Νέα

Μόνικα Σέρβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 672
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436

Κατάθεση στην Μόνικα στο άδειο από κόσμο στούντιο  στούντιο  Take This Take This Take This
Α ναι στα 50 ευρώ.
Γ-Α-Μ-Η-Σ-Α-Ρ-Α Take This Take This Take This Take This

Η τυπισσα ήταν με το χαμόγελο από το σαλόνι μέχρι την ώρα που έφυγε.
Προκατ μεγάλης διάρκειας σε όλο το σώμα μου (βέβαια μου είπε ότι έχω ωραίο σώμα, οπότε μάλλον σε αυτό είναι επιλεκτική) και εγώ να έχω το ελευθερο να πιάνω παντού!!! Headbaning!
Πριν βάλει καποτα την εφτυσε και εγλυψε το κεφάλι!!!
Σοσιαλ πολύ αλλά όχι παρλαπιπω σαν την Σάσα!!!  Tickedoff
Βέβαια έχει μπάσα φωνή, αλλά δεν με πειράζει.
Τέτοια γυναικαρα να είχε απαλή φωνή λίγο δύσκολο.

Τσιμπουκι μέτριο που προσπάθησε για βαθύ λαρυγγι όταν της το πα, αλλά δεν μπορούσε.
Στο σεξ τώρα η πρώτη στάση ήταν ιεραποστολικό όπου πηγαίναμε πότε gfe και πότε pse.
Όταν την γαμαγα και της έπιανα τα βυζιά μάλιστα ήταν που μου έλεγε ότι της άρεσε πολύ.
Γουσταρε πολύ και με είχε αγγαλιασει δίνοντας μου φιλιά πέραν του στόματος.
Κάποια στιγμή μάλιστα εχυσε και από την καυλα μου τραβουσε τα μαλλιά, εχωσε το κεφάλι της στο στήθος είτε γιατί γουσταρε είτε για να μην ακουστεί παρά έξω  Huh? και έβγαζε επιφωνηματα καυλες!!!
Την ρωτάω αν εχυσε και μου είπε ναι και ότι είμαι πολύ καλός  Hi
Τότε βρήκα την ευκαιρία να της ζητήσω φιλί στο στόμα αλλά μου αρνήθηκε ευγενικά ζητώντας μου μάλιστα συγνώμη αν την στεναχωρησα.
Με τις πλερεζες είμαι Μόνικα, ασε που να το ξεπεράσω... 
Την γαμησα και λίγο με τα δύο πόδια της στο ύψος των ομων αλλά μου είπε ότι ποναγε.
Στα 4 αυτό το πλάσμα είναι ΚΌΛΑΣΗ!!!
Ξεκινήσαμε γρήγορο σφυροκοπημα με αυτήν να φωνάζει και να πετάει μαξιλάρια και να τραβάει σεντόνια!!!
Επειδή κουράστηκα την ξαπλωσα τελείως κάτω και την γαμουσα σε πιο χαλαρους ρυθμούς και αυτή να μου παίρνει το χέρι μου και να το βάζει στο βυζι της ενώ είναι χωμενη κάτω από ένα μαξιλάρι.
Τελευταία στάση ήταν με την κοπέλα από πάνω.
Στην αρχή είχε την πρωτοβουλία αλλά επειδή δεν το έπαιρνε όλο δεν θα έχυνα ποτέ.
Ετσι την αγγαλιασα σφιχτά και έδινα πόνο μέχρι να χυσω δυνατά στην μουναρα της!!!
Αυτή έμεινε λίγη ώρα μέχρι να στραγγιξω  Hi
Όταν τελειώσαμε μου είπε ότι είμαι πολύ καλός και μου είπε bravo!!!
Εγώ ήμουν κάπως έτσι  από αυτό που είπε και αυτή γελουσε!!!

Μετα είπαμε κάτι μαλακίες και έφυγε.

Αυτό είναι το κομοδίνο ρε μαλάκες;

Πάτε καλά;

Δεν κάνει την τέλεια πιπα αλλά σε όλα τα άλλα ήταν τουλάχιστον άνω του μετρίου.

Πραγματικά απορώ με μερικούς που λένε ότι παίρνει μπρος με παραπάνω λεφτά.

Εγώ νομίζω ότι απλά δεν ξέρετε να συμπεριφερεστε σωστά και βρίσκουν και σας τα κάνουν.

Αν τα κάνει  σε εσάς γιατί δεν τα έκανε σε εμένα;

Εγώ πήγα εκεί ποδαρατο (μένω κοντά, αλλά και πάλι πολλοί για μοστρα φέρνουν αμάξι)  με την φόρμα μου σαν να πηγαίνω στο φούρνο για ψωμί.
Ουτε κουστούμια, ούτε ρολόγια ούτε μην την BMW παρκαρισμενη απέξω (λέω παραδείγματα ανθρώπων που σκάνε σε τέτοια μέρη).

Απλά πήγα  έκανα το μπανακι μου εκεί να είμαι καθαρός , της έκανα τα κοπλιμεντα που θέλει να ακούει η κάθε γυναίκα και ήμουν ευγενικός.
Τόσο απλά.

Επίσης όμορφο δεν με λες, απλά το μόνο που της άρεσε της Μονικας είναι το σώμα μου.

Πραγματικά καμία σχέση αυτό που γραφατε μερικοί με αυτό που συνάντησα.
Μάλλον πριν πείτε για την συμπεριφορά της κοπέλας να δείτε την δικιά σας 

Θα γράψω και κριτική με τα Σοσιαλ που είπαμε και λίγο πιο αναλυτικά τα του αγώνα.

Καλά γαμήσια  Hi

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μιλάει η στατιστική, ξέρουν τι λένε. Με μια φορά και άδειο στούντιο σε (προσωρινούς) τίτλους τέλους καριέρας σου έκατσε καλή. Μία έτσι μια γιουβέτσι ήταν πάντα. Την έχω πάρει με 50 να χτυπιέται με κορυφαίο το σκηνικό να έχει πιάσει το διακόπτη και να αναβοσβήνει το πορτατίφ για οπτικό εφέ την ώρα του χυσίματος  :rockon: (Τριγγέτα στο κάτω δωμάτιο). Αλλά και με εβδομήντα στο Κατεχάκη όχι σε φάση εντελώς έπιπλο αλλά να να έχει τις τεμπελιές της. Οπότε μην το δένεις και μην θεωρείς τους συναγωνιστές που έχουν φάει φόλες από την Μόνιξ άσχετους, βρωμύλους, αγενείς, βαρετούς η οτιδήποτε. Είναι γυναίκα ρουλέτα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.825
Πόντοι
41.129
Αυτό είναι το κομοδίνο ρε μαλάκες;

Πάτε καλά;

Οι καταραμενοι οι πιρφοροαγαπουληδες φταινε που θελουν την κορασιδα μονο για παρτη τους...   :vomit:
Και πουσαι  ;) .... καπακια μετα τη δικη σου (καλη) κριτικη θα ανεβει και μια αλλη με γενικη βαθμολογια (1) .
Πεταξα τα λεφτα μου μακαρι να ειχα παρει εκεινη.... κλπ κλπ

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Οι καταραμενοι οι πιρφοροαγαπουληδες φταινε που θελουν την κορασιδα μονο για παρτη τους...  :vomit:
Και πουσαι  ;) .... καπακια μετα τη δικη σου (καλη) κριτικη θα ανεβει και μια αλλη με γενικη βαθμολογια (1) .
Πεταξα τα λεφτα μου μακαρι να ειχα παρει εκεινη.... κλπ κλπ
Τι να πω ρε φίλε, χθες μου λέγανε ότι με 50 ευρώ θα πάρω τα αρχιδια μου.

Ένας άλλος έγραψε ότι αποδίδει καλύτερα αν την παρεις έξω...

Φυσικά κανείς από αυτούς δεν έχει γράψει κριτική για την κοπέλα απλά την θαβουν σε όποιο νήμα μπορούν.

Ευτυχώς δεν άκουσα κανέναν.

Η είναι αγαπουληδες που δεν θέλουν να γαμησουν άλλοι την γκομενα τους ή είναι ζώα και δεν μπορούν να συμπεριφερθουν σωστά σε μια γυναίκα.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μιλάει η στατιστική, ξέρουν τι λένε. Με μια φορά και άδειο στούντιο σε (προσωρινούς) τίτλους τέλους καριέρας σου έκατσε καλή. Μία έτσι μια γιουβέτσι ήταν πάντα. Την έχω πάρει με 50 να χτυπιέται με κορυφαίο το σκηνικό να έχει πιάσει το διακόπτη και να αναβοσβήνει το πορτατίφ για οπτικό εφέ την ώρα του χυσίματος  :rockon: (Τριγγέτα στο κάτω δωμάτιο). Αλλά και με εβδομήντα στο Κατεχάκη όχι σε φάση εντελώς έπιπλο αλλά να να έχει τις τεμπελιές της. Οπότε μην το δένεις και μην θεωρείς τους συναγωνιστές που έχουν φάει φόλες από την Μόνιξ άσχετους, βρωμύλους, αγενείς, βαρετούς η οτιδήποτε. Είναι γυναίκα ρουλέτα.
Και που είναι η κριτική σου φίλε να την διαβάσω;

Τώρα θυμήθηκες να βγεις σαν το σαλιγκάρι να το πεις;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δεν γράφω γενικά κριτικές γιατί δεν γουστάρω. Αλλά σε νήματα όπως σε αυτό εδώ που διαβάζουμε έχω αναφερθεί.

Μεταβλητής διάθεσης μάλλον είναι, γιατί θυμάμαι όταν την είχα δοκιμάσει πρώτη φορά στα 50 έτυχε και ήταν φοβερή σε ζωντάνια και φιλικότητα. Μετά μια φορά στα 70 ήταν πιο μέτριας διάθεσης αλλά ισπανική και 69 που προέβλεπε το +20 τα έδωσε απλόχερα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Δεν γράφω γενικά κριτικές γιατί δεν γουστάρω. Αλλά σε νήματα όπως σε αυτό εδώ που διαβάζουμε έχω αναφερθεί.
Μάλιστα...

Λοιπον φιλαράκι για να τελειώσει αυτό εδώ.
Χθες που έγραψα ότι σκέφτομαι να πάρω την Μόνικα στο απλό πρόγραμμα όλοι λέγανε ότι θα κλαψω τα λεφτά μου ή να την πάρω σε μεγαλύτερο πρόγραμμα.
Και όλοι αυτοί που τα γραφανε είναι παλιά μέλη και πιο έμπειροι σε σύγκριση με μένα
Τελικά αποδείχθηκε ότι αυτά που μου λέγανε δεν έγινε τίποτα απολύτως.
Ουτε ένας πάντως δεν είπε ότι έχει περάσει καλά στα 50 ευρώ.
Και ξαφνικά βγαίνεις σαν το σαλιγκάρι όταν τελειώσει η βροχή να μου πεις ότι και εσύ είχες περάσει καλά.
Που ήσουν χθες;

Άσε ξέρω την απάντηση "δεν είχα μπει χθες στο νημα και δεν ήξερα τι ειπώθηκε" ή κάτι τέτοιο

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Που ήσουν χθες;

Άσε ξέρω την απάντηση "δεν είχα μπει χθες στο νημα και δεν ήξερα τι ειπώθηκε" ή κάτι τέτοιο

Μισή ώρα μετά τα ξημερώματα είχα επίσης γράψει ότι είχα περάσει πολύ καλά σε πρωϊνή βάρδια με 100

Με 100 που την πήρα μια φορά μου είχε αλλάξει τα φώτα στην Ισπανική και στην ακά πίπα πάντως. Αν δεν της έλεγα να σταματήσει για να ξεκινήσω βάρβαρο ντόγκυ ακόμα εκεί θα μέναμε. Σε ένα αιώνιο 69. Ήταν άδειο το στούντιο όμως, ήταν κάποια πρωϊνή βάρδια.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μισή ώρα μετά τα ξημερώματα είχα γράψει ότι είχα περάσει πολύ καλά σε πρωϊνή βάρδια με 100
Είσαι βλάκας ή τον παίζεις με μεγάλυ επιτυχία;
Μάλλον το πρώτο.

Εγώ μίλησα μόνο για απλό πρόγραμμα.

50 ευρώ, you know? normal sex

χέστηκα ακόμα και αν την πήρες  με 1000 ευρώ για όλη την ημέρα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ας ρώταγες και για απλό online ήμασταν

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Εμένα δεν ρώτησες και για απλό μετά που συμπλήρωσα είναι πολύ καλή στα ακάποτα σχέδια αλλά και σε χρόνο με 100. Τα άλλα τα είδα. Επίσης έγραψα ότι είναι καλή το πρωί όταν είναι ήσυχα, πράγμα που διαπίστωσες και εσύ. Έμεινες στις παρατηρήσεις των άλλων. Που στατιστικά είναι σωστές, σου έκατσε η καλή και ενθουσιάστηκες, εντάξει, αλλά είσαι άπειρος με την συγκεκριμένη, δεν είναι πάντα έτσι. Έχει δώσει πολλές φόλες.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Εμένα δεν ρώτησες και για απλό μετά που συμπλήρωσα είναι πολύ καλή στα ακάποτα σχέδια αλλά και σε χρόνο με 100. Τα άλλα τα είδα. Επίσης έγραψα ότι είναι καλή το πρωί όταν είναι ήσυχα, πράγμα που διαπίστωσες και εσύ. Έμεινες στις παρατηρήσεις των άλλων. Που στατιστικά είναι σωστές, σου έκατσε η καλή και ενθουσιάστηκες, εντάξει, αλλά είσαι άπειρος με την συγκεκριμένη, δεν είναι πάντα έτσι. Έχει δώσει πολλές φόλες.
δεν ρώτησα κανέναν προσωπικά.

έγραψα στο νήμα ότι σκέφτομαι να την πάρω σε απλό πρόγραμμα και όλοι γράφανε τα χειρότερα.

προσωπικά η απάντησή σου ήταν εκτός θέματος, ελπίζω να έχεις καταλάβει γιατί.

αλλά ρε boy, γιατί χθες δεν μου είχες πει ότι πέρασες καλά στα 50 ευρώ και το είπες σήμερα;;;;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Γιατί κατα κύριο λόγο θα σε έπαιρνα στο λαιμό μου αν σου έγγραφα ξερά τράβα με 50 εγγύηση. Δεν έχει πρόβλεψη αυτή στα 50. Πρέπει να σου κάτσει ζαριά. Όπως και σου έκατσε και συγχαρητήρια. Και εμένα μου είχε κάτσει την πρώτη φορά ζαριά, αλλά την δεύτερη αν και με +20 πολύ  βαρεμάρα σε σχέση με την πρώτη.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
μαγκες το πρόγραμμα 1 ώρας ποσο κοστίζει 150??

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Γιατί κατα κύριο λόγο θα σε έπαιρνα στο λαιμό μου αν σου έγγραφα ξερά τράβα με 50 εγγύηση. Δεν έχει πρόβλεψη αυτή στα 50. Πρέπει να σου κάτσει ζαριά. Όπως και σου έκατσε και συγχαρητήρια. Και εμένα μου είχε κάτσει την πρώτη φορά ζαριά, αλλά την δεύτερη αν και με +20 πολύ  βαρεμάρα σε σχέση με την πρώτη.
ναι αλλά δεν το είπες χθες, αλλά σήμερα.
απλά ανάφερέ το.

σήμερα που μου το είπες τι να το κάνω;

κατάλαβες γιατί σε λέω μπετόβλακα τώρα;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δεν είχα εγώ την αγωνία τι θα κάνεις εσύ την άλλη μέρα, εσύ την είχες. Βλέπεις κάποιον που γράφει κάτι θετικό στα 100 ακριβώς κάτω από εσένα ούτε τριάντα λεπτά αργότερα που πόσταρες, είτε πάει το μυαλό σου να ρωτήσεις και κάτι ακόμα, αν έχει εμπειρία/γνώμη και στα 50, η απλά όχι και το ξεπερνάς. Δεν θα σκεφτεί αυτός να σου κάνει πρόταση δοκίμασε μωρέ με 50 γιατί μια φορά του έκατσε καλή αλλά δεν είναι βέβαιο. Αν ήταν το Oneplus 6T θα σου έλεγα από πρωτοβουλία για value for money, αλλά για την Μόνικα δεν. Μία τρέχει με Snapdragon και την άλλη με Sleepdragon :grin: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom