Monicaaa
Call-Girl
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2018
- Like
- 5.887
Κάποιο λάθος έχεις κάνει επιμένω δεν θα γίνω πλούσια για 20 ευρώ!Δόξα το Θεό η μισή Αθήνα με ξέρει....οκ?Εδώ τι έλεγες?
Κάποιο λάθος έχεις κάνει επιμένω δεν θα γίνω πλούσια για 20 ευρώ!Δόξα το Θεό η μισή Αθήνα με ξέρει....οκ?Εδώ τι έλεγες?
Για παρε με τηλέφωνο εσυ Κοστα721 να σε δω να δούμε ποιος είσαι κ γράφεις αυτά.Εδώ τι έλεγες?
τελικα το κανει γενικα αυτο. κανα δυο φορες δοκιμασα,δεν απαντησε. δεν προκειται να ξανα ασχοληθω.Δυστυχώς απογοήτευση με Μόνικα.. προσπάθειες για ραντεβού με απόλυτη ευγένια εδώ κ καιρό τόσα μηνύματα αλλά τίποτα...για ανεξήγητο λόγο πρώτη φορά μ γίνεται αυτό ενώ είναι ενεργή η άλλη τέτοια αποριψη χωρίς λόγο.. κρίμα κ πάλι
Δηλαδή με αυτή τη φώτο καυλωνουμε?Καλημέρα με την απόλυτη Κυριαρχία........!!!!!!!!!!
Δοκίμασα άπειρες φορές τώρα δε ξέρω μάλλον πρέπει να είσαι ο Ωνάσης να δεχτεί..πολύ σπαστικό κ αντιεπαγγελματικο βλέπεις τα μνμτα ξηγησου η πες δουλεύω σε κλειστό κύκλο η τυχαιατελικα το κανει γενικα αυτο. κανα δυο φορες δοκιμασα,δεν απαντησε. δεν προκειται να ξανα ασχοληθω.
τα έχεις μπερδέψει. η Μόνικα ποτέ δεν έκανε πρωκτικό ούτε με έξτρα τιπΤελευταια συναντηση που ειχα με τη κυρια προ κοβιντ και εχω να πω οτι ηταν η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου με εσκορτ,Πληρωσα 20 ευρω για πρωκτικο το οποιο δεν το δοκιμασαμε καν.Προφανως τα χρηματα δεν μου τα επεστρεψε,το κρατησε το 20αρικακι.Επισης εφυγε σε λιγοτερο απο 20λεπτο γιατι ειχε αλλο ραντεβου.Οσο για την εμφανιση δεν ξερω πως ειναι τωρα αλλα οταν την συναντησα εγω ηταν πολυ χοντρη η τυπισσα
Δυστυχώς εδώ και δυο εβδομάδες που προσπαθώ, τα ίδια κάνει και σε εμέναΔυστυχώς απογοήτευση με Μόνικα.. προσπάθειες για ραντεβού με απόλυτη ευγένια εδώ κ καιρό τόσα μηνύματα αλλά τίποτα...για ανεξήγητο λόγο πρώτη φορά μ γίνεται αυτό ενώ είναι ενεργή η άλλη τέτοια αποριψη χωρίς λόγο.. κρίμα κ πάλι
και επισημα μπαινει στα δεν. υπαρχουν επιλογες μπολικες ευτυχως.Δυστυχώς εδώ και δυο εβδομάδες που προσπαθώ, τα ίδια κάνει και σε εμένα
Καλημερα στα αγορια μου στις καύλες μου!Συγγνώμη εάν δεν μπορώ να απαντώ σε όλα τα μυνήματα!Το πρόγραμμα είναι σεξ με 2 εκτονωσεις +πρωκτικό 20 !Σας ευχαριστώ όσους με τιμάτε!Σας περιμένω...
Ναι μωρό μου το έχω ξεκαθαρίσει ανάλογα με το μέγεθος!=
ποιο πανω δεν το γραφεις ομως λες πρωκτικο συν 20..για αυτο..
Έχεις δίκιο ξεχάστηκα!
Τελευταια συναντηση που ειχα με τη κυρια προ κοβιντ και εχω να πω οτι ηταν η χειροτερη εμπειρια της ζωης μου με εσκορτ,Πληρωσα 20 ευρω για πρωκτικο το οποιο δεν το δοκιμασαμε καν.Προφανως τα χρηματα δεν μου τα επεστρεψε,το κρατησε το 20αρικακι.Επισης εφυγε σε λιγοτερο απο 20λεπτο γιατι ειχε αλλο ραντεβου.Οσο για την εμφανιση δεν ξερω πως ειναι τωρα αλλα οταν την συναντησα εγω ηταν πολυ χοντρη η τυπισσα
Κάποιο λάθος έχεις κάνει με τις αγγελίες δεν κάνω πρωκτικο.
Κάποιο λάθος έχεις κάνει επιμένω δεν θα γίνω πλούσια για 20 ευρώ!Δόξα το Θεό η μισή Αθήνα με ξέρει....οκ?
Α πα πα πα γίνονται τέτοια;;;;Ἐγώ πιστεύω ὅτι ἀρκετά ἀπ'τά ποσταρίσματα τά ἀνεβάζει κάποιος κύριος καί δέ συνεννοοῦνται: ἐξ οὗ καί τὰ μπερδέματα...
Καλημέραα γλυκέ μας καύσωναΚαλημέρα στα αγόρια μου!
Αλλά και μια γυμνή φώτο θα ήταν τον πιο ιδανικόΚαλημέρα στα αγόρια μου!
Kάλησπερα υπερκαυλαΚαλημέρα στα αγόρια μου!
Καλησπέρα...Καλημέρα στα αγόρια μου!
ναι εγω. εχει πολλα ραντεβου και απο οσο καταλαβα δεν προλαβαινει να τους εξυπηρετησει ολους οπως καταλαβα , θελει λιγο επιμονη και τυχη το πραγμαΤην έχει συναντήσει κανείς τελευταία??δε μπορώ με τίποτα να την κλείσω... μεγάλο προβλημα επικοινωνίας με πολλές προσπάθειες αλλα τίποτα:/