Νέα

Μόνο 3 από 300 οίκους ανοχής στην Αθήνα έχουν άδεια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goofyballoon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κατερινα, κατι μου λεει οτι συντομα θα βγαλεις τα πιο ευκολα 500 ευρω της ζωης σου  :rolleyes:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ερώτηση για την  Κατερίνα.

Τι άποψη έχεις για το γερμανικό μοντέλο της απόλυτης νομιμοποίησης που μάλιστα για την περίπτωση του Βερολίνου μεταφράζεται στο οτι δεν υπάρχουν ζώνες με πορνεία αλλά ένας οίκος ανοχής μπορεί να είναι οπουδήποτε, ας πούμε υπάρχει το Royal στην Bundesplatz που είναι σε κανονική πολυκατοικία με γιατρούς δικηγόρους και οικογένειες.

Βέβαια είναι κοινωνία που έχουν απενοχοποιήσει τα πάντα, το δε μοντέλο δουλεύει χωρίς προβλήματα, είναι και θέμα επιπέδου πελατών. Ας πούμε το Royal απευθύνεται σε μεσαία προς υψηλή τάξη. Άρα δεν τίθεται θέμα με μεθύστακες ή ταραχοποιούς.

Επίσης θα ήθελα να μου πεις την άποψη σου για αυτό που εγώ συνειδητοποίησα επισκεπτόμενος αυτό το σάιτ, οτι στην Ελλάδα το μπουρδέλο έχει κάθε φορά μία κοπέλα. Δεν το θεωρείς αυτό εξευτελιστικό για την κοπέλα-γυναίκα-εργαζόμενη, τον άνδρα και αυτό που κάνουν οι δυο τους όταν η γυναίκα πάει από δωμάτιο σε δωμάτιο;
Αααααααχ βρε μωρό...
Για να εξελιχθεί η Ελλάδα και να προσαρμοστεί άψογα σε "νοήμων" ανθρώπους..πρέπει να περάσουν τουλάχιστο άλλα 100 χρόνια..
Τότε δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που τις
θεωρούμε πιο "προχωρημένες"..
Δεν είπαμε να τα ισοπεδώσουμε και όλα όμως..
Τουλάχιστον μία τάξη κάποιοι κανόνες και κάποια οργάνωση να υπήρχε..
πράγμα αδύνατον για τα ελληνικά δεδομένα..
Με λίγα λόγια..είμαστε σαν χώρα "άσυλο"..
Ότι να΄ναι..
Και σίγουρα ζηλεύω τις όποιες άλλες ευρωπαϊκές πόλεις που έχουν μια σειρά σε κάποια σοβαρά ζητήματα και προπάντων σε ότι αφορά τη δημόσια υγεία.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ελπιζω να καταλαβες γιατι ρωταω...ποσα απο τα μπουρδελα που υπαρχουν μπορουν να το κανουν αυτο?
τα κοριτσια ποτε δεν τα αντιμετωπισα σαν ζωα....απλα θεωρω οτι ολη αυτη η ιστορια ειναι πολυ υποπτη..
Εννοείται ότι αν κάποια σπίτια αδειοδοτηθούν θα είναι με βάσει κάποια κριτήρια..
Αποκλείεται να μείνουν όλα γιατί μερικά ήδη υπερβάλλουν κατά πολύ στην ισχύουσα νομοθεσία.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Επισης να μας πει η κατερινα αν μπορει να λειτουργει και boulangerie-patisserie μεσα στο μπουρδελο !  :2funny:
Ρεεε σταμάτα έχω λιώσει στο γέλιο μ'αυτά που λες..
Άντε κι έχω πάρει το σοβαρό μου τώρα εδώ..
Μη με κάνεις και γελάω.. :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μεθυστακες και ταραχοποιοι πανε και στα γηπεδα και σε καφετεριες και στο δρομο τους βλεπεις
το οτι πανε και στις πουτανες .. τι φταινε οι πουτανες ?  :think:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Όχι ειδικά το τελευταίο είναι για μένα απίστευτο. Δεν μπορώ να διανοηθώ σεξ, ακόμη και αγοραίο, σε συνθήκες αλυσίδας παραγωγής εργοστασίου της Φόρντ.

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
Ερώτηση για την  Κατερίνα.

Τι άποψη έχεις για το γερμανικό μοντέλο της απόλυτης νομιμοποίησης που μάλιστα για την περίπτωση του Βερολίνου μεταφράζεται στο οτι δεν υπάρχουν ζώνες με πορνεία αλλά ένας οίκος ανοχής μπορεί να είναι οπουδήποτε, ας πούμε υπάρχει το Royal στην Bundesplatz που είναι σε κανονική πολυκατοικία με γιατρούς δικηγόρους και οικογένειες.

Βέβαια είναι κοινωνία που έχουν απενοχοποιήσει τα πάντα, το δε μοντέλο δουλεύει χωρίς προβλήματα, είναι και θέμα επιπέδου πελατών. Ας πούμε το Royal απευθύνεται σε μεσαία προς υψηλή τάξη. Άρα δεν τίθεται θέμα με μεθύστακες ή ταραχοποιούς.

Επίσης θα ήθελα να μου πεις την άποψη σου για αυτό που εγώ συνειδητοποίησα επισκεπτόμενος αυτό το σάιτ, οτι στην Ελλάδα το μπουρδέλο έχει κάθε φορά μία κοπέλα. Δεν το θεωρείς αυτό εξευτελιστικό για την κοπέλα-γυναίκα-εργαζόμενη, τον άνδρα και αυτό που κάνουν οι δυο τους όταν η γυναίκα πάει από δωμάτιο σε δωμάτιο;

ελπιζω να το καταλαβες οτι εισαι για τον πουτσο.....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ερώτηση για την  Κατερίνα.

Εδώ στα μπουρδέλα όταν είσαι μέσα στο χώρο..δεν θεωρείται εξευτελιστικό όταν υπάρχει "μόνο" μία γυναίκα για να "εξυπηρετεί" και βλέπεις να πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο..
Εξευτελιστικό θα είναι όταν είσαι στο χώρο και περιμένεις και ξαφνικά ανοίξει η πόρτα και δεις την γυναίκα σου να βγαίνει.. :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Όχι ειδικά το τελευταίο είναι για μένα απίστευτο. Δεν μπορώ να διανοηθώ σεξ, ακόμη και αγοραίο, σε συνθήκες αλυσίδας παραγωγής εργοστασίου της Φόρντ.
διαθετουμε και προγραμμα με μπραντς στη ΜΒ με 600 ευρω που σε ανεβαζει στα ουρανια τυπε.... το κατερινακι ειναι λιγο πιο ακριβο απο τον ξανθο αγγελο αλλα λεει και ανεκδοτα  :sunglasses:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μεθυστακες και ταραχοποιοι πανε και στα γηπεδα και σε καφετεριες και στο δρομο τους βλεπεις
το οτι πανε και στις πουτανες .. τι φταινε οι πουτανες ?   :think:

Το είπα γιατί υπάρχει το κλισέ της ταύτισης πορνείας με εγκληματικότητα, το οποίο δεν ισχύει. Και σαφώς έχεις δίκιο.

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
Εδώ στα μπουρδέλα όταν είσαι μέσα στο χώρο..δεν θεωρείται εξευτελιστικό όταν υπάρχει "μόνο" μία γυναίκα για να "εξυπηρετεί" και βλέπεις να πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο..
Εξευτελιστικό θα είναι όταν είσαι στο χώρο και περιμένεις και ξαφνικά ανοίξει η πόρτα και δεις την γυναίκα σου να βγαίνει.. :2funny: :2funny: :2funny:

κατερινακι υποκλινομαι.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το είπα γιατί υπάρχει το κλισέ της ταύτισης πορνείας με εγκληματικότητα, το οποίο δεν ισχύει. Και σαφώς έχεις δίκιο.
Ναι καταλαβα , απλα ειπα να το επισημανω
παντως να σου πω την αληθεια δε θα ηθελα μπουρδελο με τα σημερηνα δεδομενα απαναντι  απο το σπιτι μου

Θα ηταν πειρασμος  :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Καλό το αστείο σου αλλά θέλω να σου πω οτι το μοντέλο πορνείας Ελλάδας με μία γυναίκα στο δωμάτιο για 7 λεπτά τελειώνει ή θα υπάρχει μόνο για κάποιους φουκαράδες που με χλευάζουν σε αυτό το σάιτ γιατί βρίσκουν και καλά "ακάποτο και λώκο" με 10 ευρώ στο Μεταξουργείο. Ο άνδρας σήμερα αναζητεί κάτι άλλο από τον αγοραίο έρωτα και όχι μία σκέτη ανακούφιση. Αυτή την έχει και μόνος του.

Θα συμβούλευα αν δεν είσαι καμμία ιερόδουλος τύπου Γαβριέλλας άνω των 50 και έχεις σοβαρή άποψη για το επάγγελμα σου να κάνεις καμμιά βόλτα Ευρώπη.

με αγάπη και σεβασμό

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ναι καταλαβα , απλα ειπα να το επισημανω
παντως να σου πω την αληθεια δε θα ηθελα μπουρδελο με τα σημερηνα δεδομενα απαναντι  απο το σπιτι μου

Θα ηταν πειρασμος  :2funny:
Χααααααααχαχαχαχαχ..λυσσάξανε να τα κλείσουνε εδώ στην Αθήνα γιατί λέει..
ενοχλούν τους κατοίκους οι οποίοι λαμβάνουν μέτρα με τους διάφορους συλλόγους τους..
Που στο κόρακα είναι αυτοί οι κάτοικοι?
Αφού όπου υπάρχει μπουρδέλο στην Αθήνα γύρω-γύρω δεν υπάρχει έλληνας για δείγμα..
Κάνα δύο ανοίξανε στη Λιοσίων κοντά στις 3 γέφυρες και ήταν το μόνο σημείο που υπήρξε και επαναστατήσανε οι κάτοικοι (έλληνες) και κλείσανε τελικά..
Στη συνέχεια σαν μανιτάρια φυτρώνουν όπου αλλού..
Ποοοοολύ μπουρδέλο η Αθήναααααα...ποοοοολύυυυυ... :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλό το αστείο σου αλλά θέλω να σου πω οτι το μοντέλο πορνείας Ελλάδας με μία γυναίκα στο δωμάτιο για 7 λεπτά τελειώνει ή θα υπάρχει μόνο για κάποιους φουκαράδες που με χλευάζουν σε αυτό το σάιτ γιατί βρίσκουν και καλά "ακάποτο και λώκο" με 10 ευρώ στο Μεταξουργείο. Ο άνδρας σήμερα αναζητεί κάτι άλλο από τον αγοραίο έρωτα και όχι μία σκέτη ανακούφιση. Αυτή την έχει και μόνος του.

Θα συμβούλευα αν δεν είσαι καμμία ιερόδουλος τύπου Γαβριέλλας άνω των 50 και έχεις σοβαρή άποψη για το επάγγελμα σου να κάνεις καμμιά βόλτα Ευρώπη.

με αγάπη και σεβασμό

Ετσι ειναι .. και το κλασιμο ανακουφιση ειναι
αμα ηταν η ανακουφηση το θεμα δε θα γαμουσαμε να ξοδευαμε και λευτα
θα κλαναμε που ειναι και τζαμπα

:2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

με αγάπη και σεβασμό
Όπως την βρίσκει ο καθένας μωρό μου..
Και μην χαλιέσαι που σε χλευάζουν..φόρουμ είναι και οι "κατηγορίες"
που παίζουν εδώ μέσα πολλές..
Η τιμή και η ποιότητα έχει πέσει μόνο ..ο χρόνος διάρκειας των υπηρεσιών δεν άλλαξε..
Πας στο μπουρδέλο γιατί είσαι καβλωμένος, δεν πας να παίξεις τάβλι..
Αν δεν σου κάνει εσένα αυτό..πάω πάσο..
Άρα δεν γουστάρεις να "λειτουργείς" έτσι..και καλά κάνεις..
Απλούστατα δεν σε ελκύουν τα μπουρδέλα και ο τρόπος λειτουργίας τους..
Δεν είναι κακό..
Δικαίωμά σου να αναζητάς άλλους..πιο "ποιοτικούς" τρόπους εκτόνωσης στον αγοραίο έρωτα..
Πάνω από πενήντα δεν είμαι ακόμα..
Δυστυχώς...!!!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αυτό που ήθελα να σου πω είναι οτι έπειδή έχει αυξηθεί ο αριθμός των "νορμάλ" ανδρών που αναζητεί περιστασιακά το αγοραίο σεξ

όπου νορμάλ άνδρες σημαίνει άνδρες ή οποίοι γάμησαν και μπορούν να γαμήσουν και θα ήθελαν να γαμήσουν και εκτός αγοραίου σεξ

και δεν πανε στην πουτάνα για να βγάλουν απωθημένα ή να κάνουν πράγματα που αλλιώς δεν μπορούν να κάνουν

και δεν είναι φουκαράδες όπως πολλοί σε αυτό το σαιτ που ονειρεύονται που θα βρουν το φθηνότερο ακάποτο και ούτω καθ εξής

γι αυτούς του άνδρες λοιπόν 7 λεπτά σε ένα δωμάτιο μετά τον προηγούμενο και με τον επόμενο να περιμένει δεν είναι σεξ

Θα περίμενα δε από εσένα σαν γυναίκα να τοποθετηθείς πάνω σε αυτό που διαβάζω εγώ εδώ μέσα για τις κοπέλες που παν από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς διάλειμμα νερό ντους ή κάτι άλλο. Εσύ επέλεξες να κάνεις ένα καλό μεν αλλά αστείο. Για μένα τίθενται εκεί κάποια θέματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και για τον άνδρα και για την γυναίκα. Αυτά τα θέματα τα ξεπέρασες πολύ γρήγορα Κατερίνα.

Αυτά τα λίγα και ελπίζω το σχόλιο για την ηλικία να μην πείραξε τον γυναικείο ναρκισσισμό σου, ήμουν μάλλον λίγο άκομψος με την διατύπωση, ζητώ συγγνώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom