lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.377
- Πόντοι
- 5.646
Λογικά αναστολή...?Αγγελιες παντως αποτι βλεπω ανεβαζει.αν μιλησει καποιος ας ενημερωσει
Λογικά αναστολή...?Αγγελιες παντως αποτι βλεπω ανεβαζει.αν μιλησει καποιος ας ενημερωσει
Θα με αναγκάσετε να την παρω τηλέφωνο να την ρωτήσω και να σας το γράψω εδώ!Αγγελιες παντως αποτι βλεπω ανεβαζει.αν μιλησει καποιος ας ενημερωσει
Εμενα προχθες δεν μου το σηκωσε!παρε αν μπορεις κ πες μαςΘα με αναγκάσετε να την παρω τηλέφωνο να την ρωτήσω και να σας το γράψω εδώ!
Περιμένουμε...????Θα με αναγκάσετε να την παρω τηλέφωνο να την ρωτήσω και να σας το γράψω εδώ!
Ποιό; Τὸ τηλέφωνο ἤ... τὸ ὄργανο;Εμενα προχθες δεν μου το σηκωσε!παρε αν μπορεις κ πες μας
Ότι να ναι αντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσαΓιατι άλλη η τιμη σε ξενοδοχειο κι αλλη στο σπιτι? Για να το πληρωσουμε το εικοσαρικο επιπλεον ούτως ή αλλως δηλαδη?
Εγω ξερω οτι τα σουβλακια ειτε τα φαω στο μαγαζι ειτε ερθουν ντελιβερι, ιδια τιμη θα δωσω. Πρωτη φορα ακουσα διαφορα τιμης στο incall.
Τόσο τούμπανο ε;τα σηκώνει όλα...Ποιό; Τὸ τηλέφωνο ἤ... τὸ ὄργανο;
Ίσως δουλεύει μόνο με γνωστούς αυτό το διάστημαΤης εστειλα εχθες μηνυμα μ λεει παρε με τηλ.την πηρα μιλησαμε στο τηλ μ λεει δν δουλευω καθε μερα στειλε μ βαιμπερ να κανονισουμε.της εστειλα βαιμπερ δν απαντησε ποτε...δν ξερω τι παιζει με την μονικα σχετικα με την επικοινωνια
υπαρχουν αγγελιες στον αερα φρεσκεςΊσως δουλεύει μόνο με γνωστούς αυτό το διάστημα
Τώρα έρχεται Μεγάλη Εβδομάδα. Δεν αμαρτάνωυπαρχουν αγγελιες στον αερα φρεσκες
Πάντως πολλά κορίτσια έχουν κάνει παύσηΊσως δουλεύει μόνο με γνωστούς αυτό το διάστημα
?Γεια σου ρε Μονικάρα!!!
Χρόνια πολλά! Καλό μήνα και καλή Ανάσταση!ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!Κ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΆΖΟΝΤΕΣ!!!!
Μόνο αυτό μπορώ να πω, ότι έστειλε άλλη...Παίκτη διάβασα με προσοχή την κριτική σου και έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Σίγουρα μιλάμε για την ίδια γυναίκα; Ηρθε αυτή ή άλλη; Πέφτω από τα σύννεφα πάντως.Η ηλικία της σαφώς δεν είναι 27 αλλά 33-35. Εμένα μου φάνηκε Ελληνίδα πάντως.Την συνάντησα πριν 6-8 μήνες. Δούλευε μάλιστα σε μασσαζερί παλιά. Μήπως ήρθε άλλη; Τι να πω...
Προβολή συνημμένου 718172