Monicaaa
Call-Girl
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2018
- Like
- 5.897
Ότι πεις!Αν δεν υπήρχαν οι ιεροδουλες δεν θα γινόταν απόλυτος τίποτα. Ο κόσμος θα συνέχιζε να είναι τα ίδια χάλια όπως και τώρα
Ότι πεις!Αν δεν υπήρχαν οι ιεροδουλες δεν θα γινόταν απόλυτος τίποτα. Ο κόσμος θα συνέχιζε να είναι τα ίδια χάλια όπως και τώρα
Προς τι το ενδιαφέρον;Τι αλλα?
Πως αισθανεσαι?
Ολα καλα?
Γενικα επειδη φαινεσαι εκνευρισμενος...Προς τι το ενδιαφέρον;
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να μπω στη θέση κανενός. Δεν κρίνω ούτε ιεροδουλες ούτε κανέναν άλλον. Όσο για το ότι θα μπορούσε να ήταν και η αδερφή μου προσωπικά δεν θα την άφηνα να ξεπέσει - πεθάνει με τέτοιο τρόποΜΆΘΕ ΑΓΌΡΙ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ Π.Χ. ΝΑ ΜΠΑΊΝΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ,ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΙΕΡΌΔΟΥΛΗ ΝΑ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΟΊΧΤΕ ΤΑ ΜΑΥΛΑ ΣΑΣ Κ ΜΠΕΊΤΕ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΣ.
Μήπως τις ερωτήσεις που μου έκανες να τις κανείς στον εαυτό σου καλύτερα; Γράφω κάπου ότι είμαι εκνευρισμένος και ότι δεν θέλω τις εργαζόμενες; Φαίνεται κάπου ότι βγάζω χολή; Πρόσεχε τι λεςΓενικα επειδη φαινεσαι εκνευρισμενος...
Κουλαρε ρε παιχτη...
Αμα δεν θες τις εργαζομενες εδω τι κανεις?
Σε site για μπουρδελα εισαι..
Δεν ειναι ωραιο να βγαζεις χολη...
Ξεπέσει;;;;;Τι εννοεί ο ποιητής;;;Όλος ο κόσμος έρχεται σε εμάς ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.Καταλαβαινετε λοιπόν ότι ο κόσμος έχει θέματα....Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να μπω στη θέση κανενός. Δεν κρίνω ούτε ιεροδουλες ούτε κανέναν άλλον. Όσο για το ότι θα μπορούσε να ήταν και η αδερφή μου προσωπικά δεν θα την άφηνα να ξεπέσει - πεθάνει με τέτοιο τρόπο
Οκ..Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να μπω στη θέση κανενός. Δεν κρίνω ούτε ιεροδουλες ούτε κανέναν άλλον. Όσο για το ότι θα μπορούσε να ήταν και η αδερφή μου προσωπικά δεν θα την άφηνα να ξεπέσει - πεθάνει με τέτοιο τρόπο
Το οτι θεωρεις τις ιεροδουλες ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι χολη?Μήπως τις ερωτήσεις που μου έκανες να τις κανείς στον εαυτό σου καλύτερα; Γράφω κάπου ότι είμαι εκνευρισμένος και ότι δεν θέλω τις εργαζόμενες; Φαίνεται κάπου ότι βγάζω χολή; Πρόσεχε τι λες
Όταν ψάχνεσαι να βγάζεις λεφτά με τέτοιον τρόπο το θεωρώ ξεπεσμό. Και να στο εξηγήσω. Όταν έχεις ανάγκη να κανείς αυτό το επάγγελμα και ανέχεσαι τον κάθε χάλια ( με ότι συνεπάγεται αυτό) τότε το θεωρώ ξεπεσμό. Δες πριν λίγο τι ανέβασες που σου έγραφαν σε μηνύματαΞεπέσει;;;;;Τι εννοεί ο ποιητής;;;Όλος ο κόσμος έρχεται σε εμάς ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.Καταλαβαινετε λοιπόν ότι ο κόσμος έχει θέματα....
Δεν είπα πότε κάτι τέτοιο. Καλύτερα να πας για ύπνο και αύριο το πρωί ίσως να είσαι καλύτεραΤο οτι θεωρεις τις ιεροδουλες ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι χολη?
Οκ...
Δεν ασχολούμαι άλλο. Ότι πεις.Όταν ψάχνεσαι να βγάζεις λεφτά με τέτοιον τρόπο το θεωρώ ξεπεσμό. Και να στο εξηγήσω. Όταν έχεις ανάγκη να κανείς αυτό το επάγγελμα και ανέχεσαι τον κάθε χάλια ( με ότι συνεπάγεται αυτό) τότε το θεωρώ ξεπεσμό. Δες πριν λίγο τι ανέβασες που σου έγραφαν σε μηνύματα
Επίσης τι το παίζεις εδώ τώρα; Καλό πιάνεσαι για να φαίνεσαι καλός;Οκ..
Και μαγκας θα ησουνα...
Εμεις δυστυχως ξεπεσαμε δεν ειχαμε εναν αδερφο σαν εσενα
να μας μαζεψει τι να κανουμε τωρα?
Ουτε η Monica σαν εργαζομενη αλλα ουτε και εγω σαν πελατης χρονια των
κοριτσιων...
Τι αλλο θες να συζητησουμε?
Μην σου τυχει ποτε...
Δεν έχεις και κάτι να πεις πλέονΔεν ασχολούμαι άλλο. Ότι πεις.
Άμα περιμένεις να ζήσεις από τα δελτία που δίνει ο ντουνταρας, σε βλέπω στο τέλος να κάνεις πεζοδρόμιο...Δεν μας δίνεις και εμάς κάνα δελτίο να σταματήσουμε την Πορνεια;
Ειμαι ο αγαπητικος της βοσκοπουλας...Επίσης τι το παίζεις εδώ τώρα; Καλό πιάνεσαι για να φαίνεσαι καλός;
Εγω να δω ποτε θα ασχοληθω με τις βυζαρες σουΔεν ασχολούμαι άλλο. Ότι πεις.
Κάποιος πρέπει να κάνει και τον κακό γεωκτήμοναΕιμαι ο αγαπητικος της βοσκοπουλας...
Εσυ τι κανεις τον κακο?
Ρε την παλευεις βραδυατικα?
Καλα σε αυτο δεν εχεις και αδικο...Κάποιος πρέπει να κάνει και τον κακό γεωκτήμονα
Ναι όλα μια χαρά αρκεί να μην βλέπω μαλακιεςΚαλα σε αυτο δεν εχεις και αδικο...
Anyway..
Κουλαρε ρε αλανι ολα καλα...
Εγω παντως εχω παει ΜΟΝΟ 2 φορες κουβα...Άμα περιμένεις να ζήσεις από τα δελτία που δίνει ο ντουνταρας, σε βλέπω στο τέλος να κάνεις πεζοδρόμιο...
Οκ..Ναι όλα μια χαρά αρκεί να μην βλέπω μαλακιες
Το πρόβλημα δεν ήσουν εσυ αυτή τη φοράΕγω παντως εχω παει ΜΟΝΟ 2 φορες κουβα...
Ντουνταρας ΕΓΓΥΗΣΗ...
ΛΙΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ λεμε..
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΩ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οκ..
Συγνωμη δεν σου ξαναστελνω τιποτα...
Εχεις δικιο..
Οκ..Το πρόβλημα δεν ήσουν εσυ αυτή τη φορά