memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ναι τους αλητες ...Αν θέλεις απαντάς, κάποιοι κάνουν πλάκα επειδή δεν τους άρεσε κάποιο άλλο θέμα που άνοιξα.
ναι τους αλητες ...Αν θέλεις απαντάς, κάποιοι κάνουν πλάκα επειδή δεν τους άρεσε κάποιο άλλο θέμα που άνοιξα.
τετοια γουσταρει ο βερολινεζος τυπε, pouts avec la capotte dans le mouni rouge με 3,99 ευρω
Αααααααχ βρε μωρό...Ερώτηση για την Κατερίνα.
Τι άποψη έχεις για το γερμανικό μοντέλο της απόλυτης νομιμοποίησης που μάλιστα για την περίπτωση του Βερολίνου μεταφράζεται στο οτι δεν υπάρχουν ζώνες με πορνεία αλλά ένας οίκος ανοχής μπορεί να είναι οπουδήποτε, ας πούμε υπάρχει το Royal στην Bundesplatz που είναι σε κανονική πολυκατοικία με γιατρούς δικηγόρους και οικογένειες.
Βέβαια είναι κοινωνία που έχουν απενοχοποιήσει τα πάντα, το δε μοντέλο δουλεύει χωρίς προβλήματα, είναι και θέμα επιπέδου πελατών. Ας πούμε το Royal απευθύνεται σε μεσαία προς υψηλή τάξη. Άρα δεν τίθεται θέμα με μεθύστακες ή ταραχοποιούς.
Επίσης θα ήθελα να μου πεις την άποψη σου για αυτό που εγώ συνειδητοποίησα επισκεπτόμενος αυτό το σάιτ, οτι στην Ελλάδα το μπουρδέλο έχει κάθε φορά μία κοπέλα. Δεν το θεωρείς αυτό εξευτελιστικό για την κοπέλα-γυναίκα-εργαζόμενη, τον άνδρα και αυτό που κάνουν οι δυο τους όταν η γυναίκα πάει από δωμάτιο σε δωμάτιο;
Εννοείται ότι αν κάποια σπίτια αδειοδοτηθούν θα είναι με βάσει κάποια κριτήρια..ελπιζω να καταλαβες γιατι ρωταω...ποσα απο τα μπουρδελα που υπαρχουν μπορουν να το κανουν αυτο?
τα κοριτσια ποτε δεν τα αντιμετωπισα σαν ζωα....απλα θεωρω οτι ολη αυτη η ιστορια ειναι πολυ υποπτη..
Ρεεε σταμάτα έχω λιώσει στο γέλιο μ'αυτά που λες..Επισης να μας πει η κατερινα αν μπορει να λειτουργει και boulangerie-patisserie μεσα στο μπουρδελο !
Ερώτηση για την Κατερίνα.
Τι άποψη έχεις για το γερμανικό μοντέλο της απόλυτης νομιμοποίησης που μάλιστα για την περίπτωση του Βερολίνου μεταφράζεται στο οτι δεν υπάρχουν ζώνες με πορνεία αλλά ένας οίκος ανοχής μπορεί να είναι οπουδήποτε, ας πούμε υπάρχει το Royal στην Bundesplatz που είναι σε κανονική πολυκατοικία με γιατρούς δικηγόρους και οικογένειες.
Βέβαια είναι κοινωνία που έχουν απενοχοποιήσει τα πάντα, το δε μοντέλο δουλεύει χωρίς προβλήματα, είναι και θέμα επιπέδου πελατών. Ας πούμε το Royal απευθύνεται σε μεσαία προς υψηλή τάξη. Άρα δεν τίθεται θέμα με μεθύστακες ή ταραχοποιούς.
Επίσης θα ήθελα να μου πεις την άποψη σου για αυτό που εγώ συνειδητοποίησα επισκεπτόμενος αυτό το σάιτ, οτι στην Ελλάδα το μπουρδέλο έχει κάθε φορά μία κοπέλα. Δεν το θεωρείς αυτό εξευτελιστικό για την κοπέλα-γυναίκα-εργαζόμενη, τον άνδρα και αυτό που κάνουν οι δυο τους όταν η γυναίκα πάει από δωμάτιο σε δωμάτιο;
Εδώ στα μπουρδέλα όταν είσαι μέσα στο χώρο..δεν θεωρείται εξευτελιστικό όταν υπάρχει "μόνο" μία γυναίκα για να "εξυπηρετεί" και βλέπεις να πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο..Ερώτηση για την Κατερίνα.
διαθετουμε και προγραμμα με μπραντς στη ΜΒ με 600 ευρω που σε ανεβαζει στα ουρανια τυπε.... το κατερινακι ειναι λιγο πιο ακριβο απο τον ξανθο αγγελο αλλα λεει και ανεκδοταΌχι ειδικά το τελευταίο είναι για μένα απίστευτο. Δεν μπορώ να διανοηθώ σεξ, ακόμη και αγοραίο, σε συνθήκες αλυσίδας παραγωγής εργοστασίου της Φόρντ.
Μεθυστακες και ταραχοποιοι πανε και στα γηπεδα και σε καφετεριες και στο δρομο τους βλεπεις
το οτι πανε και στις πουτανες .. τι φταινε οι πουτανες ?
Εδώ στα μπουρδέλα όταν είσαι μέσα στο χώρο..δεν θεωρείται εξευτελιστικό όταν υπάρχει "μόνο" μία γυναίκα για να "εξυπηρετεί" και βλέπεις να πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο..
Εξευτελιστικό θα είναι όταν είσαι στο χώρο και περιμένεις και ξαφνικά ανοίξει η πόρτα και δεις την γυναίκα σου να βγαίνει..
Ναι καταλαβα , απλα ειπα να το επισημανωΤο είπα γιατί υπάρχει το κλισέ της ταύτισης πορνείας με εγκληματικότητα, το οποίο δεν ισχύει. Και σαφώς έχεις δίκιο.
Εδώ στα μπουρδέλα όταν είσαι μέσα στο χώρο..δεν θεωρείται εξευτελιστικό όταν υπάρχει "μόνο" μία γυναίκα για να "εξυπηρετεί" και βλέπεις να πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο..
Εξευτελιστικό θα είναι όταν είσαι στο χώρο και περιμένεις και ξαφνικά ανοίξει η πόρτα και δεις την γυναίκα σου να βγαίνει..
Χααααααααχαχαχαχαχ..λυσσάξανε να τα κλείσουνε εδώ στην Αθήνα γιατί λέει..Ναι καταλαβα , απλα ειπα να το επισημανω
παντως να σου πω την αληθεια δε θα ηθελα μπουρδελο με τα σημερηνα δεδομενα απαναντι απο το σπιτι μου
Θα ηταν πειρασμος
Καλό το αστείο σου αλλά θέλω να σου πω οτι το μοντέλο πορνείας Ελλάδας με μία γυναίκα στο δωμάτιο για 7 λεπτά τελειώνει ή θα υπάρχει μόνο για κάποιους φουκαράδες που με χλευάζουν σε αυτό το σάιτ γιατί βρίσκουν και καλά "ακάποτο και λώκο" με 10 ευρώ στο Μεταξουργείο. Ο άνδρας σήμερα αναζητεί κάτι άλλο από τον αγοραίο έρωτα και όχι μία σκέτη ανακούφιση. Αυτή την έχει και μόνος του.
Θα συμβούλευα αν δεν είσαι καμμία ιερόδουλος τύπου Γαβριέλλας άνω των 50 και έχεις σοβαρή άποψη για το επάγγελμα σου να κάνεις καμμιά βόλτα Ευρώπη.
με αγάπη και σεβασμό
Όπως την βρίσκει ο καθένας μωρό μου..Καλό το αστείο σου αλλά θέλω να σου πω οτι το μοντέλο πορνείας Ελλάδας με μία γυναίκα στο δωμάτιο για 7 λεπτά τελειώνει ή θα υπάρχει μόνο για κάποιους φουκαράδες που με χλευάζουν σε αυτό το σάιτ γιατί βρίσκουν και καλά "ακάποτο και λώκο" με 10 ευρώ στο Μεταξουργείο. Ο άνδρας σήμερα αναζητεί κάτι άλλο από τον αγοραίο έρωτα και όχι μία σκέτη ανακούφιση. Αυτή την έχει και μόνος του.
Θα συμβούλευα αν δεν είσαι καμμία ιερόδουλος τύπου Γαβριέλλας άνω των 50 και έχεις σοβαρή άποψη για το επάγγελμα σου να κάνεις καμμιά βόλτα Ευρώπη.
με αγάπη και σεβασμό