tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
σιγουρα το τατου πανω απο τον αριστερο αντιχειρα σημερα το πρωι το χτυπησες ομορφοπαιδο??????????????????????????????????????????????????????????????????
Εμενα με καλεσε ο βασιλιας και θα μεινω στο παλατι του για ενα μηνα επειδη εχω κ γω επιτυχια...45 μερες στην παταγια θα ζησεις μονο αν τρως τις ακριδες απο τους παγκους που πουλανε τυπε...αλλιως με 800 ευρω δεν τη βγαζεις ουτε για 10 μερες...Έχεις δίκιο και όλες τρελαίνονται με το τατουάζ μου. Αυτό είναι η επιτυχία μου γιαυτό θα πάω και στην παταγια με 800 ευρό μόνο για 45 μέρες.
Τι γυναικάρες ρε πούστη μου
μοσχα και πραγαΚαλά οι ωραίοι που πάνε?
Εμενα με καλεσε ο βασιλιας και θα μεινω στο παλατι του για ενα μηνα επειδη εχω κ γω επιτυχια...45 μερες στην παταγια θα ζησεις μονο αν τρως τις ακριδες απο τους παγκους που πουλανε τυπε...αλλιως με 800 ευρω δεν τη βγαζεις ουτε για 10 μερες...
καλα ρε παιδια..μυωπια 20 βαθμους εχετε?
τα μαιμουδια αυτα τα βλεπετε για γκομενες? κ να τις πληρωσετε κιολας ??
μοσχα και πραγα
ωπα εδω ειμαστε
Φίλε μια φιλική συμβουλή ωραίο το καλαμπούρι αλλά μην γράφεις για τον βασιλιά τους γιατι έχεις πολλές πιθανότητες όταν πας στην Ταϊλάνδη να σε βάλουν φυλακή. Για μια πληροφορία ένας αμερικανικός έστειλε 2 MSN σε γραφείο τον κίτρινων και όταν πήγε στην Ταϊλάνδη τον πιάσανε και τον έχουνε για ποινή 20 χρόνον. Ένας άλλος έγραψε στο Βλοκ του για τον Βασιλιά και μόλις πήγε τον πιάσανε και είναι για ποινή και αυτός άνω τον 15 χρόνον. Γιαυτό ας προσέξετε. Φιλικά.
σε αγαπησαν τα μωρα τυπε
τα σεβη μουπολύς Έρωτας. Πίνουν νερό στο όνομά μου. Ορκίζονται στο όνομά μου. Κάνουν προσευχή στο όνομά μου.
μετά κατουρούν και κλάνουνε για πάρτη σουπολύς Έρωτας. Πίνουν νερό στο όνομά μου. Ορκίζονται στο όνομά μου. Κάνουν προσευχή στο όνομά μου.