραιο ψηλό μωρο [size=10pt][size=10pt][size=10pt]μετα [/size][/size][/size]τα ΚΤΕΛ στην γέφυρα απο κατω στον δρομο για Λενορμαν δεν μπορω να σταματήσω εκει λόγω κίνησης μηπως την εχει πετύχει κάποιος το βράδυ αν ναι να μας πει πληροφορίες φαίνεται δυνατό κορμί και σε κοιτάζει με έντονο πάθος αν ξερει κάποιος ειναι ξανθό και κάθετε εξω απο την Βιομηχανία Κλωστηρίων
Το σοβαρέψου πήγενε στο να ειρωνεύεσε.Αντε γιατι έχει χαθεί κάθε ήθος.αεροφωτογραφια οχι δεν εστειλε......
ειπε ομως πως ειναι στα κλωστηρια επανω....
συνεπως η αποσταση απο τα κλωστηρια μεχρι το στουντιο ειναι περιπου τοσο..(1χμ).
σοβαρεψου λοιπον εσυ...
Την έχω δει κι εγώ, τράβελος είναι